Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Αρχίζουν την κουβέντα και για τον 14ο μισθό

Ήξεις αφήξεις απο την κα Λ. Κατσέλη για τον 14ο μισθό

"Εφόσον χρειαστεί θα ληφθούν επιπλέον μέτρα. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα χρειαστούν". Αυτό δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σε ερώτηση δημοσιογράφου, μετά τη συνάντηση που είχε για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ, για το εάν θα "κοπεί ο 14ος μισθός".

Η υπουργός ανέφερε ότι "όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός, θα ληφθούν επιπλέον μέτρα εφόσον χρειαστεί. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί. Η ... κυβέρνηση εμμένει στην πιστή εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας & Ανάπτυξης".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα επιβληθεί πλαφόν στα καύσιμα, η υπουργός επανέλαβε ότι εφόσον διαπιστωθεί από τους ελέγχους, που γίνονται στην αγορά, η ανάγκη για επιβολή πλαφόν, τότε αυτό θα συμβεί.

ΚΚΕ: Πατριωτικό καθήκον ο ξεσηκωμός

«Το πατριωτικό καθήκον του λαού είναι να ξεσηκωθεί. Να μην επιτρέψει να τον οδηγήσουν στην αγχόνη αυτοί που τον λήστεψαν», ήταν η απάντηση του ΚΚΕ στις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού. Κατονόμασε ως «ληστές» την πλουτοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, καθώς και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
" Όπως είχαν προαποφασίσει το γκρέμισμα του ασφαλιστικού, έτσι ήδη έχουν συμφωνήσει να προχωρήσει η κυβέρνηση με την στήριξη της ΕΕ, και σε νέα άγρια μέτρα στο εργασιακό, στην κατάργηση του δώρου και του επιδόματος αδείας, στην αύξηση του ΦΠΑ", πρόσθεσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου