Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Μια μουσική δημιουργία από ένα Κουπακιώτη μουσικό.


Μετά από χρόνια διακριτικής καλλιτεχνικής παρουσίας στο καλλιτεχνικό στερέωμα , την νέα του δισκογραφική δουλειά παρουσιάζει ο Δημήτρης Καλαντζής. Βαριά φέρνει την υπογραφή του Κουπακιώτη Μουσικού το νέο CD , αφού έχει γράψει ο ίδιος τους στίχους έχει συνθέσει την Μουσική παίζει κιθάρα και τέλος ερμηνεύει ο ίδιος δύο από τα τραγούδια του.
 Το νέο CD που πρώτο και σε αποκλειστικότητα παρουσιάζει το coupaki.gr , έχει τίτλο ΄΄Κορώνα Γράμματα΄΄ και θα ...

Αναπαλαίωση του παλαιού ταξί Στό Κροκύλειο


Με χαρά διαπιστώσαμε ότι οι εργασίες κατά το 90% αναπαλαίωσης του παλαιού ταξί είχαν ολοκληρωθεί και έτσι ήρθε στο χωριό και παρκάρισε στο πάρκιν  επάνω απ την πλατεία .

Η επιτροπή αναπαλαίωσης αμέσως κάλεσε τον Σύλλογο για να αποφασίσουν από ...

9o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προσγείωσης Ακριβείας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς


Για τη διαμονή θα μπορέσουν οι πρώτοι 45 να μείνουν στο Κ.Π.Ε. Άμφισσας με 5 € την ημέρα όπως και στο φεστιβάλ πριν 2 μήνες.

Την Παρασκευή το βράδυ το δείπνο με τη Ρεμπέτικη Βραδιά στο εστιατόριο "Κάστρο" θα είναι ΔΩΡΕΑΝ! ( No more rebetika gdarty's !). Εκεί θα ακουστεί και το νέο λαϊκό (αρκετά πιά με αυτά τα δωδεκάμετρα!) παραπεντούσικο τραγούδι : "Ξεπουλώ πανάκια δέκα για να πάρω το R10".

Τηλ. επικοινωνίας: 6942063154 - Γιάννης και 6948405663 - Αντρέας.

Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ , Ο ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ , ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ..ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ...

31-10- Βαθειά - Κατσένιος 004

   Ο αξέχαστος , μπαρμπα Βασίλης ο Καραμήτσος είχε το μαγαζί του , τα τελευταία χρόνια , στη Βαθειά εκεί που είναι τώρα η ταβέρνα του Βασίλη , λίγο παραπέρα , 15-20 μέτρα , ήταν το περίπτερο του Γιώργου του Αρβανίτη , κι' οι δυό μακαρίτες τώρα , κι' έτσι ο Γιώργος είχε άμεση οπτική..επαφή με το μαγαζί , κι' έβλεπε καλά-καλά το τηλέφωνο του μπάρμπα Βασίλη .
   Ο σχωρεμένος ο Γιώργος , κλεισμένος ώρες μέσα στο περίπτερο έιχε βρει ένα τρόπο να περνάει την ώρα του , εκτός βέβαια απ' τις...εκατοντάδες αναφορές , που έκανε καθημερινά σε διάφορες Κρατικές Υπηρεσίες , έπαιρνε ...

Για την απαλλαγή -άνευ δίκης- των εμπρηστών της συναγωγής....


 Τεράστια ερωτηματικά αφήνει η απαράδεκτη "προσωρινή" (!) παύση της ποινικής δίωξης που είχε ασκηθεί σε βάρος πέντε ατόμων για το διπλό εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής -των Χανίων τον Ιουανιάριο του 2010- όπως αποφάσισε την περασμένη βδομάδα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χανίων.



 Ας θυμίσουμε ότι πρόκειται για δύο πολίτες των ΗΠΑ, τον ομογενή 3ης γενιάς "Πιτ Κατσιλομάτη"  του οποίου ο πατέρας -σύμφωνα με τα πρακτικά της Ελληνικής βουλής οπως κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης- είναι Υπουργός Οικονομικών της Πολιτείας του Αϊντάχο", ενός άλλου –άγνωστης ταυτότητας- πολίτη των ΗΠΑ ο οποίος φυγαδεύτηκε από την πρώτη μέρα στην Ιταλία, δύο Βρετανών του ...

Ekδήλωση στο Κυριακοπούλειο στην Ιτέα