Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αυξάνει συνεχώς το χρέος της «Αλουμίνιον»: ΤΩΡΑ στα 137 εκατ. ευρώ


Αυξάνει συνεχώς το χρέος της «Αλουμίνιον»: ΤΩΡΑ στα 137 εκατ. ευρώ

Την ώρα που γίνονται συνεχείς αποκαλύψεις από διάφορα ΜΜΕ για το ύψος του χρέους της Αλουμίνιον Α.Ε. προς την ΔΕΗ, με κάποια να το προσδιορίζουν στα 88 εκατ. ευρώ και άλλα στα 104 εκατ. ευρώ, η πραγματικότητα είναι ότι αυτό όχι μόνο είναι πολύ μεγαλύτερο, αλλά μήνα με το μήνα αυξάνεται δραματικά.
Ήδη σήμερα που συζητάμε, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία η Αλουμίνιον χρωστάει προς την ΔΕΗ:
115,23 εκατ. ευρώ από καταναλώσεις ρεύματος την οποίο δεν έχει πληρώσει...

ΑΜΦΙΣΣΑ: Ευχαριστήριο της επιτροπής του Κρυμμένου Θησαυρού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού στην πόλη της Άμφισσας, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Δελφών, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 500 παιδιά της πόλης μας, με απεριόριστο κέφι και ζωντάνια, γεμίζοντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε, με χαρά και «ζωή».
Οι φωτιές άναψαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, όπου τα παιδιά, ντυμένα ως Άγγλοι, Γάλλοι, Μεξικάνοι, Άραβες, Αιγύπτιοι, Κινέζοι, Ιάπωνες και Έλληνες, έδωσαν το δυναμικό παρόν «ενώνοντας ολόκληρο τον κόσμο» με τις ...

Moody's: Η Ελλάδα χρεοκόπησε. Kαι μνημόνια και χρεοκοπία...

Moody's: Η Ελλάδα χρεοκόπησεO οίκος αξιολόγησης Moody's ανακοίνωσε ότι θεωρεί πως «η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει», ως αποτέλεσμα της ανταλλαγής ομολόγων ύψους 177 δισ. ευρώ, διατηρώντας την κατώτατη αξιολόγηση C της κλίμακας που χρησιμοποιεί.
Ο οίκος, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι περιμένει τις επόμενες εβδομάδες αντίστοιχες προσφορές για τα ομόλογα σε ξένο δίκαιο, καθώς και για τους κατόχους χρέους κρατικών εταιριών με εγγύηση Δημοσίου.

Για τους κατόχους ομολόγων που υπάγονται στο ελληνικό δίκαιο και μετά την ...