Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Εργασίες για να επιστρέψει το νερό στα Καστέλλια

Φέτος δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στο χωριό να ξεκουραστώ το καλοκαίρι. Επειδή όμως δεν θα μπορούσα να μη ρουφήξω έστω και για λίγο από τον Καστελλιώτικο αέρα, πέρασα έστω και για λίγες ώρες χθες από εκεί.

Η φύση ήταν όπως πάντα μαγευτική. Τα αρώματα, τα τοπία και οι αναμνήσεις γέμισαν τις μπαταρίες μου ενστικτωδώς!

Καθώς όμως κάθισα να ξαποστάσω και να ...
απολαύσω τις ώρες αυτές με συγγενείς και φίλους που είχαν πάει εδώ και αρκετές μέρες στα Καστέλλια, έπεσα από τα σύννεφα όταν μου είπαν ότι σε καθημερινή βάση το νερό κόβεται και αυτό το καλοκαίρι περί τις απογευματινές ώρες σε όλα τα σπίτια του χωριού (σε άλλα νωρίτερα και σε άλλα αργότερα, ανάλογα με το ύψος και την απόσταση στην οποία βρίσκονται από τη δεξαμενή).

Αν θυμάστε το πρόβλημα του νερού έχει λογικά λυθεί με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου υδροδότησης του χωριού μας.

Το εξοργιστικό δε είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν έχει ενημερωθεί γιατί αυτό συμβαίνει από κάποια επίσημα χείλη! Θέλω να πιστεύω πως είναι μια προσωρινή όχληση η οποία οφείλεται σε πιθανό πρόβλημα το οποίο θα λυθεί σύντομα ή σε προεταοιμασία ίσως κάποιου άλλου έργου (είναι βέβαια ιδιαίτερα ατυχής συγκυρία αν κάτι τέτοιο συμβαίνει μιας και τις μέρες αυτές το χωριό μαζεύει πολύ κόσμο).

Όπως και να έχει όμως, ας υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για να γνωρίζουν οι συγχωριανοί μας που οφείλεται το πρόβλημα, τι να αναμένουν και να μην απογοητεύονται με την παρούσα κατάσταση!
http://www.kastellia.gr/loc_ks/news_content.asp?ID=182Χωρίς νερό μένουν τις τελευταίες 20 ημέρες οι κάτοικοι των Καστελίων του δήμου Γραβιάς. Για αρκετές ώρες του 24ώρου, από το απόγεμα και μετά το νερό κόβεται με αποτέλεσμα κάτοικοι και επισκέπτες να ταλαιπωρούνται. Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου το πρόβλημα οφείλεται σε προσωρινή βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης. Η βλάβη πάντως έχει εντοπιστεί και σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες.
http://lamiastar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου