Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης : Ο Έλληνας… «Iron Man»

Iron podilato

Της Βίκυς Δέτσικα
Στην πόλη Λεόν του Μεξικό βρέθηκε πρόσφατα ο Έλληνας «Iron Man», Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης για να πάρει μέρος σε αγώνες υπεραπόστασης, που για να τους ολοκληρώσει κάποιος πρέπει να έχει… «σιδερένια» αντοχή. O Έλληνας αθλητής όχι μόνο συμμετείχε στο «Deca Ultra Triathlon», δηλαδή επί δέκα συνεχόμενες μέρες κάλυπτε υπεραποστάσεις, αλλά κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον κόσμο, κάνοντας τη χώρα μας περήφανη. Η «Κ» συνομίλησε με τον Κωνσταντίνο Ζεμαδάνη και έμαθε τι απαιτούν αυτοί οι αγώνες αλλά και πώς κατάφερε να πετύχει μία τόσο σημαντική διάκριση παγκοσμίως.
Ο 37χρονος Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης κατάγεται από την Ιτέα Φωκίδος. Είναι γυμναστής και φυσιοθεραπευτής, με δύο μεταπτυχιακά στο βιογραφικό του, ενώ παράλληλα σπουδάζει ιατρική και είναι και υποψήφιος διδάκτωρ. «Το διάβασμα πάει μαζί με τη γυμναστική. Το ένα ενισχύει το άλλο», δηλώνει στην «Κ» ο υπεραθλητής, ο οποίος δείχνει να είναι ένας άνθρωπος με στόχους, που τους πετυχαίνει. Όπως συνέβη και με το τελευταίο του επίτευγμα στο «Deca Ultra Triathlon»....

Απογραφή Ζωικού Κεφαλαίου και πληρωμή Εξισωτικής Αποζημίωσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Λαμία 19 Νοεμβρίου 2014
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Απογραφή Ζωικού Κεφαλαίου και πληρωμή Εξισωτικής Αποζημίωσης
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά στους κτηνοτρόφους της ότι, σύμφωνα με την νομοθεσία είναι υποχρεωμένοι να διενεργούν και να κοινοποιούν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία ετήσια απογραφή του ζωικού κεφαλαίου των εκτροφών τους.
Ο κάτοχος εκτροφής, πρέπει στο διάστημα από 1ης Νοεμβρίου μέχρι 15ης Δεκεμβρίου να απογράψει ...

Εκδήλωση-ευαισθητοποίηση για τις δομές Υγείας στη Φωκίδα σήμερα στο Γ.Ν. Άμφισσας

Με τη μορφή της στάσης εργασίας οι εργαζόμενοι έδωσαν συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους
Την πρωτοβουλία της στάσης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο του Νοσοκομείου της Άμφισσας, είχε ο Σύλλογος Εργαζομένων με αντικειμενική πρόθεση την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των φωκέων για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και στη Φωκίδα οι δομές Υγείας και Πρόνοιας, με αιχμή τις δυσκολίες στην ικανοποιητική λειτουργία του Νοσοκομείου της Άμφισσας.
Στο επίκεντρο των ομιλητών της εκδήλωσης -μίλησαν εκ μέρους του Συλλόγου ο Πρόεδρος, Χ. Τσάμης και η Γραμματέας, κα. Σαμπάνη-...