Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Υπό διάλυση τα Κέντρα πρόληψης της Περιφέρειας


Κινδυνεύουν τα 5 Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων στην περιφέρεια Στερεάς (ένα σε κάθε νομό), παρά το σύνθετο έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια και ενώ οι ανάγκες ψυχοκοινωνικής στήριξης διογκώνονται.
Οι δαπάνες λειτουργίας τους έχουν περικοπεί δραματικά και δεν καταβάλλονται.
Επιπλέον στο σχέδιο νόμου «Κώδικας Ναρκωτικών» που έχει κατατεθεί προς ψήφιση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν ...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11, 5 μμ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΟΙ ...

Ανακοίνωση- Απάντηση της Ν.Ε. Φωκίδας του ΚΚΕ στο δελτίο τύπου της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ.Φωκίδας


Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο φιλοχουντικός, φιλοβασιλικός και φασιστικός χαρακτήρας του ΛΑΟΣ που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος του εργατικού - λαϊκού κινήματος και της πολιτικής του πρωτοπορίας. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ρόλος τους και η ενεργή συμμετοχή τους στην κυβέρνηση του μαύρου μετώπου δεν είναι καθόλου τυχαία. Άξιος ο μισθός τους...

8 Υπουργοί καταγγέλονται για σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις για τις υδατοκαλλιέργειες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 24.11.2011


Εντυπωσιακή σε προσέλευση υπήρξε η συγκέντρωση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής την Τετάρτη 23.11.2011 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες, εκπρόσωποι Συλλόγων, δημοτικών παρατάξεων και Δήμαρχοι των θιγόμενων περιοχών, αλλά και βουλευτές και πολιτευτές πολλοί από τους οποίους υπέγραψαν το αίτημα της Επιτροπής για άμεση απόσυρση της παράνομης και αντισυνταγματικής ΚΥΑ του «Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου των...

KATAΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ

Λιδωρίκι 25 Νοεμβρίου 2011
Προς :
- ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
- ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Κα ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ
- ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κα ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ
- Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ
- ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Δ.Ε. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ
- ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Δ.Ε. ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ
- ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Δ.Ε. ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ
Σας παρακαλούμε να εξετάσετε το θέμα της μεταφοράς της Δ.Ο.Υ. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ στην Δ.Ο.Υ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων σας να ενεργήσετε ώστε αυτό να αποφευχθεί για τους παρακάτω λόγους :...

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ το έργο της Κυριακής στην Άμφισσα

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, ώρα 21.00

Ο Gerry Boyle (Brendan Gleeson) είναι ένας Ιρλανδός αστυνομικός σε κάποια μικρή πόλη. Είναι κάπως περίεργος τύπος με υπερβατική αίσθηση του χιούμορ, μία ετοιμοθάνατη μητέρα καθώς και μία ιδιαίτερη αδυναμία στις πόρνες. Σε κάθε περίπτωση δε θα τον χαρακτήριζες υπόδειγμα αξιωματικού. Πολύ περισσότερο, δε θα τον έβαζες να συνεργαστεί με έναν χαρτογιακά πράκτορα του FBI (Don Cheadle) για τον οποίο τα πάντα διέπονται από κανόνες. Και φυσικά αποκλείεται να τους ανέθετες την καταπολέμηση ενός διεθνούς δικτύου μεγαλεμπόρων ναρκωτικών, τη στιγμή που γύρω απ' αυτό στήνουν χορό πτώματα και στυγνοί εκβιασμοί, ενώ στο όλο κόλπο δε θα μπορούσε να λείπει η διεφθαρμένη αστυνομία.
Ο Gerry είναι μια περίεργη περίπτωση αστυνομικού.
Είναι κολυμβητής ολυμπιακών προδιαγραφών...

Τα βραβεία για το "Έγκλημα στο χωριό"



Έφτασε η ώρα!

Ο Προοδευτικός Σύλλογος "Τα Καστέλλια" σας καλεί στην τελετή απονομής των βραβείων του Β' Διαγωνισμού Διηγήματος Στέλιος Ξεφλούδας, με θέμα "Έγκλημα στο χωριό".
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Σίνα & Δαφνομήλη) την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα.

Όπως είχε συμβεί και με τον Α' Διαγωνισμό Διηγήματος, τα δέκα ...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» : Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΒΕΙ Η ΔΕΗ



Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών,που έγινε την Τρίτη(22-11-2011),συζητήθηκε το θέμα του ειδικού τέλους ακινήτων , του γνωστού χαρατσιού της ΔΕΗ.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» Αποστ. Καραχάλιος αφού αναφέρθηκε στον παράνομο, αντισυνταγματικό και κοινωνικά άδικο χαρακτήρα του χαρατσιού, που επιβλήθηκε χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και εξισώνει πλούσιους και φτωχούς, τονίζοντας ότι έχουμε φύγει από το «δεν πληρώνω» και έχουμε πάει στο «δεν έχω να πληρώσω».
Για τους λόγους αυτούς είπε ότι ο Δήμος Δελφών δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος...

Δεν χρειάζονται πλέον παρακρατικοί έχουμε χούντα. (βίντεο)

Χωρίς καμία αφορμή, η χουντική κυβέρνηση της Τρόικας απαγορεύει πορεία, ξυλοκοπεί και συλλαμβάνει μέλη του κινήματος δεν πληρώνω.
Δεν χρειάζονται να κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα, δεν χρειάζονται ούτε οι κουκουλοφόροι, ούτε τα επεισόδια, ούτε τα σπασίματα.
Πρώτα συλλαμβάνονται και στην συνέχεια βρίσκονται και οι κατηγορίες, που θα τους φορτωθούν στα τυφλά. "Διατάραξη κοινής ειρήνης, διέγερση για τέλεση αδικήματος, απροκλητες σωματικές βλάβες, φθορές.κ.λ.π."
Η τηλεόραση και τα ψευτο ΜΜΕ θα ολοκληρώσουν το έγκλημα.
Δεν χρειάζονται τα τσεκούρια των φασιστών ακροδεξιών , αυτοί είναι πλέον υπουργοί . Το  ρόλο της ακροδεξιάς και της χούντας θα τον επιτελέσουν οι νεο-γενίτσαροι των ΜΑΤ και των εισαγγελέων...