Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σε 15 μέρες υπογράφεται η σύμβαση για το έργο Αγία Ευθυμία Μαλανδρίνο


Τόσες φορές έχει ανακοινωθεί εδώ και ένα εξάμηνο, τώρα που θα υπάρξουν υπογραφές και φωτογραφίες θα χορτάσουμε ανακοινώσεις από όλους τους πολιτευτάδες.

Σύμφωνα με την Αντιπερειφερειάρχη υπογράφεται η σύμβαση για το έργο Αγία Ευθυμία – Μαλανδρίνο .

Στις 29 Σεπτέμβρη, θα ...

Διαπόμπευση της δημοκρατίας από την Περιφέρεια Στερεάς, καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


15 Σεπτέμβρη 2011

Η χθεσινή θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που κατέθεσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για τη δημιουργία Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) στη θέση Φούρνοι στο Μαντούδι, με ψήφους 7 υπέρ και 2 κατά, δεν αποτελεί έκπληξη.

Έχοντας την εμπειρία από την πρώτη σύσκεψη, όπου η παρουσία 60 πολιτών από την βόρεια Εύβοια που ήταν αντίθετοι με τα σχέδια για ΒΙ.ΠΕ. τους εμπόδισε να πάρουν απόφαση, το προεδρείο της Επιτροπής έκανε ότι μπορούσε για να περιορίσει τη συμμετοχή των πολιτών στη σημερινή δεύτερη σύσκεψη.
Έδωσε την ελάχιστη δυνατή αναβολή (ακριβώς 10 μέρες), έδωσε την ελάχιστη δυνατή ...

Iteanet Mobile έκδοση για όλους!

Iteanet Mobile έκδοση για όλους!
Είσαι στον δρόμο και θες να μάθεις τα τελευταία νέα?

Τώρα με το κινητό σου έχεις το Iteanet κυριολεκτικά στην τσέπη σου.

Τονίζουμε πως για όσους δεν έχουν απεριόριστη δυνατότητα mobile surfing είναι η πιο φανταστική πρόταση που μπορεί να υπάρξει.

Εκτός από γρηγορότερη φόρτωση, η mobile έκδοση έχει μηδαμινή ογκοχρέωση. Προς το παρόν οι χρήστες των κινητών αυτών μπορούν να πλοηγούνται στην online έκδοση με την επίσκεψη της ακόλουθης σελίδας

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ...

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;;;
Δείτε την αποκαλυπτική εκπομπή του Μπαξεβάνη
- Τον έπιασαν μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής την ώρα που έβλεπε τηλεόραση!
- "Όλα είναι σχέδιο της κυβέρνησης" είπε στους δημοσιογράφους - Βρέθηκε σε πολυτελή βίλα και δεν προέβαλε αντίσταση
- Ένα μήνα βρισκόταν στην Αττική και κινούνταν ανάμεσα σε Γλυφάδα και Φάληρο
- Αδυνατισμένος, καταβεβλημένος, με μακριά μαλλιά και μούσια ο καταζητούμενος Μόλις οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας εισέβαλαν στην ...

Ήρθε η ώρα και για το “Κοκκινάρι”…

Το Κοκκινάρι τα ξημέρωμα που το χαϊδεύει
ο ήλιος και το στεφανώνει το φεγγάρι

Υπογράφηκε από τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτισμού και Τουρισμού η Κοινή Απόφαση με θέμα: “Έγκριση περιβαλλοντικών όρων, για την εκμετάλλευση μεταλλείου βωξίτη σε συνολική έκταση 52.951,20 τ.μ. και των συνοδών αυτού έργων, στη θέση “Κοκκινάρια”, Δήμου Δελφών, Περιφερειακής ενότητας Φωκίδας, από την εταιρεία S & B Βιομηχανικά Ορυκτά ΑΕ”.

Πρόκειται για περιοχή του βουνού της Αγίας Ευθυμίας που είναι γνωστή ως “Κοκκινάρι”. Για την συγκεκριμένη μελέτη είχε αντιδράσει το Τοπικό Συμβούλιο της Αγίας Ευθυμίας και είχε πάρει την υπ’ αρ.19/2005 απόφασή του με την ...

Με τη Φωκίδα 2000 στο Κύπελλο αντίπαλοι οι Ναυτικοί !

Με την ομάδα του Κατσιφλώρου κληρώθηκε η Οιάνθη για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΦωκίδας. Η περσυνή πρωταθλήτρια του Β΄τοπικού πρωταθλήματος που έκανε περίπατο στην κατηγορία και προβιβάστηκε στην Α΄ , θα είναι το πρώτο εμπόδιο για τους ναυτικούς που περιμένουν να διακριθούν στο θεσμό του Κυπέλλου.

Ως ομάδα Β΄τοπικού η ομάδα μας κληρώθηκε με βατό αντίπαλο ...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΤΟΝΟΥΣ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΒΑΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΟΥ

- ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών από το διβάρι του Προκόπου στην Αχαΐα, στο οποίο προκλήθηκε τεράστια οικολογική καταστροφή, με τα νεκρά ψάρια να ξεπερνούν τους 15 τόνους!
Μια καταστροφή που έχει και οικονομική διάσταση μιας και πρόκειται για μεγάλα ψάρια 2- 3 κιλών το καθένα, ευρείας ...

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Μια μαγική βραδιά είχαν την ευκαρία να ζήσουν,όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Κεχαγιά.
Με φόντο τα σκαλιά του Αι -Νικόλα και υπο το φως του ολόγιομου φεγγαριού, η Φιλαρμονική της πόλης μας μάγευσε ακόμη μια φορά το κοινό της πόλης μας, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΦΩΚΙΚΑ 2011.

Δύο τα μέρη της συναυλίας, το ...

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιτέας

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ¨ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ¨ ΙΤΕΑΣ
Κίρρας & Φωκίδη 2 ΙΤΕΑ      Τηλ. 6972715454 (ηλ. δ/ση http://kalergiteas.blogspot.com/ )
Εγγραφές από 15/09/2011 7-8μ.μ στο σύλλογό μας κaθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη
Εναρξη μαθημάτων απο 1/10/2011
clip_image001 

  • Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι...

¨ΧΟΡΕΨΕ¨ Η ΔΩΡΙΔΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ μαζί με την Πάτρα και την Ναύπακτο

Σειρά σεισμικών δονήσεων είχαμε στη ευρύτερη περιοχή Δυτικά του Κορινθιακού στο τρίγωνο Δωρίδας-Πατρών-Ναυπάκτου, κατά τις βραδινές ώρες χθες Τετάρτη, που έγιναν αισθητές και στη Δωρίδα.

Η πρώτη δόνηση 3,1 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 07.40 το βράδυ, 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάτρας, 13 χλμ. νότια της Ναυπάκτου.

Το επίκεντρο είχε εστιακό βάθος μόλις 5 χλμ. ενώ ακολούθησε άλλη μία δόνηση μεγέθους 2 βαθμών στις 07.50 κοντά στον Άγιο Βασίλειο...

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΟΣΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ

 Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών 'Αμφισσας "Οι Άγιοι Ανάργυροι"
ΥΠΟΔΟΧΗ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/09/11 ΩΡΑ 19.30

ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/09/11 ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΩΡΑ 19.30

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ...

Εγκριση για την εγκατάσταση ιδιωτικης ΒΙ.ΠΕ στο Μαντούδ

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  υπηρετούν στα ίδια συμφέροντα στο περιφερειακό Συμβούλιο. Χωρίς καμία χωροθέτηση και χωρίς την σύμφωνη γνώμη των κατοίκων ενέκριναν ιδιωτική ΒΙΠΕ στο Μαντούδι εξευτελίζοντας τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο παρέκαμψαν, μέσω ολιγομελούς επιτροπής.

Έγκριση για την εγκατάσταση ιδιωτικης ΒΙ.ΠΕ στο Μαντούδι έδωσε σήμερα η πλειοψηφία της Επιτροπής Περιβάλλοντος Στερεάς εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών της τοπικής κοινωνίας

Εν μέσω έντονων αντιδράσεων η πλειοψηφία της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς ενέκρινε σήμερα το πρωί την εισήγηση της Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού για δημιουργία ΒΙ.ΠΕ από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ στο Μαντούδι της Βόρειας Ευβοιας. Το θέμα είχε ...

ΕΙΔΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


Από 3 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο έως και 20 ευρώ για νεόδμητα σπίτια σε ακριβές περιοχές θα είναι οι συντελεστές του ειδικού τέλους ακινήτων. Θα πληρωθεί σε δύο δόσεις αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο, από τους ιδιοκτήτες, με την κυβέρνηση να ξεκαθαρίζει πως θα κοπεί το ρεύμα σε περίπτωση μη πληρωμής. Οι πολίτες θα πρέπει να ξαναπληρώσουν το τέλος τον Μάιο του 2012, για την χρήση του επόμενου έτους. Προβλέπεται και συντελεστής 0,5 ευρώ / τ.μ. που θα ισχύει αποκλειστικά για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ο υπουργός Οικονομικών ...