Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

S&B: Στα 13,2 εκατ. ευρώ τα κέρδη 9μηνου

Στα 13,2 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη των μετόχων της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά κατά το εννεάμηνο του 2010, αυξημένα κατά 255,7% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2009, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα η εταιρεία.
Τα κέρδη ανά μετοχή έφθασαν περίπου τα 0,26 ευρώ, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 183,6% σε σχέση με πέρυσι.
Τα καθαρά χρηματοοικονομικά έξοδα της εταιρείας ήταν χαμηλότερα κατά 23,1% στα 4,9 εκατ. ευρώ για το εννεάμηνο του 2010, ως αποτέλεσμα χαμηλότερου δανεισμού...

Οι Πολίτες στο Προσκήνιο για τις εκλογές

Συντοπίτες & συντοπίτισσες

Η προσπάθεια μας- μέσα από πρωτόγνωρες συλλογικές διαδικασίες, έφτασε στον πρώτο σταθμό της. Ευχαριστούμε όλους τους «συνταξιδιώτες » μας σαυτή την δημιουργική πορεία.

Στεκόμαστε με προσοχή στο ποσοστό αποχής-άκυρου-λευκού. Καταλαβαίνουμε τους λόγους αυτής της θέσης. Είναι οι ίδιοι λόγοι για τους οποίους κι εμείς σαν κίνηση αγωνιζόμαστε.…

Χαιρετίζουμε τη δημιουργική κίνηση και κατάληξη των συντοπιτών μας όπως στο...

Βρετανία: Επεισόδια σε διαδήλωση φοιτητών κατά της αύξησης των διδάκτρων



Στο κτήριο που στεγάζει την έδρα του Συντηρητικού Κόμματος στο Λονδίνο εισέβαλλαν Βρετανοί φοιτητές, αφού προηγουμένως είχαν σπάσει τους υαλοπίνακες, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης κατά του τριπλασιασμού των διδάκτρων στα Πανεπιστήμια, η οποία μεταδιδόταν απ ευθείας από την τηλεόραση.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι φοιτητές άναψαν φωτιές έξω από το κτήριο, την είσοδο του οποίου έσπευσε να αποκλείσει η αστυνομία.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης τουλάχιστον 20.000 φοιτητών, σύμφωνα με την αστυνομία, ενάντια στο κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο προβλέπει την αύξηση των διδάκτρων στις βρετανικές πανεπιστημιακές σχολές.
Πρόκειται για τη σημαντικότερη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε αφότου ανέλαβε τα ...