Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Στεφάνια "εν Ελλάδι" έκθεση του Λάμπρου Ιωάννου



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας
Σας προσκαλεί
στην έκθεση Ζωγραφικής και Κατασκευών

Στεφάνια "εν Ελλάδι"
του Λάμπρου Ιωάννου
την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 21:00
που θα γίνει στους χώρους του καφέ "Έν Ελλάδι"
στον παραδοσιακό οικισμό Χάρμαινας

Σύσκεψη στη Δομβραίνα για τη σωτηρία του Κορινθιακού κόλπου

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Κορινθιακού Κόλπου «Η ΑΛΚΥΩΝ» επισκέπτεται την περιοχή της ΒΙΠΕ Θίσβης όπου θα έχει συνάντηση με την Επιτροπή Αγώνα Θίσβης, με Τοπικούς Συλλόγους, Παράγοντες και Κινήσεις Πολιτών για να ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή στην οποία οι περιβαλλοντοκτόνες δραστηριότητες των πολυεθνικών ομίλων συνεχίζονται και σε συνδυασμό με τις άλλες δραστηριότητές τους [Αντίκυρα κλπ], υποθηκεύουν όχι μόνο το μέλλον του τόπου και των κατοίκων του αλλά και ολόκληρου του συστήματος του κλειστού Κορινθιακού Κόλπου και απειλούν να τον μετατρέψουν στο άμεσο μέλλον σε νεκρή θάλασσα.
Έτσι, το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009, στις 10.30 πμ, στην Δομβραίνα, στο Δημαρχείο του Δήμου Θίσβης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα ρύπανσης του Κορινθιακού Κόλπου και θα ακολουθήσει επίσκεψη στον τόπο που εξελίσσονται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες.

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 15.45 ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΓΙΑ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ, ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ, ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ. 6947 777 535 ΝΙΚΟΣ 22650 42188

krissaiosdive.blogspot.com

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ...Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ..

Το ακροδεξιό παρακράτος ολοκληρώθηκε.
Μετά τον αρχηγό της μυστικών υπηρεσιών και αρχηγοί των φασιστών στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ.
Τοποθετείται στην Πάτρα μαζί με τον "φρουτάκια" τον Χρυσανθακόπουλο.

Σιωπηρή απόπειρα να προωθηθεί στο βουλευτικό αξίωμα ο πρώην υπαρχηγός της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής», κάτω από την ομπρέλα του ΛΑΟΣ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία.
Οπως αναφέρει, στις 5-9-2009, ο Δ. Ζαφειρόπουλος, υπαρχηγός για πολλά χρόνια της «Χρυσής Αυγής», γνωστοποίησε μέσω του «Ελεύθερου Κόσμου», του ...οποίου είναι εκδότης, τη συμφωνία του με τον Γ. Καρατζαφέρη για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, στον νομό Αχαΐας. Η είδηση, που δημοσιεύεται πανηγυρικά σε ιστοσελίδα τοπικής οργάνωσης της ΝΕ.ΟΣ. (νεολαίας του ΛΑΟΣ), συνοδεύεται από φωτογραφία με θερμή χειραψία Ζαφειρόπουλου-Καρατζαφέρη και έως σήμερα δεν έχει διαψευσθεί.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται με νόημα ότι και στο παρελθόν ο κ. Καρατζαφέρης επιχείρησε να τοποθετήσει σε δημόσια αξιώματα πρόσωπα που προέρχονται από το χώρο της «Χρυσής Αυγής».
«Αυτή η απόπειρα πρέπει να ματαιωθεί. Αποτελεί τη μέγιστη πρόκληση ώς τώρα για τη δημοκρατία και τη μεγαλύτερη προσβολή στα αντιφασιστικά αισθήματα του λαού και στον αντιναζιστικό του αγώνα. Καλούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα και όλους τους δημοκρατικούς ανθρώπους να μην επιτρέψουν αυτό το αίσχος», τονίζει η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΠΡΩΗΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ....

ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
Από Πρέζα τιβι