Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

O Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου στους αντιπάλους της Ιτέας για την άνοδο στην Α Εθνική

Το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία πόλο γυναικών έκανε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, ο οποίος τερμάτισε 1ος στον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο κολυμβητήριο του Αγίου Νικολάου.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας του γηπεδούχου ΝΟ Αγίου Νικολάου (8-3), του ΝΟ Χανίων (9-3) και του ΝΟ Λάρισας (8-4).

Στην τελική φάση θα αντιμετωπίσει και πάλι την Λάρισα (τερμάτισε 2η στον όμιλο του Αγίου Νικολάου) αλλά και τους ΠΑΟΚ, Ν.Ο. Ιτέας (πήραν την πρόκριση από τον 2ο όμιλο), η οποία θα διεξαχθεί 7-9 Μαΐου στο κολυμβητήριο Ιτέας και την άνοδο θα πάρει... μόνο μία ομάδα.

Ο δρόμος για την επίτευξη του στόχου της ανόδου είναι πλέον εφικτός και όπως όλα δείχνουν ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου θα διεκδικήσει την πρωτιά με αντίπαλο τον ισχυρό ΠΑΟΚ. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Κώστας Χατζηδάκης που κοούτσαρε την ομάδα στους αγώνες της Α’ φάσης στον Άγιο Νικόλαο, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών. «Είχαμε πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά του Αγίου Νικολάου και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Η ομάδα αν και έχει 3-4 νέες παίκτριες ήταν ανώτερη στην Α’ φάση, δείχνοντας να έχει τρομερή ομοιογένεια. Σε δέκα ημέρες θα πάμε στην Ιτέα να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την άνοδο με τον ΠΑΟΚ που κατέκτησε την 1η θέση στον άλλο όμιλο».

Από την δική του πλευρά, ο αρχι-προπονητής του ΝΟΡ Κώστας Φιτσανάκης, τόνισε, «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα, γιατί πέρασε με εμφατικό τρόπο στην επόμενη φάση, όπου στο φετινό πρωτάθλημα ο στόχος μας είναι η άνοδος. Τα κορίτσια δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα σε καμία ομάδα να μας απειλήσει. Είχαν μια σωστή νοοτροπία, η οποία διακρίνει αυτή την ομάδα εδώ και χρόνια και ελπίζω ότι και στην τελική φάση θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα. Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στον Κώστα Χατζηδάκη που η συμβολή του σε αυτό το τουρνουά ήταν πολύ σημαντική».

Τέλος, στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης, ότι γκολ πέτυχε και η τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, Νίκη Τσαγδή, η οποία πέτυχε το 8-1 στο γ’ δεκάλεπτο, στη νίκη με 9-3 επί του ΝΟ Χανίων!

Από goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου