Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ευκαιρίες στον Μυτιληναίο δημιουργεί η κρίση

Τελικά δεν είναι δυστυχισμένοι όλοι από την κρίση. Κάποιοι βλέπουν τις περικοπές των εξόδων του Δημοσίου σαν ευκαιρία για επιπλέον δικές τους επιδοτήσεις και εισπράξεις.
Έτσι είναι, όταν η Κυβέρνηση παίρνει από τους πολλούς, οι λίγοι τρίβουν τα χέρια τους.

Ε. Μυτιληναίος: "Παρών" στην προσπάθεια για υπέρβαση της κρίσης

Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, τόνισε ο Ε. Μυτιληναίος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας... συνάντησης της διοίκησης με τα στελέχη του ομίλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης που φέτος έγινε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης(sik), πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός των εργασιών των επιχειρήσεων του ομίλου στη διάρκεια του 2010 και αναλύθηκε η στρατηγική αλλά και τα επόμενα βήματα του ομίλου, με έμφαση στην ενέργεια, την εξωστρέφεια της ΜΕΤΚΑ αλλά και το μέλλον των δραστηριοτήτων της Αλουμίνιον της Ελλάδος.

Τα στελέχη του ομίλου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις τόσο με τον πρόεδρο Ευάγγελο Μυτιληναίο όσο και με τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Μυτιληναίο. Ο Ε. Μυτιληναίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το τελείωμα της κρίσης θα βρει τον όμιλο πιο δυνατό επισημαίνοντας ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες.
Από capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου