Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας Special Olympics της ΚΕΝΥΑ στην Αμφίκλεια


ΠΟΛΙΣ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.06.11

Αξέχαστη θα μείνει στα μέλη της Αποστολής της Εθνικής ομάδας Special Olympics της ΚΕΝΥΑ η σημερινή ημέρα, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011, όπως και στους εθελοντές συνοδούς της καθώς στην ...
Αλίαρτο είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ένα εκπληκτικό θεαμα επίδειξης σκι στο νερό, από πανευρωπαϊκά βραβευμένους έλληνες αθλητές στο WATER SKI PARADISE. Στη συνέχεια ακόλούθησε γεύμα που παρέθεσε ο Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας.
Την ίδια ημέρα ο φιλικός αγώνας βόλλεϋ μεταξύ των ομάδων κορασίδων του Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ Αμφίκλειας και της εθνικής ομάδας Special Olympics της ΚΕΝΥΑ προσέλκυσε το ενδιαφέρον πλήθους θεατών που χειροκρότησε τις προσπάθειες των δυο ομάδων και  είδε την ομάδα της ΚΕΝΥΑ να κερδίζει με 2-1 σετ. Οι παράγοντες της ομάδας της ΚΕΝΥΑ δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από το φιλικό αγώνα και την καλή επιρροή που είχε στις αθλήτριές τους, ενώ με τη σειρά του ο πρόεδρος του Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ προσέφερε ως αναμνηστικό μια στολή της ομάδας βόλλεϋ του Συλλόγου.
Το ίδιο βράδυ ο Λαογραφικός Σύλλογος Αμφίκλειας «Η Δαδιώτικη Εστία» έδωσε μοναδική παράσταση προς τιμήν της φιλοξενούμενης ομάδας με παραδοσιακούς χορούς από τη Ρούμελη, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των φιλοξενούμενων αθλητών, οι οποίοι ζήτησαν στο τέλος να συμμετάσχουν και αυτοί στο χορό. Ακολούθησε πλούσιο δείπνο που προσέφερε ο Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας.
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 η Εθνική Αποστολή Special Olympics της ΚΕΝΥΑ θα αποχαιρετήσει το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας και θα αναχωρήσει για το Ολυμπιακό Χωριό στην Αθήνα όπου θα δώσει τους αγώνες της.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου