Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλανθρωπικός περίπατος στη Φωκίδα

Η Νομαρχία Φωκίδας, σε συνεργασία με την Arsenal (Arsenal in the Community), διοργανώνει τον φιλανθρωπικό περιπάτο Fokida Charity Trek, στο αρχαίο μονοπάτι Δελφών – Κίρρας.
Τα έσοδα από τις συμμετοχές του Fokida Charity Trek θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ».
Ο περίπατος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/9, στις 11.00, και το παρόν θα δώσει αποστολή της Arsenal από την Αγγλία, που θα έρθει στην Ελλάδα αποκλειστικά για τις ανάγκες της φιλανθρωπικής αυτής ενέργειας.
Θα συμμετάσχουν επίσης Έλληνες επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και πολιτικό χώρο, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, όπως επίσης κάτοικοι της περιοχής αλλά και μαθητές, με σκοπό να ...ενισχύσουν το σημαντικό έργο της Πίστης.
Με σλόγκαν «Κάθε βήμα έχει αξία», προσκαλούμε το κοινό να λάβει μέρος στον περίπατο με ένα συμβολικό κόστος συμμετοχής το οποίο και θα διατεθεί στον Σύλλογο.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση διαφόρων επωνύμων οι οποίοι και βοήθησαν αφιλοκερδώς με τη συμμετοχή τους στα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ, με σκοπό την μέγιστη δυνατή προβολή της ενέργειας και την ευαισθητοποίηση του κοινού.
Μεταξύ άλλων:
Μιχάλης Ζαμπίδης – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kickboxing
Κάρμεν Ρουγγέρη – Hθοποιός
Εύη Αδάμ – Mοντέλο/Παρουσιάστρια
Μπέσυ Μάλφα – Ηθοποιός
Νίκη Κάρτσωνα – Μοντέλο/ Παρουσιάστρια
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Ηθοποιός
Γιάννης Αϊβάζης – Ηθοποιός
Χρήστος Σωτηρακόπουλος – Δημοσιογράφος
Γιώργος Θαναηλάκης – Δημοσιογράφος
Λάκης Παπαϊωάννου – Προπονητής Arsenal Soccer Schools
Γιώργος Αμανατίδης – Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Ολυμπιακού
Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ηθοποιός

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Φουσέκης μας κοροϊδεύει
    Μην μας δουλεύετε άλλο κ. Φουσέκη.
    Ωραία η ιδέα σας να χρησιμοποιήσετε το ιερό μονοπάτι Δελφών – Κίρρας.
    Την εκκίνηση έπρεπε να την ορίσετε στα πολύ γνωστά σας ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ, για να μάθουν και οι ξένοι τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ο Δήμαρχος Δελφών και να θαυμάσουμε όλοι την υποψηφιότητά σας ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
    Ασελγήσατε στον Ιερό χώρο των Δελφών και το κόμμα σας, σας έχρησε υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών. Ας είναι. Πολλά είδαμε σ΄ αυτή τη χώρα να συμβαίνουν και δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    Τώρα προσπαθεί ο κ. Φουσέκης να ξεπλύνει επικοινωνιακά την ασέβεια που έδειξε για τον Ιερό Χώρο των Δελφών, σκορπώντας, για το λόγο αυτό τεράστια ποσά από το υστέρημα του λαού της Φωκίδας.
    Δεν σε ξεπλένει κ. Νομάρχη Φουσέκη τίποτα.
    Προσπαθείς να μας ταΐσεις κουτόχορτο αλλά δεν τσιμπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή