Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Πιάστε τους φοροφυγάδες! Αλλιώς περαιώστε τον κυβερνητικό βίο σας…

 Άν κάποιος πιάσει τον εφοριακό και του πει πάρε αυτά τα λίγα και μην με ελέγχεις πώς λέγεται.
Αν το κάνει το κράτος λέγετε περαίωση...

Γράφει ο Καφενόβιος

To ΔΝΤ δείχνει για πρώτη φορά να φοβάται πραγματικά για την υλοποίηση του διαβόητου Μνημονίου, δηλαδή για το αν «θα πάρει τα λεφτά του πίσω». Γι' αυτό και δίνει, με περισσή νευρικότητα, την «εντολή» στην Αθήνα να τελειώνει με τους φοροφυγάδες. Να στείλει κάποιους φοροφυγάδες στη φυλακή!
Η έκθεση του ΔΝΤ λέει καθαρά ότι, αν η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει την περαιτέρω αύξηση των φόρων και τη μείωση των δαπανών τα επόμενα χρόνια, πρέπει να πατάξει τη φοροδιαφυγή. Ετσι, αφαιρείται από την κυβέρνηση οποιοδήποτε πρόσχημα να αναζητήσει έσοδα είτε από επιβολή νέων ...

Φιλανθρωπικός περίπατος στη Φωκίδα

Η Νομαρχία Φωκίδας, σε συνεργασία με την Arsenal (Arsenal in the Community), διοργανώνει τον φιλανθρωπικό περιπάτο Fokida Charity Trek, στο αρχαίο μονοπάτι Δελφών – Κίρρας.
Τα έσοδα από τις συμμετοχές του Fokida Charity Trek θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ».
Ο περίπατος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/9, στις 11.00, και το παρόν θα δώσει αποστολή της Arsenal από την Αγγλία, που θα έρθει στην Ελλάδα αποκλειστικά για τις ανάγκες της φιλανθρωπικής αυτής ενέργειας.
Θα συμμετάσχουν επίσης Έλληνες επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και πολιτικό χώρο, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, όπως επίσης κάτοικοι της περιοχής αλλά και μαθητές, με σκοπό να ...

Ο Πεζοπορικός όμιλος Αθηνών το Σαββατοκύριακο στην Οίτη κια την Γκιώνα , ψήφισμα ορειβατικών Συλλόγων για τις ανεξέλεγκτες εξορυκτικές δραστηριότητες στην Γκιώνα

Πού θα πάμε το Σαββατοκύριακο

17-19/9 Αναρριχητική Συνάντηση μελών ΠΟΑ στην Καστριώτισσα Οίτης
Παρασκευή: Αναχώρηση με ίδια μέσα για την Καστριώτισσα Φωκίδας, όπου και η διανυκτέρευση σε σκηνές.
Σάββατο – Κυριακή: Αναρρίχηση σε παρθένα ορθοπλαγιά μέσα σε πανέμορφο τοπίο (άνοιγμα νέων διαδρομών και επανάληψη ήδη ανοιγμένων). Βλ. και παρόν τεύχος, στήλη «Θέματα».
Εξοπλισμός: Πλήρης αναρριχητικός εξοπλισμός.
Δήλωση από: 13/9

18-19/9 Γκιώνα: Εκδήλωση - Διαμαρτυρία της Περιφέρειας ενάντια στην καταστροφή ,..

Ο Δήμος Δελφών δωρίζει στους μαθητές το "Χαμόγελο του Παιδιού"


Ο Δήμος Δελφών εκανε πράξη σήμερα την πρόθεσή του να δωρίσει στους φετινούς μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου (Γυμνάσιο-Δημοτικά-Νηπειαγωγεία-Παιδικός Σταθμός) ένα συμβολικό δώρο από το "Χαμόγελο του Παιδιού".


Τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, κονκάρδες και ενημερωτικά φυλλάδια μοιράστηκαν στους σχεδόν 120 μαθητές που φοιτούν στον Δήμο μας μαζί με τις ευχές για μία δημιουργική χρονιά και πάντα με την ευαισθησία για την στήριξη και την αλληλοβοήθεια που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνίας μας.