Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

AZAMARA QUEST ακόμα ένα εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ιτέας.

Γέμισε τουρίστες το Λιμάνι της Ιτέας από το πολύ μεγάλο κρουαζιερόπλοιο AZAMARA QUEST δείτε ακόμα μια φωτογραφία...


















Προσωρινή αναστολή διαγωνισμού στο Γαλαξίδι λόγω εκλογών

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Για την Προκύρηξη
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
Γαλαξίδι 8 Σεπτεμβρίου 2009
Αριθ.Πρωτ. 3877

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Γνωστοποιούμε στους ενδιαφερόμενους της αριθ. 1/325Μ/2009, (ΦΕΚ 339/24-7-2009 Τ.Π.ΑΣΕΠ), Προκήρυξης του Δήμου Γαλαξιδίου, για Πλήρωση Οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού τα εξής:
Για το χρονικό διάστημα που υπολείπεται για την υποβολή αιτήσεων, από 7/9/2009 μέχρι και 14/9/2009, ήτοι οκτώ (8) ημέρες, αναστέλλεται προσωρινά η ... υποβολή αιτήσεων λόγω προκήρυξης των βουλευτικών εκλογών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα επανέλθουν για την υποβολή αιτήσεων, για τον χρόνο που υπολείπεται, την επόμενη ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Κυβέρνησης που θα προκύψει από τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Δήμο Γαλαξιδίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (αρμόδια υπάλληλος για παροχή πληροφοριών Ελένη Μαντζώρου τηλεφ. 2265351212).



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΔΡΟΣΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΣ

Τελείωσαν τα χρήματα του Κυριακόπουλου και παραιτήθηκε

Αιφνιδιαστική παραίτηση του Οδυσσέα Κυριακόπουλου από την Εθνική Λυρική Σκηνή

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπέβαλλε στον υπουργό Πολιτισμού ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος, θέτοντας ως βασικό λόγο το οικονομικό αδιέξοδο και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη βιωσιμότητα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Βήμα» ο κ.Κυριακόπουλος: «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση-να χρωστάμε μισθούς, ΙΚΑ, προμηθευτές, να έχουν υποβληθεί αγωγές εξώσεων-και να μην μπορούμε να ... ανταποκριθούμε σε αυτές τις οφειλές».

Σύμφωνα με τον παραιτηθέντα πρόεδρο της Λυρικής Σκηνής τα χρέη της ανέρχονται αυτή τη στιγμή σε 10 εκατομμύρια ευρώ.

«Αμεσα χρειάζονται 5 εκατ. ευρώ. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι τα χρέη προς το ΙΚΑ ανέρχονται σε 3.524.000 ευρώ και δεν βλέπω πώς μπορούν να καλυφθούν. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματικά ούτε μπορώ να παραμείνω στη θέση μου, ούτε έχει νόημα να παραμείνω. Κακώς, τελικά, ανανεώθηκε η θητεία μου τον περασμένο Μάιο. Από τότε είχα θελήσει να απαλλαγώ, αλλά ο υπουργός μού ζήτησε να παραμείνω ώσπου να βρεθεί κάποιος άλλος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην παραίτηση του κ. Κυριακόπουλου, το υπουργείο Πολιτισμού τόνισε πως «το αποδεκτό ή μη της παραίτησης προκύπτει με την πράξη διορισμού ενός νέου προέδρου», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβεί σε καμία ενέργεια ως τη διεξαγωγή των εκλόγών.

Newsroom ΔΟΛ

Πρώτη ημέρα στο σχολείο σήμερα και για τα παιδιά της Ιτέας

Έγινε σήμερα στα σχολεία όλης της χώρας ο αγιασμός .
Οι μαθητές, οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές συνεπείς στο ραντεβού τους, για το μεγάλο ταξίδι και αυτής της χρονιάς.
Ευχόμαστε σε όλους να είναι παραγωγική αυτή η χρονιά, αλλά ιδιαίτερα η σκέψη μας και η συμπαράστασή μας είναι για τα παιδιά που πάνε φέτος στην πρώτη τάξη του σχολείου, αλλά και σε αυτά που πάνε στην τελευταία του Λυκείου.
Καλή πρόοδο να έχουνε και ας ελπίσουμε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν, όσο πιο δημιουργικά μπορούν, τα χρόνια του σχολείου.
Στην φωτογραφία που μας έστειλε ένα φίλος αναγνώστης βλέπετε τον αγιασμό του πρώτου και δεύτερου Δημοτικού σχολείου Ιτέας

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Φωκίδα

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Φωκίδα , αυτοί είναι οι :

1 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

2 ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

3 ΠHTAΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ 2 ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ

Αισθητές από τη Λαμία μέχρι και την Αταλάντη (και την Άμφισσα) έγιναν οι δυο σεισμικές δονήσεις με διαφορά λίγων ωρών που σημειώθηκαν το περασμένο βράδυ, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου. Η πρώτη ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε χαμηλό εστιακό βάθος και συνοδεύτηκε από δυνατή βοή. Δύο ώρες αργότερα ακόμη μια σεισμική δόνηση ασθενέστερη αυτή τη φορά σκόρπισε νέο πανικό. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκαν ζημιές. Οι σεισμολόγοι πάντως εμφανίζονται καθησυχαστικοί.
Από star-online.gr