Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Εισβολή αστυνομίας σε σπίτια στην Ιερισσό - 2 απαγωγές - κάτοικοι έσπασαν το ΑΤ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!

Γύρω στις 3:15 πμ ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν αιφνιδιαστικά και συγχρονισμένα τις πόρτες από τις οικίες 2 υπόπτων για τα επεισόδια στις Σκουριές την ώρα που κοιμόντουσαν με τις γυναίκες τους μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους.
Αυτή την στιγμή 5:18 πμ χτυπούν για δεύτερη φορά οι καμπάνες της έδρας του δήμου Αριστοτέλη για συγκέντρωση στην πλατεία. Οργισμένοι κάτοικοι από τον ανήθικο και γκαγκστερικό τρόπο της επέμβασης της αστυνομίας έκαναν επιδρομή στο αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού.
Ενημέρωση 6:20: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις εισβολές & συλλήψεις-απαγωγές έχει προγραμματιστεί για τις 8:00 στον Πολύγυρο.
Γύρω στις 3:15 τα ξημερώματα της Τετάρτης, αστυνομικοί εισέβαλαν - σπάζοντας τις πόρτες - σε σπίτια στην Ιερισσό, συλλαμβανοντας κατοίκους της.
Χτύπησαν οι καμπάνες του χωριού και ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία. Στην Ιερισσό μετέβησαν επίσης κάτοικοι από τα γύρω χωριά.
Είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η δικαιολογία των αρχών για την ενέργεια αυτή, καθώς και το πού βρίκονται οι δύο απαχθέντες Ιερισσιώτες.
5:40: Κάτοικοι έσπασαν το αστυνομικό τμήμα Ιερισσού, από το οποίο απουσίαζε όλο το προσωπικό, πέταξαν τα πάντα έξω και τα έκαψαν....

Ο Σύλλογος Γυναικών Φωκίδας στην Ευρυτανία



Ο Σύλλογος  Γυναικών Φωκίδας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 21/4/2013 σε μια ανοιξιάτικη εκδρομή στην πανέμορφη Ευρυτανία σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

7.30 π.μ. Αναχώρηση  από Άμφισσα (από την Αγροτική Τράπεζα) με προορισμό τη μεγαλύτερη  τεχνητή λίμνη της Ελλάδας ,τη λίμνη των  Κρεμαστών, στην οποία καταλήγουν τα νερά των ποταμών Αχελώου,  Αγραφιώτη, Ταυρωπού  και Τρικεριώτη που πηγάζουν από την οροσειρά της Πίνδου...