Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

26Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Η 1Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Πανελλαδική Απεργία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ,ενάντια στα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα,τα οποία έχουν οριστικοποιηθεί απο τη Νέα Δημοκρατία,το Πασοκ και τη Δημ.Αρ και θα παρθούν με το πρόσχημα της εξασφάλισης του οικονομικού πακέτου των 11,9δις.Ευρω,απο τους δανειστές μας.
Πρόκειται για την πρώτη απεργία που θα γίνει,ενάντια στο πολίτικο μόρφωμα της συγκυβέρνησης 2 κομμάτων,που απο την μεταπολίτευση και μετά εναλλάσσονταν στη κυβέρνηση,έχοντας μαζί τους και ένα δήθεν αριστερό κόμμα μπαλαντέρ,που ουσιαστικά εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.
Για πρώτη φορά,η υπάρχουσα κυβέρνηση που αυτοαποκαλείται Εθνικής Σωτηρίας,θα έρθει και επίσημα αντιμέτωπη με όλους αυτούς τους ανθρώπους που με τις πολιτικές τόσων ετών , έφτασαν στα όρια της φτώχειας,της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης και της απολυτής παρακμής.

Ποιοι απεργούν...


Στην απεργια της Τεταρτης συμμετεχει σύσσωμος ο δημοσιος και ιδιωτικός τομεας.
Πιο συγκεκριμενα απεργούν οι Δικαστές Ελεγκτικού Συνεδρίου,οι οποιοι βρισκονται σε 20ημερη αποχή,ΟΜΕ-ΟΤΕ,ΑΔΕΔΥ,Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων,ΓΣΕΕ,Δικηγοροι της Αθήνας,Μηχανικοί ΤΕΕ,Καθηγητές του Εθνικού Μετσοβιου Πολυτεχνείου,Καθηγητές ΤΕΙ,ΟΛΜΕ,ΠΝΟ ενώ μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί για το εάν στην απεργία θα συμμετέχουν εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς.Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ θα απεργήσουν αύριο Δευτέρα.
ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 11πμ στο Πεδίο του Αρεως και πορεία προς το Σύνταγμα,ενω στις 10πμ υπάρχει κάλεσμα των Αναρχικών στο Μουσείο και έπειτα πορεία προς το Σύνταγμα.

http://prezatv.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου