Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δωρίδας

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου».
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δωρίδος στο Λιδωρίκι στις 28 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00΄, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Αγορά κτιρίου για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος)...

Ανακοίνωση. της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΟΧΙ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Η Πρωτοβουλία Πολιτών ΟΧΙ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ,  ενημερώνει τους συμπολίτες
μας οτι αύριο Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18.30 θα
πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δελφών
στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Δελφών.
Η Πρωτοβουλία μας θα παρευρεθεί με αντιπροσωπεία της και θα καταθέσει το ψήφισμα της 19-9-2012, ζητώντας ...

Διανυκτέρευση στην Άγια Κυριακή στον Παρνασσό

Διανυκτέρευση στην Άγια Κυριακή στον Παρνασσό από τον Σύλλογο χιονοδρόμων ορειβατών Αράχωβας στις 29-9-2012

ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΤΙΜΕΖΙΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ


Την Κυριακή στις 30 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Γυναικών Πολυδρόσου...
διοργανώνει ''γιορτή Πετιμεζιού'' στον Άη Ταξιάρχη ( επάνω πλατεία).
http://polydrososparnassou.blogspot.gr

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ - ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΤΡΑΓΑΝΑ

 (φωτο αρχείου)
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα γύρω στις 11 πμ. στα πλευρικά διόδια Τραγάνας. Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης (περί τους 20 αστυνομικούς) οι κάτοικοι υλοποίησαν την απόφαση της λαϊκής συνέλευσης τους και ξήλωσαν τις μπάρες των πλευρικών διοδίων που τους καθιστούσαν όμηρους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Οι κάτοικοι παραμένουν σε επιφυλακή μιας και αποφασισαν να ξανασπάσουν τις μπάρες σε περίπτωση που η εταιρία τις ξανατοποθετήσει.
Καλά θα κάνουν οι μεγαλοεργολάβοι και τα τσιράκια τους να το σκεφτούν καλά γιατί όταν ξεσπάσει η λαϊκή οργή όλα τα λαμόγια που έχουν αδικήσει το λαό δεν θα βρίσκουν πέτρα να κρυφτούν...

Ο Στέλιος Σχοινάς για την Πολεοδομία του Δήμου Δελφών



Μας στάλθηκε σειρά 3 επιστολών από τον Στέλιο Σχοινά και αφορούν την αυριανή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών για την Πολεοδομία του Δήμου.
Οι επιστολές έχουν καταγγελίες που δεν  γνωρίζουμε την πλήρη βασιμότητά τους μιας και δεν έχουμε τα στοιχεία που έχει ο καταγγέλων
Μιας και είναι επώνυμες τις δημοσιεύουμε αυτούσιες και δηλώνουμε ότι θα δημοσιεύσουμε και ότι άλλο σταλθεί στην σελίδα μας σαν απάντηση στα δημοσιεύματα αυτά από όσους αισθάνονται ότι έχουν κάτι να απαντήσουν επώνυμα.


Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών
Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο

Κύριε Παναγιωτόπουλε σας στέλνω δύο έγγραφα συνολικών σελίδων τεσσάρων, θεωρώντας ότι σας βοηθάω να βελτιώσετε την εικόνα που έχετε για την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου.
Τα γνωστά άσχημα δεδομένα που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα για τις Υπηρεσίες αυτές, στην περίπτωση του Δήμου Δελφών έχουν ξεπεραστεί  σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε τα  δημόσια πρόσωπα που ασκούν διοίκηση δεν περιμένουν ολοκλήρωση δικαστικών αποφάσεων για να ενεργήσουν.
Αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση των ασκούντων οποιασδήποτε μορφής διοίκηση να μην έχουν κρυφό καμάρι αυτό που όλος ο κόσμος το έχει τούμπανο.
Εάν συμβαίνει να μην γνωρίζουν αυτό που όλοι οι πολίτες έχουν τούμπανο δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν που και τα δύο  κάθε άλλο παρά τιμούν του διοικούντες:
Ή δεν γνωρίζουν τι διοικούν ή ακόμη χειρότερα το γνωρίζουν και δεν κάνουν τίποτα....

26Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Η 1Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Πανελλαδική Απεργία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ,ενάντια στα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα,τα οποία έχουν οριστικοποιηθεί απο τη Νέα Δημοκρατία,το Πασοκ και τη Δημ.Αρ και θα παρθούν με το πρόσχημα της εξασφάλισης του οικονομικού πακέτου των 11,9δις.Ευρω,απο τους δανειστές μας.
Πρόκειται για την πρώτη απεργία που θα γίνει,ενάντια στο πολίτικο μόρφωμα της συγκυβέρνησης 2 κομμάτων,που απο την μεταπολίτευση και μετά εναλλάσσονταν στη κυβέρνηση,έχοντας μαζί τους και ένα δήθεν αριστερό κόμμα μπαλαντέρ,που ουσιαστικά εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.
Για πρώτη φορά,η υπάρχουσα κυβέρνηση που αυτοαποκαλείται Εθνικής Σωτηρίας,θα έρθει και επίσημα αντιμέτωπη με όλους αυτούς τους ανθρώπους που με τις πολιτικές τόσων ετών , έφτασαν στα όρια της φτώχειας,της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης και της απολυτής παρακμής.

Ποιοι απεργούν...