Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ Σ.Φ.ΦΩΚΙΚΟΥ ”ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ“



Με μεγάλη μας χαρά είδαμε φέτος την ομάδα του Φωκικού να εκπληρώνει το όνειρο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους παίκτες και τη διοίκηση του Φωκικού για την μεγάλη τους ομολογουμένως επιτυχία και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα Play-offs και άνοδο στη Β’ Εθνική.
Παράλληλα, ως σύνδεσμος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ...

Και φέτος ακόμα ένας δεξιός - ακροδεξιός εορτασμός μίσους στο Κλήμα Δωρίδας




Αν έχετε διαφορετική άποψη για τον εορτασμό δείτε και το παλαιότερο βίντεο εδώ
http://iteanet.blogspot.com/2011/04/542.html

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ιτέας Φωκίδος 
σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας
σας προσκαλεί στην

εκδήλωση Μνήμης της Άλωσης της Πόλης

την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 και ώρα 07:30 μμ στην Πλατεία Δυτικού Συνοικισμού.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου...

ΦΤΗΝΟΙ ΣΤ' ΑΛΕΥΡΙ ΚΙ' ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ !!


Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε ..
Εδώ και μερικά χρόνια , στο χωριό μας κάνει , σχεδόν ολόκληρη , την προετοιμασία της η πρωταθλήτριά μας στο δρόμο 3.000 μετά φυσικών εμποδίων και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ , Ειρήνη Κοκκιναρίου .
Και είνα ιδιαίτερα τιμητικό αυτό για μας , αφου μάλιστα και σε συνεντεύξεςι της , δηλώνει πως αγαπάει το χωριό μας , αλλά και το βρίσκει ιδανικό για την προετοιμασία αθλητών .
Πολλές φορές , αν τύχει να περπατήσετε στις Λιδορικιώτικες εξοχές , θα συναντήσετε ένα λυγερόκορμο ξανθό κορίτσι , με μόνιμο..χαμόγελο , μια..νεράϊδα που...τρέχει , ε..αυτή είναι η Ειρήνη , καλόκαρδη , σεμνή και πάντα με το χαμόγελο και την καλή κουβέντα στα χείλη ..
Η πρωταθλήτριά μας λοιπόν , περνάει μεγάλα χρονικά διαστήματα στο Λιδορίκι , αφού προπονείται με τον χωριανό μας πρωταθλητή Άκη Αναγνώστου , και έχει ένα παράπονο , που το έχει εκφράσει ..αρμοδίως και..επισήμως , αλλά που δυστυχώς παραμένει...παράπονο ..
Η Ειρήνη , παρακάλεσε να τοποθετηθεί στο ...

Ορειβασία στα Βαρδούσια

Ορειβασία στα Βαρδούσια 

Παρασκευή και Σάββατο
Ορειβασία στα Βαρδούσια, στην κορυφή Κόρακας σε υψόμετρο 2.495 μέτρων διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο ο Σύλλογος «Προβομάστορες».

Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή στο χωριό Αθανάσιος Διάκος στις 18:00 και η ομάδα θα ανέβει με αυτοκίνητα στην υπέροχη θέση Προφήτης Ηλίας σε υψόμετρο 1.800μ. όπου θα κατασκηνώσει το βράδυ. Το Σάββατο νωρίς το ...

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΕικόναΤώρα που καλοκαιριάζει και οι κήποι γεμίζουν με ευωδιές λαχανικών, προτείνω μια συνταγή εύκολη και πάνω από όλα Ελληνική,  εμπνεύσεως της Γιώτας Γεροδήμου από τον Σύλλογο της Ελαίας Φωκίδας ...

Μπριζόλες λαιμού
Πατάτες κομμένες μέτρια
2-3 κολοκυθάκια
2-3 μελιτζάνες
1 κρεμμύδι κομμένο ροδέλες
2 καρότα ψιλοκομμένα
2 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες...

Όλοι την Κυριακή 22 Μαίου στη συγκέντρωση της Οίτης στο Κουμαρίτσι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣ ΜΜΕ

Καλούμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση, την Κυριακή, 22 Μαΐου 2011 και ώρα 11 το πρωί στην πλατεία του Κουμαριτσίου, όλους τους συγχωριανούς μας αλλά και όλους, όσοι ενδιαφέρονται για την προστασία και το μέλλον της Οίτης και για τη βιώσιμη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε την καταστροφή του Εθνικού Δρυμού ...

Οι Πολίτες στο Προσκήνιο για την συζήτηση για το Λαρνάκι, γιατί κάνετε την συνεδρίαση στις 9 το πρωί;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ

Την Παρασκευή 20/5/2011 γνωστοποιήθηκε ότι θα συνεδριάσει η Δημοτική Ενότητα Ιτέας με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η συνεδρίαση σύμφωνα με την ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί.
Ανάμεσα στα προς συζήτηση θέματα και μάλιστα πέμπτο είναι το θέμα για το Λαρνάκι Ιτέας.
Η Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» ζήτησε εγγράφως να συζητηθεί το θέμα «Λαρνάκι Ιτέας» στη Δημοτική Ενότητα προκειμένου να κληθούν και να παραστούν όλοι οι κοινωνικοί φορείς καθώς και οι κάτοικοι της πόλης ως άμεσα ενδιαφερόμενοι, λόγω της σοβαρότητας του θέματος. Παρόλο που το αίτημά μας έγινε δημοσίως αποδεκτό από την πρόεδρο κ. Βούλγαρη, διαπιστώνουμε ότι η συνεδρίαση ορίστηκε για τις 9 το πρωϊ!!
Επειδή οι κάτοικοι δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής αλλά εργαζόμενοι, με τον τρόπο αυτό ...

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Ιτέας για το Λαρνάκι


Παρακαλούμε όπως στις 20 Μαΐου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ. προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του. Δήμου Δελφών, σε δημόσια συνεδρίαση, σύμφωνα με: τις διατάξεις των άρθρων 88 του Ν. 3852/201Ο με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων ...

Αίτηση ακυρώσεως προς το Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της αποφάσεως της Υφυπουργού Παιδείας για το θέμα της συγχώνευσης των Δημοτικών Σχολείων Στειρίου και Διστόμου.

Κύριε Δήμαρχε
Συνημμένα σας διαβιβάζω το κείμενο της  αίτησης ακυρώσεως στο ΣτΕ που με εντολή σας κατέθεσα σήμερα (17.5.2011) με την πολύτιμη συνδρομή και συνεργασία της Δικηγόρου και Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιούλας Λουκά , κατά της αποφάσεως της Υφυπουργού Παιδείας για το θέμα της συγχώνευσης  των Δημοτικών...