Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Οι εργάτες ψήφισαν ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

Με ένα «Όχι στον εκβιασμό» απάντησαν στον Μυτιληναίο και την διεύθυνση του εργοστασίου οι εργαζόμενοι στην Αλουμίνιον της Ελλάδος, σε μια Γενική Συνέλευση που χαρακτήρισε η μαζική παρουσία 576 εργαζομένων.
Στη συνέλευση συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι να ακούσουν την κατάληξη των διευκρινιστικών συζητήσεων του ΔΣ του σωματείου με την διεύθυνση της εταιρίας, με σκοπό να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις της δεύτερης σχετικά με το πρόγραμμα περικοπών του εργατικού κόστους.
Περικοπή 12εκ ε, από σύνολο 53εκ ε που είναι σήμερα ανακοίνωσε η διεύθυνση της ΑΤΕ, με ένα πρόγραμμα που ονομάζει «μέλλον» και αφορά τον περιορισμό του ...

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις απο την ΔΗΜΑΡ, έφυγε ο υπεύθυνος Θεσσαλίας του Κόμματος

  Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ το ιδρυτικό στέλεχος Θ. Ζαχαρόπουλος
«Αυτό το κόμμα πλέον δεν με χωράει»
«Η απόφαση που πήρε ο Πρόεδρος και η νέα άτυπη και μη εκλεγμένη ηγεσία του κόμματος, και υιοθετήθηκε εκ των υστέρων από την Κεντρική Επιτροπή, για συμμετοχή στην Κυβέρνηση Σαμαρά, δεν είναι ένα ψήφισμα για το … Αφγανιστάν που θα μπορούσε με έναν διαφορετικό πολιτικό συσχετισμό στη Κ.Ε. να αλλάξει, αλλά κορυφαία στρατηγική επιλογή ένταξης σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό τόξο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος....

Χωρίς γυναικολόγο το νοσοκομείο της Λαμίας

Ελλείψεις σε γιατρούς έχει το Νοσοκομείο Λαμίας. Το Νοσοκομείο της Άμφισσας είναι γνωστό ότι δέχεται πιέσεις να στείλει γιατρούς στην Λαμία. Πρίν απο λίγο καιρό μάλιστα είχαν ζητήσει και γυναικολόγο απο το Νοσοκομείο της Άμφισσας.
 Όσο πυκνώνουν τα δημοσιεύματα  για το Νοσοκομείο της Λαμίας πρέπει να ξέρουμε ότι αυτές οι πιέσεις φτάνουν μέχρι και την Άμφισσα.
Ας δούμε το σημερινό δημοσίευμα και ας έχουμε τον νου μας γιατί σε τέτοιες εποχές δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε τίποτα γιατί αν χάσουμε κάτι δύσκολα θα μπορέσουμε να το αναπληρώσουμε...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

Ο Σύλλογος χιονοδρόμων ορειβατών Ιτέας Κίρρας μας έστειλε φωτογραφίες από την 72η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μαίναλο στις 21 και 22 Ιουλίου φέτος.
Δείτε τις φωτογραφίες...