Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΕΑΣ



Διαβάστε πως οι εργαζόμενοι με συνελεύσεις παλεύουν κόντρα στην κυβέρνηση, την εργοδοσία και την ηγεσία των συνδικάτων τους.

Οι εργατοπατέρες που φέρνουν στους εργαζόμενους την απογοήτευση αφήνοντας τον κάθε κλάδο να παλεύει μόνος του και να κάνει συμβολικές απεργίες , αλλά και αυτοί που εξετάζουν τους εργαζόμενους για πιστοποιητικά ιδεολογικής καθαρότητας δεν μπορούν να δώσουν αυτήν την μάχη και είναι χρήσιμοι μόνο στην κυβέρνηση και το ΔΝΤ.
Συνάδελφε , εργαζόμενε ,
συμπολίτη , συντροφε , συναγωνιστη
θελουμε μεσα απο αυτο το κειμενο να καταγγειλουμε την φασιστικη κυβέρνηση του ΔΝΤ , το υπουργείο μεταφορών και την Διοικηση της ΕΘΕΛ γιατι εδωσαν εντολη στα Γραφεία Κινησης να ΜΕΙΩΣΟΥΝ για το ερχομενο τριήμερο  το συγκοινωνιακό έργο κατά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25% με μοναδικό σκοπό και στόχο να ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ οι επιβάτες και να στραφουν εναντίον των οδηγών της ΕΘΕΛ οι οποίοι ως γνωστόν παρέκαμψαν στην Γενικη Συνέλευση την πρόταση της ξεπουλημένης συνδικαλιστικης γραφειοκρατείας και αποφάσισαν συνέχιση των κινητοποιήσεων με αιτημα την ανάκληση του καταπτυστου νόμου που:...

  • ιδιωτικοποιει τις αστικές μεταφορές
  • αυξάνει το εισητηριο
  • μειωνει το ηδη μειωμένο συγκοινωνιακό έργο
Ο αγώνας των οδηγών της ΕΘΕΛ δεν είναι μονο δικός μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ !!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.
Ολοι μαζι να ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ τους απεργασπαστικους μηχανισμούς που στηνει η φασιστική κυβέρνηση!!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ σήμερα κιόλας να κανουν κατάληψη στην Διοίκηση της ΕΘΕΛ και να πετάξουν με τις κλωτσιές όλους αυτους που επιβουλεύονται την δημόσια συγκοινωνία.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τον "κύριο" ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ και τον λοχία του ΕΑΤ-ΕΣΑ που πρωτοστάτησαν στην διαλυση  το 1992 ότι σήμερα ειναι ΕΘΕΛ και οτι έχουν την ΕΑΣ απεναντί τους.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.....
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!!!


http://easitis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου