Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το μπαμ με Φαραούνη η Οιάνθη Γαλαξιδίου !

Προπονητής του ΑΣ Οιάνθη θα είναι ο έμπειρος και πολυνίκης τεχνικός Στέλλιος Φαραούνης για τη σεζόν 2011-2012 !
Προπονητής τίτλων και επιτυχιών ο ίδιος με Κεχαγιά Προσηλίου, Αστέρα Ιτέας, Ερατεινή (ένα.....μέρος του βιογραφικού του) καθώς και περσυνός Κυπελλούχος Φωκίδας με την τελευταία, αποφάσισε να επιλέξει με την καρδιά του
και να συνεργαστεί με τη νέα ενθουσιώδη Διοίκηση του Συλλόγου των Ναυτικών.

Έτσι φαίνεται πως σε νέες βάσεις θα χτιστεί η ομάδα μας φέτος, που θα ... συμμετέχει στην Β΄τοπική κατηγορία λόγω της περσυνής απουσίας της από την Α΄τοπική . Ο ερχομός του Φαραούνη στο   λιμάνι ήδη έχει πυροδοτήσει την φιλολογία επιστροφής έμπειρων αλλά και νέων παικτών που προέρχονται από το Γαλαξείδι και θα ενισχύσουν κατά πολύ την ιστορική μας ομάδα!

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται μεγάλη επιτυχία από τη Διοίκηση καθώς δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής της, δημιουργώντας υποδομή για μία ελπιδοφόρα πορεία στο Β΄ τοπικό πρωτάθλημα που φέτος μάλλον Α΄ θα θυμίζει αφού θα συμμετέχουν ο Διαγόρας (δεν δήλωσε συμμετοχή στη Δ΄ κατηγορία), ο Δωρικός, ο Κρισσαίος, η Βουνιχώρα, η ομάδας μας αλλά και άλλοι σύλλογοι όπως ο ΑΟ Σάλωνα, το Δροσοχώρι (Κολοβάτα) που επανεμφανίζονται μετά από χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας.

Καλή αρχή κύριε Φαραούνη λοιπόν και καλούς ........ τίτλους!
http://oianthi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου