Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Εκδηλώσεις για να πείσουν τα μέλη τους στο ΠΑΣΟΚ στην Φωκίδα

Εκδήλωση οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ στο Δημαρχείο Άμφισσας. Η εκδήλωση δεν ήρθε να προσθέσει τίποτα από αυτούς που ήταν στο κεντρικό πάνελ, αλλά αντίθετα ήρθε να καταδείξει την κατάσταση που βιώνουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Φωκίδα.

Στείλανε τον Νομάρχη Μίχα να μιλήσει, με μόνο προσόν την εμπειρία του σαν στέλεχος, μιας και ο ίδιος δεν έχει καμία αρμοδιότητα, όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της ... χώρας. Ήταν απλά ένα επιστρατευμένο στέλεχος σε θέμα έξω απο τις αρμοδιότητές του. Στο ίδιο μήκος κύματος η Βουλευτής Παπαθανάση που παρότι εισηγήτρια του θέματος και έχοντας βάλει την τραγική υπογραφή της κάτω απο το προσχέδιο που τσεκούρωσε τους εργαζόμενους, αναπαρήγαγε τα ίδια χωρίς να δικαιολογεί, γιατί δεν ζήτησαν ούτε ένα ευρώ από τις τράπεζες και τους οικονομικά ισχυρούς για να πληρώσουν και αυτοί την κρίση.
Η ουσία της συγκέντρωσης ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΣΟΚ .
Στις τοποθετήσεις τους βάλανε ζητήματα ότι στο συνδικαλιστικό πιθανόν να έχουν την τύχη του Παναγόπουλου με αυτήν την πολιτική που ακολουθείται, ενώ άλλοι καυτηρίαζαν την ασυλία από το ΠΑΣΟΚ σε όσους έκλεψαν τον δημόσιο πλούτο.

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣΟΚ έχουν αλλάξει. Η αισιοδοξία τους για την νέα κυβέρνηση, έχει μετατραπεί σε απαισιοδοξία. Αντί να συνδεθούν με την ελπίδα και την ευημερία του τόπου συνδέονται με τους οικονομικά ισχυρούς ενάντια με τον κόσμο που τους ψήφισε.
Το ζήτημα δεν είναι αν θα υπάρξουν τοπικά φερέφωνα των κέντρων εξουσίας των Αθηνών, αλλά αν θα καταδικαστεί αυτή η πολιτική και αυτή η καταδίκη, αν θα μεταφερθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Από υπηρέτες της οικονομικής εξουσίας έχει χορτάσει αυτός ο τόπος, από αγωνιστές πάσχουμε που να έχουν τα κότσια για μια άλλη πορεία.
Είναι φανερό ότι τα οικονομικά μέτρα άφησαν επίτηδες να τα περάσει το ΠΑΣΟΚ γιατί ΝΔ δεν μπορούσε.
Αν συνεχίσουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να στηρίζουν αυτήν την πολιτική οδηγούνται στην πολιτική αυτοκτονία. Μπορεί κάποια στελέχη τους να αγοράσουν κουστούμια και ταγεράκια και να μπλέξουν με οικονομικά συμφέροντα και λόμπυ, για τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ θα μείνει όμως μόνο η κοροϊδία.

3 σχόλια:

  1. Και ποια ήταν η αντίδραση των μελών του τοπικού ΠΑΣΟΚ;
    Πάλι χειροκροτητές ήταν;
    Πότε επιτέλους θα βρουν την αξιοπρέπεια ν' αποδοκιμάσουν όσους τους δουλεύουν ψιλό γαζί;
    Βέβαια κι εμείς οι υπόλοιποι πιστεύω πως αδρανήσαμε.
    Μπρος σε μια τέτοια προκλητική εκδήλωση, το λιγότερο θα ήταν να μαζευτούμε να τους κράξουμε.
    Να νιώσουν την οργή μας, να πάψουν να μας θεωρούν σίγουρους.
    Δεν ξέρω αν έγινε καμιά αντί-εκδήλωση, δεν άκουσα τίποτα, εγώ προσωπικά πιάστηκα στον ύπνο, αλλά αυτή η θρασύτατη εξόρμηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην επαρχία δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή