Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Την Κυριακή της Απόκριας στην Ιτέα

Την Κυριακή της αποκριάς
στην Ιτέα στις 17:00
στην προβλήτα
θα υπάρχει
Μπαλονοπόλεμος , φωτιά, χορός και βραβεία

Πληροφορίες τηλ. 2265351134 και 6975616442

Βγάλανε τις κουκούλες απο τις κάμερες

Αποκαλύφθηκαν οι κάμερες.
Όμως μην ανησυχείτε περάστε τις γιορτές χωρίς αυτό το άγχος.
Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν κανονικά. Λέμε σε λίγες μέρες γιατί οι έρευνες του Iteanet απέδειξαν ότι δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με κανένα καλώδιο.
Ελπίζω να μην σας ενημερώσουμε πρώτοι και για την πρώτη κλίση.
Ας απολαύσουμε λίγη οδήγηση από το ... ίντερνετ γιατί στους δρόμους θα είμαστε πλέον προσεκτικοί


Ken Block Gymkhana Practice from Ken_Block on Vimeo.

Προμηθεύθηκε την ηρωίνη στην Άμφισσα

Επί 20 μέρες περίμεναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές του Δομοκού 25χρονο να αποβάλει από τη φυσική οδό τις συσκευασίες με ηρωίνη που ο ίδιος με κατάποση επιχείρησε να μεταφέρει μέσα στις φυλακές Δομοκού. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος κρατούμενος που είχε μεταφερθεί στις φυλακές της Άμφισσας για να εμφανιστεί ενώπιον του εκεί ανακριτή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του και πάλι από την Άμφισσα στις φυλακές Δομοκού πήρε από το στόμα 7 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 27,6 γραμμαρίων.
Για περισσότερο από έξι μέρες κρατούσε ιδιαίτερα σφιχτά το μυστικό του και δεν είχε αποκαλύψει τίποτα παρά την επιμονή του προσωπικού των φυλακών. Οι απανωτές ακτινογραφίες που έγιναν δεν μπορούσαν να τα εντοπίσουν σε πρώτη φάση ενώ οι πληροφορίες των σωφρονιστικών υπαλλήλων ήταν συγκεκριμένες. Είναι χαρακτηριστικό ότι περίμεναν μέχρι τις 11 και 12 του μήνα για να ...
αρχίσει να αποκαλύπτεται το κρυμμένο μυστικό. Τότε εντόπισαν τις συσκευασίες με ηρωίνη και στη συνέχεια τον κράτησαν σε ειδικό χώρο για άλλες δύο βδομάδες χωρίς όμως να υπάρχουν άλλα ευρήματα. Είναι ουσιαστικά η τρίτη περίπτωση η οποία αποκαλύπτεται το τελευταίο διάστημα μέσα στις φυλακές γεγονός που δείχνει ότι έχουν περιοριστεί δραστικά οι άλλοι περισσότερο εύκολοι τρόποι και πλέον είναι αναγκασμένοι κρατούμενοι να διακινδυνεύουν ακόμη και τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να περάσουν ναρκωτικές ουσίες μέσα στις φυλακές.
Απο το lamianews

Μια απάντηση απο την Δέλτα για το θέμα του Γάλακτος.

Δεν παρέλαβαν τα γάλα που είχε αλφατοξίνες λέει ο ΕΦΕΤ.

Το μήνυμα που μας έστειλε ο Όμιλος Vivartia

Καλησπέρα,

Σε συνέχεια της δημοσίευσης που αναρτήσατε στο blog σας, στις 21/02/09 με τίτλο: «Τι γάλα πίνουμε», σας αποστέλλουμε την επίσημη απάντηση του Ομίλου Vivartia καθώς και τα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ανυπόστατη φημολογία.

Ευελπιστούμε στην άμεση δημοσίευση των ανωτέρω στοιχείων με στόχο την πλήρη και ορθή ενημέρωση των αναγνωστών.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
με εκτίμηση,
Παναγιώτα Τσιφουρντάρη
Διευθύντρια Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
VIVARTIA A.B.E.E.

Ό Όμιλος Vivartia, και ειδικότερα ο Κλάδος Γαλακτοκομικών και Ποτών, απαντά στη συκοφαντική εκστρατεία που πραγματοποιείται εις βάρος της ποιότητας του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ και ευρύτερα του ελληνικού φρέσκου γάλακτος, μέσω επώνυμων και ανώνυμων μηνυμάτων και επιστολών στο Διαδίκτυο. Θεωρούμε ...
ευθύνη και χρέος μας να προστατεύσουμε τον καταναλωτή από την προσπάθεια δημιουργίας ανησυχίας και φόβου για την ποιότητα του γάλακτος, του πλέον σημαντικού αγαθού της ελληνικής οικογένειας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ είναι απόλυτα ασφαλές, όπως αποδεικνύεται από επιστημονικά δεδομένα και αυστηρές διαδικασίες ελέγχου.

• Η ΔΕΛΤΑ εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζει ένα σύστημα εξειδικευμένων ελέγχων σε όλη την αλυσίδα προμήθειας πρώτης ύλης και παραγωγής με σκοπό τη διασφάλιση άριστης ποιότητας στο τελικό προϊόν.
• Ποτέ και κανένα γαλακτοκομικό προϊόν ΔΕΛΤΑ δεν έχει βρεθεί θετικό στην ουσία αφλατοξίνη από τις αρμόδιες κρατικές αρχές.
• Μετά από ελέγχους που διεξήγαγε ο ΕΦΕΤ για την παρουσία αφλατοξίνης Μ1 στο γάλα ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο του ΠΟΕΣΕ (Πολυετές Ολοκληρωμένο Εθνικό Σχέδιο Ελέγχου), επιβεβαιώνει ότι όλα τα δείγματα της εταιρείας ήταν σύμφωνα με την νομοθεσία και άρα αρνητικά σε αφλατοξίνη.
• Ο ΕΛΟΓΑΚ (Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος) διενήργησε δειγματοληψία το 2006 και τα δείγματα βρέθηκαν όλα αρνητικά, όπως επιβεβαιώθηκε και από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Για την εταιρεία μας το θέμα ασφάλειας του Φρέσκου Γάλακτος και η πλήρης ενημέρωση των καταναλωτών είναι υψίστης σημασίας. Για το λόγο αυτό:
• Επικοινωνήσαμε με την υπάλληλο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που φέρεται ως συντάκτρια του δυσφημιστικού κειμένου, υποκινώντας τους καταναλωτές να μην επιλέγουν το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ, η οποία επιβεβαίωσε γραπτώς ότι το έγγραφο είναι κατασκευασμένο και δεν έχει συνταχθεί από την ίδια, ούτε την Υπηρεσία της.
• Παραθέσαμε όλα τα επιστημονικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας στην εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ, η οποία και προέβη σε διευκρινιστική δημοσίευση, σε συνέχεια του αρχικού της δημοσιεύματος.
• Έχουμε προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, προκειμένου να φέρουμε τους υπαίτιους, αλλά και τους συνεχιστές διάδοσης της φημολογίας, προ της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Όλες οι επίσημες πιστοποιήσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, καθώς και οι εσωτερικές διαδικασίες ελέγχου που ακολουθούμε είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την πορεία και την ιστορία μας στην ελληνική αγορά, να κλονίσει τη σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό και να αμφισβητήσει την ποιότητα του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ.