Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Η καθερή Δευτέρα στην Ιτέα


Με πολύ καλό καιρό γιορτάστηκε η Καθαρά Δευτέρα στην Ιτέα.
Από τις 11 το πρωί μοιράζονταν σαρακοστιανά στον μώλο σε όλους .
Ο κόσμος ήταν αρκετός και πολλοί επίσης και οι επισκέπτες.
Ο καιρός στην αρχή δεν μας έκανε το χατήρι να πετάξουμε τον αετό αλλά κατά τις δώδεκα το μεσημέρι φύσηξε αεράκι με αποτέλεσμα όλοι οι αετοί να βρεθούν ψηλά. Το αεράκι κράτησε μέχρι την ώρα του φαγητού, καλύτερη παραγγελία για αέρα δεν γινότανε.

Κοντοσούβλι γίγας 120 μέτρων στην Αμφίκλεια

Την Κυριακή 1 Μαρτίου είχαμε ρεκόρ στο κοντοσούβλι γίγας στην Αμφίκλεια.
Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 100 μέτρα κι' έγινε πρόπερσι (2007). Πέρυσι (2008) όπως και φέτος (2009) το κοντοσούβλι είχε μήκος 120 μέτρα με τη διαφορά ότι φέτος ...έκανε ρεκόρ "στεγασμένου χώρου" ενώ πέρυσι είχαμε "ανοιχτού χώρου".
Το βίντεο απο το http://amfiklia.yooblog.gr/

Εκρηκτικό φινάλε στο καρναβάλι Λαμίας. Έκαψαν το άρμα με τον Ομπάμα

Κανείς δεν περίμενε αυτό το εκρηκτικό φινάλε στο καρναβάλι της Λαμίας. Αυτό το άρμα που βλέπετε παραπάνω, με τον Ομπάμα, διήνυσε όλη τη διαδρομή και φτάνοντας στο τέλος, στην πλατεία Ελευθερίας παραδόθηκε στις φλόγες. Άγνωστος ή άγνωστοι του "έβαλαν" κυριολεκτικά φωτιά και το παρέδωσαν στις φλόγες. Μάλλον οι σημαίες του Ισραήλ και της Αμερικής που κρατούσε ο Ομπάμα, προκάλεσαν κάποιους που αντέδρασαν κατ' αυτό τον τρόπο.
Βέβαια η απορία μένει και σ' εμάς όπως και σε ... πολλούς αναγνώστες που έστειλαν email ζητώντας να μάθουν τίνος έμπνευση ήταν το άρμα αυτό και τι θέμα είχε. Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε από κάποιο επίσημο στόμα ποιος εμπνεύστηκε το θέμα και τι "δουλειά" είχε ανάμεσα στα υπόλοιπα σατιρικά θέματα.
Οι εικόνες που ακολουθούν αναστάτωσαν όχι μόνο το κέντρο της πόλης αλλά και πολλούς συμπολίτες μας που έβλεπαν για πολύ ώρα τους πυκνούς καπνούς στον ουρανό της Λαμίας.

...χειρότερα δεν γίνεται
ότι απέμεινε από τον ..."Ομπάμα"
πάρτυ είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές στην πλ. Ελευθερίας στη Λαμία, αλλά τελικά άλλο πάρτυ έγινε!!!
Ο κόσμος απομακρύνθηκε, το άρμα ανάμεσα στο κτίριο της νομαρχίας και στο μητροπολιτικό ναό της πόλης φλέγεται. Ευτυχώς είχαμε έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής

Από lamianews

Παρέλαση Καρναβαλιού Άμφισσας

ΜΑΣΚΑΡΑΣ (Καρναβάλι Άμφισσας)

Πατώντας επάνω στην εικόνα μπορείτε να διαβάσετε. Για να μεγαλώσουν τα γράμματα πατήστε ταυτόχρονα ctrl και +, πατώντας ctrl και - επανέρχεται η αρχική διάσταση