Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ευχές απο το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι


Το καλλιτεχνικό εργαστήρι Ιτέας ευχεται σε ολους καλό πάσχα (http://kalergiteas.blogspot.com/)

Ευχές απο τον Τσοπάνο της Αράχωβας

Καλό Πάσχα αρνιά σούβλισμα
Τα Πάθη του Κυρίου, η θυσία και η Σταύρωση του Θεανθρώπου ας γίνουν παράδειγμα  για ένα λαό που υποφέρει.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας, η Ανάσταση Του Κυρίου να φέρει υγεία, αγάπη, ηρεμία στις καρδιές σας και καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας. Το έχουμε όλοι ανάγκη

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας

 



Ευχές απο το "Χοροστάσι"


ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ

΄΄ ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ ΄΄


Ο Μουσικοχορευτικός και Λαογραφικός Όμιλος Ιτέας ΄΄ ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ ΄΄ εύχεται σε όλους, το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει την σκέψη μας και ας γεμίσει με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία τις καρδιές μας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ηλεκτροφόρα σύρματα.

Της Βάλιας Μπαζού
 Εκκεντρική αλλά στο πνεύμα των ημερών είναι η νέα διακόσμηση του εργοστασίου της Ελληνικός Χρυσός στο Στρατώνι. Όπως επισημαίνει το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων όμορφα πασχαλινά ηλεκτροφόρα σύρματα εγκαταστάθηκαν στο πυλωρείο του εργοστασίου ενώ την εικόνα συμπληρώνουν σεκιουριτάδες που φυλάνε τα έρμα και όχι μόνον…. Και όχι μόνον γιατί η ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ έχει ξαμολήσει τους σεκιουριτάδες και φυλάνε επί 24ώρου βάσεως το βουνό!

Οι σεκιουριτάδες κόβουν βόλτες στο βουνό με αλεξίσφαιρα γιλέκα (!) και δεν επιτρέπουν στους ...

Φτηνές Λαμπάδες στο Γαλαξείδι ! Το Πασχαλινό παζάρι του Νηπιαγωγείου σε εξέλιξη .

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα βρίσκεται το πασχαλινό παζάρι του Νηπιαγωγείου Γαλαξειδίου που έχει διοργανωθεί στο Παρθεναγωγείο του χωριού.
Το παζάρι ξεκίνησε σήμερα Μεγάλη Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (ώρες 10-13.00 και 17.00-21.00).
Στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου διατίθενται σε πολύ χαμηλή τιμή, λαμπάδες που έφτιαξαν γονείς και μαθητές του ...

Financial Times: «Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ και θα κηρύξει στάση πληρωμών»

Με ένα άρθρο-βόμβα, οι Financial Times προβλέπουν έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη αλλά και στάση πληρωμών, ωστόσο επισημαίνουν πως το σενάριο αυτό ίσως να μην είναι τόσο κακό για τη χώρα.
Το άρθρο προβλέπει αδυναμία αποπληρωμής του χρέους της χώρας προς......

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ : 25 εκατοστά φρέσκο χιόνι στο βουνό

Καλό Πάσχα! 
Η αναμενόμενη χιονόπτωση ξεκίνησε στο βουνό και συνεχίζεται ακόμη. Το φρέσκο χιόνι μέχρι στιγμής στις πίστες είναι γύρω στα 20-25 εκατοστά! 
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες το ΧΚΠ λειτούργησε κανονικά με τους αναμενόμενους σε λειτουργία αναβατήρες του. Η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και αύριο Τρίτη ενώ από τη Μ. Τετάρτη ο καιρός φτιάχνει με λιακάδα και βοριαδάκι.
Το ΧΚΠ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κλείνει τελευταίο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια προσφέροντας στους ...