Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ελληνική τραγωδία ή αφανές πραξικόπημα λεηλασίας και των τελευταίων πόρων της Ελλάδας; Το παιχνίδι είναι στημένο, Παπανδρέου και χούντα.



Το παιχνίδι είναι στημένο

Το παιχνίδι είναι στημένο και έχει σκοπό την υποδούλωση της Ελλάδας στο ΔΝΤ και κατ’ επέκταση στις ορέξεις των Αμερικανών. Όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα είναι ενδεικτικά του σχεδίου που έχει φτιαχτεί και δεν πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας.

Όλοι χαρακτήρισαν υπερβολική την μεγάλη υποβάθμιση της Ελλάδας από την S&P η οποία ήλθε λίγη ώρα μετά το χτύπημα στην Πορτογαλία.

Δεν είναι τυχαίες επίσης, οι συνεχείς δηλώσεις για πτώχευση, αναδιάρθρωση χρέους,... έξοδο από την Ευρωζώνη κι άλλα καταστροφικά σενάρια.

Και ξαφνικά μαθαίνουμε σήμερα ότι το ΔΝΤ προτίθεται να δώσει άλλα 10 δισ ευρώ ως βοήθεια στην ελληνική οικονομία. Επομένως, ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση στη χώρα, ακόμη μεγαλύτερος έλεγχος των πάντων, μια υπερκυβέρνηση με έδρα την Ουάσιγκτον. Ήδη τα μέτρα που προτείνει η τρόικα ξεφεύγουν από κάθε λογική και είναι χαρακτηριστικά της κατακτητικής πολιτικής που ακολουθεί το ΔΝΤ.

Εκτός από την οικονομική υποδούλωση στη συνέχεια έρχεται και η πολιτική. Σε μια αδύναμη χώρα που κινδυνεύει (ή έτσι λένε) να πτωχεύσει, που δεν έχει φωνή στα διεθνή for a πως θα αντισταθεί σε απαιτήσεις τύπου συζήτηση για το Αιγαίο, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Σκοπιανό και όλα τα υπόλοιπα καυτά εθνικά θέματα;

Επειδή το deal που θα κλειστεί τις επόμενες ημέρες δεν είναι μόνον οικονομικό αλλά και βαθύτατα εθνικό και πολιτικό καλό είναι να προσέξει κυρίως η κυβέρνηση τι βάζει πάνω στον τραπέζι και τι διαπραγματεύεται.

Αριστερός Ψάλτης

Αλαβάνος, Παπανδρέου και Χούντα - VIDEO

Οξύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρώην ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος. Σε ομιλία του σε καφενείο του Γραμματικού που έγινε την Δευτέρα το βράδι, ο κ. Αλαβάνος τόνισε ότι την επίθεση που κάνει ο Γ. Παπανδρέου προς το κοινωνικό κράτος δεν τόλμησε να την κάνει ούτε η χούντα του Μεταξά, ούτε η χούντα των Συνταγματαρχών. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εξαπατήθηκαν είπε ο κ. Αλαβάνος. "Αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ τότε όλος ο λαός του ΠΑΣΟΚ θα ήταν στους δρόμους".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου