Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

H Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Φωκίδας προστατεύει τους Δελφούς

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και το παράρτημα της Φωκίδας, άρχισε από τις 7 Ιουνίου 2010 την οργάνωση ομάδων/περιπολιών πυρασφάλειας στην περιοχή του Δήμου Δελφών.
Κάθε απόγευμα, από τις 16:00 - 20:00, για όλο το καλοκαίρι, ειδικές ομάδες εθελοντών θα καλύπτουν τα ζωτικά σημεία της περιοχής των Δελφών σε ένα ευρύ φάσμα αποστάσεων και θέσεων.
Τα μέλη της Ομάδας κυκλοφορούν με ειδικό όχημα ενώ φορούν λευκό μπλουζάκι με τα διακριτικά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Για την περιοχή των Δελφών, εθελοντής είναι ο Άγγελος Σακελλαρίου. Σε περίπτωση που πέσει ... κάτι στην αντίληψή σας τις ώρες δράσης της Ομάδας, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε στο τηλέφωνο:
6947 891614.
Η εθελοντική βάση προστασίας που προσφέρει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης αποτελεί σίγουρα παράδειγμα για όλους μας. Ο καθένας μας πρέπει να λειτουργεί ως ενεργός πολίτης, να δίνει προσοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και να ενημερώνει τους αντίστοιχους φορείς. Θυμίζουμε ότι κατά τις απογευματινές ώρες, το ΚΕΠ του Δήμου Δελφών είναι ανοιχτό και μπορεί να δεχτεί την όποια σας σχετική και επείγουσα ενημέρωση στο τηλέφωνο:
22650 82600
Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και ευχόμαστε μία ήρεμη καλοκαιρινή περίοδο χωρίς άλλες πληγές για το περιβάλλον και τις ζωές όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου