Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Καραχάλιος Φουσέκης Παπαθανασίου , όλα τα τελευταία

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

• Η διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων θα διακρίνεται από χρηστότητα και διαφάνεια
• Η αντιμετώπιση όλων των δημοτών και πολιτών θα χαρακτηρίζεται από πνεύμα ίσης μεταχείρισης, ισονομίας και δικαιοσύνης
• Πρωταρχικός στόχος θα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων (π.χ. ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.λ.π.) για τη μεγιστοποίηση του αναπτυξιακού οφέλους του Δήμου μας.
• Θα σταθούμε με ιδιαίτερη ευαισθησία δίπλα στον αδύναμο συμπολίτη μας: Στον ...
άνεργο, τον ανάπηρο, τον ηλικιωμένο, τον πολύτεκνο, τον χαμηλοσυνταξιούχο κ. ά.
• Θα αποδείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τη νεολαία του Δήμου μας, ξεκινώντας με την ίδρυση και λειτουργία «Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης των Νέων» για την ανάπτυξη επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
• Οι αποφάσεις για μείζονος σημασίας ζητήματα, θα λαμβάνονται ύστερα από διάλογο με τους εκπροσώπους των μαζικών φορέων και τους άμεσα ενδιαφερομένους συμπολίτες μας.
• Το περιβάλλον βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη που συνδυάζεται με την προστασία του.
• Βελτίωση της λειτουργίας των πόλεων και των χωριών του Δήμου, μέσα από την επίλυση προβλημάτων που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
• Διεκδίκηση ιδίων πόρων από τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές (νερά λίμνης Μόρνου, Βωξίτης κ.λ.π.)
• Συντονισμός των προσπαθειών για την επίσπευση της ολοκλήρωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Τ.Ε.Ι.
• Στενή παρακολούθηση των διαδικασιών για την εκτέλεση του έργου της άρδευσης του ελαιώνα (που βαίνει προς δημοπράτηση)
• Κατασκευή και λειτουργία Χ.Υ.Τ.Υ. για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της διάθεσης των απορριμμάτων.
• Επαναπροσδιορισμός των χρήσεων γης στο «Δελφικό Τοπίο», ώστε να πάψει επιτέλους να αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
• Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νέου Δήμου Δελφών (εγγύτητα στην πρωτεύουσα της χώρας, συνδυασμός ορεινού όγκου – θάλασσας, επωνυμία με βαριά πολιτιστική κληρονομιά παγκόσμιας εμβέλειας).


ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου οι πολίτες της Φωκίδας έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση, στα κόμματα και σε όλους όσους διεκδίκησαν την ψήφο τους. Ο δικός μας συνδυασμός για τις Περιφερειακές εκλογές «Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» κατήγαγε νίκη στη Φωκίδα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την τελική νίκη της ερχόμενης Κυριακής στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η ετυμηγορία του φωκικού λαού μας κάνει υπερήφανους και μας δεσμεύει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του. Δεν μας αφήνει αδιάφορους όμως η αποχή πού αποφάσισε μεγάλη μερίδα των συμπατριωτών μας. Η αποχή είναι πλέον πολιτικό φαινόμενο με οριζόντια διάσταση και αφορά όλα τα πολιτικά κόμματα. Επιβάλλεται να ενσκύψουμε με σοβαρότητα στους προβληματισμούς των νέων ανθρώπων, να κατανοήσουμε το μήνυμά τους, να ακούσουμε τη φωνή τους, να συμμεριστούμε τις αγωνίες τους.
Ο συνδυασμός μας στη Φωκίδα και εγώ προσωπικά, απευθυνόμαστε χωρίς κομματικές παρωπίδες, χωρίς την ξύλινη γλώσσα του παρελθόντος, με συναίσθηση των προβλημάτων πού βιώνει η ελληνική κοινωνία, με λόγο σοβαρό και μετρημένο, σε όλους τους συμπατριώτες μας, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αναφορά και ζητάμε να μας εμπιστευθούν στο δύσκολο εγχείρημα της εκπροσώπησης του τόπου μας στα αιρετά όργανα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Διαθέτουμε τη βούληση, τις ικανότητες, το ήθος και το σθένος να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε την ανάπτυξη και την ευημερία για την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Φωκίδα.
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής με αισιοδοξία για το μέλλον και αυτοπεποίθηση για τις τεράστιες δυνατότητες του Έλληνα, μακριά από τις μίζερες και αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης. Καλούμε τους συμπατριώτες μας να εμπιστευθούν το συνδυασμό ελπίδας και νίκης με επικεφαλής το Θανάση Χειμάρα.
Κώστας Παπαθανασίου
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Συνδυασμού “ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” στο Δήμο Δελφών
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών, Νίκος Φουσέκης, και τα μέλη του συνδυασμού “ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους συμπολίτες μας στο Δήμο Δελφών, που στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου μας τίμησαν με την τεράστια πλειοψηφία του 49 %.
Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή και αναγνώριση για το έργο μας, αλλά και για τη σοβαρή προετοιμασία που έχουμε πραγματοποιήσει ως συνδυασμός προκειμένου να αναλάβουμε, με τη δική σας τελική ψήφο, τις τύχες του νέου Δήμου Δελφών, στην τόσο σημαντική για τον τόπο μας χρονική περίοδο που διανύουμε.
Καλούμε όλους τους φίλους μας, όλους τους πολίτες του «καλλικρατικού» Δήμου Δελφών να προσέλθουν στις εκλογές του β΄ γύρου, στις 14 Νοεμβρίου. Βαδίζουμε για τον τελικό αγώνα με σίγουρο και σταθερό βήμα, με σεβασμό στους αντιπάλους μας χωρίς όμως καμία επανάπαυση, με πίστη στη νίκη και με αντικειμενικό σκοπό την άμεση έναρξη της σκληρής προσπάθειας που οφείλουμε να καταβάλουμε για την οργάνωση του νέου Δήμου Δελφών.
—————————————————————–
Άμφισσα, 9 Νοεμβρίου 2010
Για το Συνδυασμό, ο Υποψήφιος Δήμαρχος
Νικόλαος Δ. Φουσέκης

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή