Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.ΦΩΚΙΚΟΥ "ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ"

Και οι ανοχές ... κάποτε τελειώνουν

Η Ε.Π.Σ. Φωκίδας ξαναχτύπησε! Για μια φορά ακόμα φρόντισε να ορίσει αγώνα- και μάλιστα σημαντικό-της Ά κατηγορίας Φωκίδας ακριβώς πάνω στην ώρα διεξαγωγής αγώνα του Φωκικού. Για μια φορά ακόμα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο..
Τη στιγμή που ο Φωκικός-ο ...
εκπρόσωπος μεταξύ άλλων και της ΕΠΣ Φωκίδας στις επαγγελματικές κατηγορίες-δίνει τον τιτάνιο αγώνα της ανόδου στη ΄Β Εθνική, οι <<υπεύθυνοι>> της ΕΠΣ επιμένοντας σε μικροσύμφέροντα και μικροεγωισμούς κινούνται ως <<εσωτερικοί εχθροί>> απομειώνοντας την προσέλευση κόσμου στα ματς του Φωκικού κ υπονομεύοντας την προσπάθειά του, την ώρα που η μόνη κ καθαρή αλήθεια είναι πως στις εξέδρες του Δ.Α.Κ. Άμφισσας δεν περισσεύει κυριολεκτικά κανείς.
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Φωκικού οι <<ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ>>, τα μέλη του οποίου έχουν στηρίξει απ όλες τις θέσεις τις διοργανώσεις της ΕΠΣ χρόνια τώρα, βρίσκονται στη δυσάρεστη,αλλά αναγκαία κ επιβεβλημένη,θέση να εκθέσουν ευθέως στη φίλαθλη κοινή γνώμη τις πρακτικές της ΕΠΣ φωκίδας ευελπιστώντας,έστω και την έσχατη ώρα,στην αλλαγή συμπεριφορών και νοοτροπιών!

Υ.Γ. : Αλήθεια,στο μεθεπόμενο εντός του Φωκικού-με την Καλλονή!- θα ορίσουν,αθώα πάντα,πάλι αγώνες την ίδια μέρα και ώρα;
Σύνδεσμος Φιλάθλων Φωκικού οι ";ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ"

1 σχόλιο:

  1. εσεις οι σαλωνιτες να πατε γηπεδο.εμεις οι υπολοιποι που δεν μας αγγιζει το προβλημα σας θα ασχοληθουμαι μετα δικα μας τα ΄΄τοπικα΄΄.εχεται ξεχασει απο που ξεκινησε η ομαδα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή