Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ...

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;;;
Δείτε την αποκαλυπτική εκπομπή του Μπαξεβάνη
- Τον έπιασαν μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής την ώρα που έβλεπε τηλεόραση!
- "Όλα είναι σχέδιο της κυβέρνησης" είπε στους δημοσιογράφους - Βρέθηκε σε πολυτελή βίλα και δεν προέβαλε αντίσταση
- Ένα μήνα βρισκόταν στην Αττική και κινούνταν ανάμεσα σε Γλυφάδα και Φάληρο
- Αδυνατισμένος, καταβεβλημένος, με μακριά μαλλιά και μούσια ο καταζητούμενος Μόλις οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας εισέβαλαν στην ...
πολυτελέστατη βίλα όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες πέντε μέρες ο καταζητούμενος διεθνώς Μάκης Ψωμιάδης, αντίκρισαν έναν άλλο άνθρωπο από εκείνον που είχαν στο μυαλό τους.
Ήταν αδυνατισμένος, καταβεβλημένος, με βαμμένα μακριά μαλλιά και μούσια. Έβλεπε τηλεόραση τη στιγμή που τον συνέλαβαν και δεν προέβαλε αντίσταση. Από το σπίτι όπου κρυβόταν, μεταφέρθηκε στη Γενική Ασφάλεια. Εκεί, μόλις αντίκρισε τους δημοσιογράφους, εξοργίστηκε και χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν τέσσερις άνθρωποι για να τον κάνουν καλά!
Δήλωσε "πολιτικός κρατούμενος". "Είμαι ένας πολιτικός κρατούμενος. Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα παιχνίδια. Δεν παραδόθηκα γιατί ήθελα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όλα αυτά είναι οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης", δήλωσε στους δημοσιογράφους λίγο μετά την σύλληψή του

Το χρονικό της σύλληψης του Μάκη Ψωμιάδη
Μεσημέρι Πέμπτης σε περιοχή της ανατολικής Αττικής έπεσαν οι τίτλοι τέλους ενός πολύκροτου σήριαλ, που απασχολούσε την κοινή γνώμη εδώ και αρκετό καιρό. Μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αλλά και ανδρών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο καταζητούμενος, με διεθνές ένταλμα σύλληψης μάλιστα, Μάκης Ψωμιάδης, συνελήφθη σε πολυτελή βίλα, που βρίσκεται Ηλέκτρας και Ανθέων κοντά στα Καλύβια. Την ώρα της εφόδου έβλεπε τηλεόραση και δεν προέβαλε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε από την Τετάρτη, μέσω του κινητού του τηλεφώνου.
Εδώ και ένα μήνα, ο καταζητούμενος, πρώην μεγαλομέτοχος της Καβάλας και της ΑΕΚ, βρισκόταν στην Αττική και κυκλοφορούσε ελεύθερος, μεταξύ Γλυφάδας και Φαλήρου εδώ και ένα μήνα!
Έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι τις τελευταίες πέντε μέρες. Νοίκιαζε το σπίτι όπου τον έπιασαν και ήδη αναζητούνται οι ιδιοκτήτες της βίλας. Άνδρες της ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής τον παρακολουθούσαν εδώ και καιρό, καταγράφοντας τις τηλεφωνικές του συνομιλίες μέχρι που διαπιστώθηκε που έμενε.
Το βράδυ της Τετάρτης επιβεβαιώθηκε με ακρίβεια ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο και σήμερα αποφασίστηκε να γίνει έφοδος για τη σύλληψη του. Καταζητούνταν με την κατηγορία περί στημένων παιχνιδιών και παράνομου στοιχηματισμού.
Τη σύλληψή του ανακοίνωσε και η Αστυνομία, χωρίς όμως να τον κατονομάζει. Στο κείμενο, πάντως, "φωτογραφίζεται". "Ύστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), την 16.45 ώρα σήμερα, συνελήφθη, εντός μονοκατοικίας στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην Ανάβυσσο Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Ανακριτή Αθηνών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου".
Ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια προκειμένου να παραπεμφθεί στις δικαστικές αρχές NEWSIT.GR
Ο ασύλληπτος Μάκης Ψωμιάδης from Kouti Pandoras on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου