Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Χορός Α΄Λυκείου Ιτέας

Ο Χορός της πρώτης Λυκείου του Λυκείου Ιτέας θα γίνει την
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.

Τοποθεσία: PHGASOS

Αμβρακικός και Κορινθιακός τόσο διαφορετικοί και τόσο ίδιοι

... τα μεγάλα λόγια και τις προεκλογικές εξαγγελίες για "Πράσινη Ανάπτυξη" ή αν ήταν απλώς "Πράσινα Άλογα"...
Η κατάσταση στον Αμβρακικό είναι πια οριακή, πολύ σύντομα θα είναι μη αναστρέψιμη. Δεν το λέω εγώ, το λένε ΟΛΟΙ οι ειδικοί και ΟΛΕΣ οι μελέτες που έχουνε γίνει. Βασικότατη αιτία για την κατάσταση θεωρούνε την υπερβολική, πέρα από από κάθε χωροταξική και περιβαλλοντική λογική, ανάπτυξη μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας μέσα στον Αμβρακικό και η καταπάτηση όλων των ορίων και των όρων λειτουργίας τους...


Οι Ενεργοί Πολίτες περιοχής Αμβρακικού Κόλπου υποβάλλουν επισήμως τις προτάσεις τους προς ... τους νέους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (που σαν αντιπολίτευση είχε συμφωνήσει μαζί τους) και περιμένουνε να δούνε τι αντιμετώπιση θα έχουνε.
Και για να μην βιαστούνε μερικοί να προτρέξουνε και να πούνε ότι πρόκειται για μια ομάδα γραφικών οικολόγων, που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουνε και φωνάζουν για τις σαρδέλες και τις παπαλίνες, να τους πω ότι ο Πρόεδρος, ο Παύλος ο Χαραλάμπους, είναι και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Αλιέων και πάνω στην βάρκα του βγάζει το ψωμί του και ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι ή παίρνουμε μέτρα ΤΩΡΑ ή θα έχουμε μια ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ στην πόρτα μας...


Το έγγραφο που έστειλαν γράφει τα εξής:

Ενεργοί Πολίτες Περιοχής Αμβρακικού Κόλπου

47100 Ανέζα – Δήμος Αμβρακικού, ΑΡΤΑ

Τηλ.Φαξ 2681042271

Αρ. Πρ. 25/07.11.09

Προς 1.Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Κατερίνα Μπατζελή

2.Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κα Τίνα Μπιρμπίλη

3.Υφυπουργό Περιβάλλοντος κον Θάνο Μωραϊτη

κοιν.: - Γενική Δ/νση Αλιείας – Δ/νση Υδατοκαλλιεργειών

- Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου

- Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

- Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

- Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Ηπείρου

- Δ/νσεις Αλιείας Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας και Πρέβεζας

- Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου

- Μ.Μ.Ε.

Θέμα: Αποσυμφόρηση δραστηριοτήτων από τον Αμβρακικό Κόλπο με την μετεγκατάσταση των θαλάσσιων υδατοκαλλιεργειών σε ανοιχτή θάλασσα.

Βάσει των τελευταίων ερευνών και μετρήσεων τόσο του Πανεπιστημίου Πατρών όσο και της Δ/νσης Αλιείας Αιτωλοακαρνανίας, ο Αμβρακικός Κόλπος έχει καταληφθεί από ανοξικές και υποξικές μάζες που καταλαμβάνουν περίπου το 80% του Κόλπου εξ αιτίας των πολλών οργανικών φορτίων που δέχεται καθημερινά. Έτσι φέτος είχαμε ακραία φυσικά φαινόμενα λόγω της υπερφόρτωσης και διατάραξης της ισορροπίας του οικοσυστήματος, όπως πλήθη κορελιών (είδος μεδουσών) καθ όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού και από τις αρχές Σεπτεμβρίου εως και σήμερα υπάρχει ένα είδος γλίτσας που κολλούσε στα σώματα των κολυμβητών και στα δίχτυα των ψαράδων, η οποία προέρχεται από το πολύ φυτοπλαγκτόν που υπάρχει στον Κόλπο. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε τόση μεγάλη έκταση και χρονική διάρκεια που είναι καμπανάκι κινδύνου για το τι μπορεί να επακολουθήσει.

Επειδή μετά το μαζικό θάνατο 900 τόνων ψαριών στις υδατοκαλλιέργειες περιοχής Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας τον Φεβρουάριο του 2008 και τους θανάτους ψαριών σε άλλες υδατοκαλλιέργειες του Αμβρακικού που ευνόητους λόγους αποσιωπούνται, ως επίσης και το περίεργο φαινόμενο να βγαίνουν ψάρια στα ρηχά για να αναπνεύσουν λίγο οξυγόνο ( όπως συνέβει την Τρίτη 13.10.09 στη περιοχή Μαζώματος Πρεβέζης) η προηγούμενη κυβέρνηση δεν πήρε κανένα μέτρο, παρακαλούμε κ.κ. Υπουργοί όπως λάβετε άμεσα μέτρα για την αποσυμφόρηση δραστηριοτήτων από τον Κόλπο με την μετεγκατάσταση όλων των θαλάσσιων υδατοκαλλιεργειών σε ανοιχτή θάλασσα και εντός Π.Ο.Α.Υ. τόσο για το συμφέρον των ιδίων των μονάδων ώστε να αποφευχθούν μαζικοί θάνατοι στο άμεσο μέλλον, όσο και του Αμβρακικού που θα μειωθούν τα οργανικά του φορτία και θα έχει περισσότερο οξυγόνο αλλά και των αλιέων της περιοχής που βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση.

Επίσης πρέπει να αφεθούν ανοιχτά όλα τα φράγματα της ΔΕΗ στον Άραχθο και Λούρο για μια τουλάχιστον πενταετία για να ξεμπουκάρει ο Αμβρακικός και ανανεωθούν τα νερά του, να ενταχθεί όλη η ευρύτερη περιοχή της λεκάνης απορροής του Αμβρακικού σε εντατικό πρόγραμμα απονιτροποίησης, να γίνονται ουσιαστικοί έλεγχοι αποτελεσματικής λειτουργίας των βιολογικών καθαρισμών όλων των μονάδων που βρίσκονται στην ευρύτερη λεκάνη απορροής και ιδιαίτερα των ποτάμιων και χερσαίων υδατοκαλλιεργειών οι περισσότερες των οποίων δεν λειτουργούν τους βιολογικούς τους (απουσία ελέγχων) και να γίνει αναπροσαρμογή των περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας των που να ανταποκρίνονται στην υφιστάμενη κατάσταση του οικοσυστήματος.
Από Κεντρί

θα δεσμευτούν πόροι μέσω ΕΣΠΑ για το ΤΕΙ της Άμφισσας;

Όλα έτοιμα για το ΤΕΙ για μια ακόμα φορά. Ο Νομάρχης ανακοίνωσε προχθές οτι ολοκληρώθηκε η μελέτη κτιριακών εγκαταστάσεων για το ΤΕΙ.
Υπεγράφη χθες μεταξύ ΟΣΚ και διοίκησης του ΤΕΙ η προγραμματική σύμβαση για την αποπεράτωση του έργου ύψους 7 εκατομυρίων ευρώ και θα ξαναγίνουν πάλι οι μελέτες, κομματιαστά αυτήν την φορά μιας και ο ΟΣΚ δημοπρατεί σε κομμάτια και όχι ολόκληρα τα έργα και νέον μέλλον λαμπρό προβλέπεται για το ΤΕΙ της Άμφισσας.
Άντε να δούμε και αυτήν την φορά τι θα γίνει.

8 Θέσεις εργασίας στον Δήμο Δεσφίνας

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
ΘΕΣΕΙΣ 2
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ...
ΘΕΣΕΙΣ 3
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ 1
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΘΕΣΕΙΣ 2

ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΦΙΝΗΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2265051204
ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Ν.3250/2004
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 9/11/2009

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι οδηγοί στα διόδια της ΠΑΘΕ!

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ολοένα και διογκώνεται και πολλοί οδηγοί υπογράφουν και περνούν χωρίς να πληρώσουν στη ΠΑΘΕ, επικαλούμενοι την έλλειψη εναλλακτικής διαδρομής.
Συνέπεια της παραχώρησης των διοδίων σε ιδιωτική εταιρεία είναι οτι η μεν εταιρεία αυξάνει υπέρμετρα τα διόδια, οι δε οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν αφού δεν πρόκειται για παράβαση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας!
Βέβαια η εταιρεία μπορεί να διεκδικήσει δικαστικά το μη καταβληθέν αντίτιμο, αλλά αυτό είναι σχετικά ανώδυνο.
Εντωμεταξύ νέο κάλεσμα απευθύνουν οι επιτροπές κατοίκων για την Κυριακή:
ΚΑΛΕΣΜΑ
ΠΡΟΣ τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής μας, στη μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα διόδια των Αφιδνών
Δεν πρέπει να λείψει κανείς για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την εκμετάλλευση!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣκαι ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
(Προσυγκέντρωση για τις περιοχές ... Ωρωπού-Αυλώνα, Μαλακάσας ώρα 11.30 μ.μ. στο κόμβος της Μαλακάσας)

Από viwtika.blogspot.com

Καλοκαιρινές οι Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ιτέας, στην βροχή λιμνιάζουν



http://www.youtube.com/watch?v=0jxyubrzVEY

Bloggers, internet και οι επίσημοι θεσμοί

γράφει ο Greek Rider
Υπάρχει ένα είδος επιφυλακτικής στάσης απέναντι στο ίντερνετ και στα blogs που προέρχεται από δημοκρατικούς ανθρώπους και την επικινδυνότητα της οποίας δεν γνώριζα μέχρι πρόσφατα.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι κατά κανόνα μεγαλύτερης ηλικίας π.χ. 60+ ετών και αντιμετωπίζουν κατ' αρχήν με μεγάλη δυσκολία τις έννοιες του ίντερνετ. Εκτός αν είναι δεξιοί οπότε ακόμη και 30ρηδες να είναι επιτίθενται είτε κατά της ανωνυμίας είτε κατά των ελευθεριών του ίντερνετ γενικότερα.


Κάποιοι από αυτούς βλέπουν σκοπιμότητες εκεί που δεν υπάρχουν επειδή δεν μπορούν να αντιληφθούν πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που σπαταλάνε το χρόνο τους χωρίς να έχουν οικονομικό όφελος. Συνεπώς λένε κάποια σκοπιμότητα θα υπάρχει... Αγνοούν βέβαια εντελώς έννοιες όπως τα wiki ή ο ελεύθερος κώδικας.

Γι' αυτό και είναι καχύποπτοι απέναντι κυρίως στους ανώνυμους μπλόγκερς αλλά και γενικά στην ελευθερία του διαδικτύου.

Αυτοί οι άνθρωποι έμαθαν να λειτουργούν οργανωμένα κάτω από αυστηρές ιεραρχικές δομές: διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος, αρχισυντάκτης, επιτροπές, συμβούλια, ενδιάμεσοι, φίλτρα, κτλ., με λίγα λόγια με την Αυθεντία.

Η ανυπαρξία τέτοιων δομών παράλληλα με την ανωνυμία και την ελευθερία είναι χωρίς κανένα άλλο στοιχείο γι' αυτούς απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά στο ίντερνετ. Αλλιώς σου λέει όλα θα ήταν δομημένα και ελεγχόμενα. Δεν μπορούν να σκεφτούν με έννοιες αυτοοργάνωσης, αυτονομίας της συμμετοχής και του δωρεάν.

Ξαναλέω ότι δεν μιλάω για τους συντηρητικούς δεξιούς που διακατέχονται από ιδεοληψίες του 19ου αιώνα τύπου νόμων για κουκούλες και ποινικοποίησης της ανωνυμίας αλλά για ανθρώπους με δημοκρατική συνείδηση οι οποίοι μπορεί να έχουν στο ενεργητικό τους ακόμη και δημοκρατικούς αγώνες.

Συνεπώς δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αντιδημοκρατική νοοτροπία αλλά ένα στερεότυπο που βασίζεται σε αυτά που για πολλούς ανθρώπους θεωρούνται αυτονόητα.

Τα θυμήθηκα όλα αυτά όταν την προηγούμενη εβδομάδα είδα την εκπομπή του Σ. Φυντανίδη στη ΝΕΤ στην οποία διέκρινα μια δική του καχυποψία και μεγάλη διστακτικότητα απέναντι στο ίντερνετ:

Εκπομπή Σεραφείμ Φυντανίδη στη ΝΕΤ (Foreign Press)

Αντίθετα στην ίδια εκπομπή φαίνεται ότι ο μπλόγκερ Νίκος Δρανδάκης "χτυπάει" 100% κέντρο αναδεικνύοντας ακριβώς την ουσία.

Παράλληλα όμως με αυτή την καχυποψία, που πιστεύω πηγάζει είτε από την άγνοια είτε από στερεότυπα μιας άλλης εποχής, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι των οποίων η θέση, η εργασία, ο ρόλος κτλ δεν συνάδουν με τον απελευθερωτικό ρόλο του διαδικτύου. Αυτοί είναι και οι σημερινοί εχθροί της άμεσης δημοκρατίας.

Έτσι βλέπω κομματικά στελέχη (ακόμη και σχετικά μικρούς σε ηλικία) να μιλάνε άσχημα για το διαδίκτυο, γελάνε με όσα λέγονται για την άμεση δημοκρατία και ακόμη όταν προέρχονται από προοδευτικούς χώρους σου λένε συνέχεια για τις έννοιες του ελέγχου και του φιλτραρίσματος.

Τέτοιοι άνθρωποι είναι συνήθως αυτοί που αντλούν τη δύναμή τους από τους διαμεσολαβητικούς πολιτικούς ρόλους που είχαν αναλάβει στο παρελθόν. Είναι αντιπρόεδροι φορέων, σύνεδροι Β' διαλογής, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, κομματικά στελέχη ή άλλοι παρατρεχάμενοι που σπατάλησαν τη ζωή τους και ανέχτηκαν εξευτελισμούς για να κάνουν 2-3 "καλές" γνωριμίες.

Παράλληλα με αυτούς υπάρχει ένας κόσμος γύρω από τον οποίο έχει στηθεί ένα κανονικό παρακράτος από γνωριμίες, άτυπες σχέσεις, μη δημοκρατικές διαδικασίες, "στο μιλητό", "για τους δικούς μας ανθρώπους" κτλ.

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών είναι ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ενώ αυτοί σπατάλησαν όλη τους τη ζωή και τις ελπίδες για να γίνουν διαμεσολαβητές έρχονται τώρα κάποιοι "ανώνυμοι" και παρακάμπτοντας τους ίδιους μεταφέρουν ό,τι μηνύματα θέλουν χωρίς να τους ρωτάνε. Από την άλλη μεριά οι διαπλεκόμενοι με αυτούς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μετά από τόσες "χορηγίες" που έκαναν σε διάφορους κολλητούς δεν μπορούν να περάσουν το δικό τους.

Όλος αυτός ο συρφετός "παρατρεχάμενων" θεωρούν αυτονόητη αιτία πολέμου τις ελευθερίες του ίντερνετ με αφορμή την ανωνυμία. Γιατί σκέφτονται ότι αν τουλάχιστον ξέραμε κάποια ονόματα θα μπορούσαμε να δράσουμε υπογείως με αντίποινα.... Αντίθετα οι μπλόγκερς και άλλοι στο ελεύθερο ίντερνετ δεν δίνουν σε αυτούς τους ανθρώπους καμία σημασία, λες και δεν υπάρχουν, και αυτό τους εξοργίζει ακόμη περισσότερο....Αυτοί θέλουν να κάνουν πολιτική με τους παλαιούς ρόλους της διαπλοκής, της συνενοχής και του κουκουλώματος ενώ από την άλλη οι bloggers λένε αυτά που δεν λέγονται από τους μηχανισμούς και ενημερώνουν.

Γιατί ως γνωστόν οι πελάτες και οι διαφημιστές είναι αυτοί που καθορίζουν και ποιες ειδήσεις ΔΕΝ θα παίξουν.

Αντίθετα τίποτα δεν μπορεί πλέον να μείνει κρυφό εφόσον όλοι μπορούν να κάνουν search στο google.

Μην ξεχνάμε ότι το θέμα της Κούνεβα ακούστηκε κυρίως επειδή κάποιοι μπλόγκερς ανέδειξαν με επιμονή το θέμα. Θυμάμαι επίσης με συγκίνηση την βραδιά της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου τον προηγούμενο Δεκέμβρη που πολύ λίγο μετά τους πυροβολισμούς μπήκε στη σελίδα μου ο NP και με σχόλιό του στην άσχετη ανάρτηση εκείνης της μέρας μας ενημέρωσε για το ότι κάτι σοβαρό έγινε! Θυμάστε πόσο επιθετικοί ήταν οι bloggers ενάντια στη ΝΔ;

Αυτό είναι το ίντερνετ. Καταπληκτικό και εντυπωσιακό!

Βλέπουμε στην πράξη πώς οι εξελίξεις ήταν τόσο ραγδαίες που ξεπέρασαν κατά πολύ τους επίσημους θεσμούς της κοινωνίας μας. Για να επέλθει λοιπόν νέα ισορροπία θα πρέπει από τη μια να εξαλειφθεί το "πληροφοριακό κενό" και η άγνοια των προοδευτικών ανθρώπων (οι συντηρητικοί είναι χαμένη υπόθεση) και από την άλλη να ανακαλυφθούν νέοι θεσμοί προς μια πιο άμεση δημοκρατία μιας και οι πλέον ξεπερασμένοι θεσμοί απλά μπαίνουν εμπόδιο και μας καθυστερούν.
Από foreignpress-gr.com

Αντιδρά η οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου για την μεταφορά της δίκης στην Άμφισσα

Η οικογένεια του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που δολοφονήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 στα Εξάρχεια, εκφράζει μέσω των συνηγόρων της την έντονη δυσαρέσκειά της για την απόφαση να εκδικαστεί τελικά στην Άμφισσα και όχι στη Χαλκίδα.

«Η όψιμη και αιφνιδιαστική αλλαγή του τόπου του δικαστηρίου ρίχνει λάδι στη φωτιά, ενώ καταστρατηγεί τα δικαιώματα της οικογένειας του θύματος και δυσκολεύει την αποκάλυψη της αλήθειας», παρατήρησε ο εκ των συνηγόρων της οικογένειας, Δημήτρης Τσοβόλας, και πρόσθεσε:
«Ως συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου διαμαρτύρομαι έντονα και ζητώ την άμεση επανεξέταση του θέματος, ώστε η δίκη να γίνει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών του Κορυδαλλού» (σ.σ. όπου είχε γίνει και η δίκη των κατηγορουμένων της 17 Νοέμβρη και του ΕΛΑ).
Από foreignpress-gr

Σύσκεψη για την δίκη στην Άμφισσα

Ο Νομάρχης, ο Δήμαρχος με τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Δικηγορικό Σύλλογο καλούν σε σύσκεψη την Τετάρτη 11-11-2009 με θέμα την διεξαγωγή της δίκης στην Άμφισσας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Αποφάσεις Συλλογικών Φορέων Νομού Φωκίδας για την διεξαγωγή της δίκης της υπόθεσης Αλέξη Γρηγορόπουλου στην Άμφισσα.


Μετά από πρόσκληση του Νομάρχη Φωκίδας κ. Νικολάου Φουσέκη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Συλλογικών Φορέων της Άμφισσας και της Φωκίδας στο γραφείο του σχετικά με το ανωτέρω θέμα.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Άμφισσας κ. Α. Ασημακόπουλος, εκπρόσωποι του ......Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ε. Μυταράς και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Άμφισσας.
Στην τοποθέτηση του ο Νομάρχης Φωκίδας ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να δεχτεί η Άμφισσα κι η Φωκίδα την πραγματοποίηση της δίκης του θέματος στα δικαστήρια της Άμφισσας και εξήγησε τους λόγους (μικρή πόλη σε μικρή απόσταση από την Αθήνα με το Δικαστικό Μέγαρο στο κέντρο της, μικρή και ταλαιπωρημένη αγορά κλπ).
Ανάλογες τοποθετήσεις έγιναν από τους παρευρισκόμενους.
Αποφασίστηκε να συγκληθούν έκτακτα τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των παρευρισκόμενων Φορέων προκειμένου να αποφασίσουν σχετικά, την Τετάρτη 11.11.2009.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ