Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΌΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ-ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

Η Κρατική περιουσία εκποιείται και όταν τα φιλέτα μοιραστούν μετά θα γίνει η πτώχευση και η αποπομπή από το Ευρώ.


Το κτίριο της ΓΑΔΑ κι εκείνα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Παιδείας, Υγείας και Πολιτισμού είναι ανάμεσα στα 28 ακίνητα του Δημοσίου, στα οποία χθες μπήκε η ταμπέλα... πωλείται!
Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης θα συναντηθούν για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ωρών. Και αυτή τη φορά, στο τραπέζι θα είναι και οι αποκρατικοποιήσεις. 
Οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας έδωσαν νέο ραντεβού, το δεύτερο σε δυο μέρες, στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο συζήτησης τις αποκρατικοποιήσεις αλλά και την κατάσταση στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. ..

Ξημέρωμα 4ης Αυγούστου 1936. Οι διακοπές που δε χαρήκαμε

Φωτογραφία από: "Ιστορικές φωτογραφίες"
Ήταν το τρίτο καλοκαίρι, που καθώς σταματούσαν τα μαθήματα έπαιρνα το ποστάλε για την Αθήνα. Με καρδιά μαύρη άφηνα τον κάμπο και τη θάλασσα στην πιο όμορφη ώρα. Και θα συνεχιζόταν στην πρωτεύουσα... Με περίμενε η Λαχαναγορά, το λεγόμενο και Παζάρι. Είχα κιόλας αποκτήσει εμπειρίες δουλεύοντας εποχιακά στη μεγάλη εκείνη «Γκάσμπα» της Αθήνας, που τροφοδοτούσε προπολεμικά την πρωτεύουσα με λαχανικά, φρούτα. Εκεί, αντίκρυ στον Κεραμεικό, μια ολόκληρη παραγκούπολη με τις «πόστες», τα μαγαζιά, που πουλούσαν άλλος τομάτες, άλλος μελιτζάνες, πεπόνια, φρούτα. Σωστό χρηματιστήριο, με τζίρο μεγάλο, καθημερινό. Χαμένοι οι παραγωγοί, οι μικρομανάβηδες, οι καταναλωτές και με κέρδη οι έμποροι. Τα «τρίτα» χέρια...

"ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΙΩΠΗ" στο θερινό «ΣΙΝΕ ΑΛΣΟΣ» στην Άμφισσα

Στο θερινό σινεμά «ΣΙΝΕ ΑΛΣΟΣ», που βρίσκεται στο αλσύλλιο "Ευθ. Ζουμάς" (κοντά στην πάνω πλατεία) θα προβληθεί η ταινία "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΙΩΠΗ" την ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ 7,8 και 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 21:15!

Επικίνδυνη Σιωπή

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης


1999. H Κάθριν Μπόλκοβατς (η βραβευμένη με Όσκαρ Ρέιτσελ Βάις), μια ανύπαντρη μητέρα, δίνει τον δικό της αγώνα στο Λίνκολν της Νεμπράσκα. Αγαπά τη δουλειά της ως αστυνομικός, αλλά για 10 χρόνια αναγκάστηκε να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της προκειμένου να μεγαλώνει την κόρη της, και δυστυχώς στη μικρή πόλη που ζει οι πιθανότητες για προαγωγή είναι λίγες και συμβαίνουν σπάνια. Η Κάθι είναι διαζευγμένη, και ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος έχει την κύρια επιμέλεια του παιδιού τους, ...

Θερινό σινεμά «cineitea» «Άδικος Κόσμος» την Παρασκευή


Θερινό σινεμά «cineitea»
Την Παρασκευή 10/8 2012 στις 9μμ
Η ταινία «Άδικος Κόσμος» του Φίλιππου Τσίτου
Με τον Αντώνη Καφετζόπουλο σε μια από τις καλύτερες ερμηνείες του
Συμπρωταγωνιστούν: Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστος Στεργιόγλου
Τη ταινία θα παρουσιάσει ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Φίλιππος Τσίτος («Ακαδημία Πλάτωνος») και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Με μαύρο χιούμορ, ευαίσθητη ματιά και φόντο την Ελλάδα της κρίσης, ο Φίλιππος Τσίτος θριάμβευσε στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και απέσπασε τα ...

Μουσικές της Θάλασσας τ’ Αυγούστου σήμερα στο Γαλαξίδι


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1η
Έρημη παραλία
Αυγουστιάτικης νύχτας,
με φλοίσβο, τριζόνια και
έναστρο ουρανό.
Ιδανικό σκηνικό για την απόλαυση μουσικής μέσα σε φυσικούς ήχους....