Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Επιστολή Ορειβατικού Συλλόγου Άμφισσας και αντιδράσεις για τις επιφανειακές εξορύξεις.

Μπροστά σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Ορειβατικός Σύλλογος Άμφισσας.

Με επιστολή στην εφημερίδα Ώρα της Φωκίδας θέτει τα ανταλλάγματα που ζητάει προκειμένου να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισε για την επιφανειακή εξόρυξη στον Βλαχοθανάση .
Δεν ξέρουμε τι νόημα έχει αυτή η ενέργεια μιας και οι υποσχέσεις της κάθε εταιρείας τελειώνουν ... την στιγμή που δεν θα υπάρχει κάτι να τις αναγκάζει να υπακούσουν στα συμφωνημένα.
Για την περίπτωσή μας η στιγμή της απόσυρσης των ασφαλιστικών μέτρων είναι το σημείο μηδέν. Δεν θα υπάρχει ούτε νομικό έρεισμα ούτε και καμία πρακτική αξία στις υποσχέσεις αν καταστραφεί ο Βλαχοθανάσης και δεν εκπληρωθούν τα ζητούμενα έργα.
Οι επιλογές της εταιρείας είναι δεδομένες για μείωση του κόστους. Άλλωστε οι επιφανειακές εξορύξεις ήταν οι ...τελευταίες και το 2008 που σημαδεύτηκε από τον εμπρησμό του σπιτιού του Στέφανου Κόλλια.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος δεν είναι ούτε Νομάρχης ούτε Δήμαρχος ούτε διευθυντής των Μεταλλείων για να συζητάει για τέτοια θέματα. Οι αποφάσεις για το τι, το που και πως θα παραχθεί, είναι δουλειά της εταιρείας. Δουλειά των κατοίκων είναι να πιέζουν ώστε να μην καταστρέφεται το περιβάλλον και το μέλλον του τόπου.

Η επιστολή του Ο.Σ.Α. από την Ώρα της Φωκίδας

Θέμα: Επιφανειακή εξόρυξη βωξίτη στην θέση "Βλαχοθανάση Α7»

Με δεδομένη την από 10-3-2010 έκδοση Προσωρινής Διαταγής του Προέδρου του Ε' Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας, την οποία έχετε υπόψη σας και η οποία αφορά την αναστολή των εργασιών σας για επιφανειακή εκμετάλλευση κοιτασμάτων βωξίτη στην θέση "ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗ Α7" του Δήμου Λιδορικίου Ν. Φωκίδας, μέχρις έκδοσης απόφασης επί της με αριθμ. Καταθ. 1073/04.02.2010 αίτησής μας ακύρωσης των σχετικών αποφάσεων που σας αδειοδοτούν για τα άνω, ενώπιον του άνω Δικαστηρίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου, αφού συζήτησε επί μακρόν με την τοπική κοινωνία και τα μέλη του, συνεδρίασε προκειμένου να σας απευθύνει την παρούσα επιστολή.
Για την πιθανή αναγκαιότητα της πιο πάνω εκμετάλλευσής, προκειμένου να μην συρρικνωθεί n οργάνωσή του μεταλλείου σας και να καλυφθούν οι άμεσες συμβατικές του υποχρεώσεις με πελάτες και εργολάβους, καθώς και να ολοκληρωθεί το έργο των αποκαταστάσεων σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές σας υποχρεώσεις Πλήρωση της γειτονικής εκσκαφής Βλαχοθανάση Α4, και αποκατάστασή σε λοιπές υφιστάμενες αδειοδοτημένες και μη εξοφλημένες επιφανειακές εκμεταλλεύσεις, αφού σεβαστείτε και τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας), τέλος δε για να δοθεί χρόνος στην εταιρεία σας για την ανάπτυξη των υπογείων κοιτασμάτων, την υλοποίηση επενδύσεων σε εξοπλισμό και την εκπαίδευση του προσωπικού σας. Προπάντων όμως για να μπορείτε να διατηρήσετε αδιατάρακτες τις θέσεις εργασίας στην εταιρεία σας, δεδομένου ότι για μας ύψιστη προτεραιότητα αποτελεί η κατοχύρωση της εργασίας των εργαζομένων σε αυτή.
Προτιθέμεθα να συμφωνήσουμε μαζί σας τα ακόλουθα:
Όλοι οι αιτούντες την αναστολή και ακύρωσή της επιφανειακής εκμετάλλευσης κοιτασμάτων βωξίτη στην θέση "ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗ Α7» του Δήμου Λιδορικίου Ν. Φωκίδας, θα προβούμε σε παραίτηση από την σχετική δικαστική διαδικασία και δεν θα διαταράξουμε πλέον την ομαλή λειτουργία του μεταλλείου στην θέση αυτή, με την προϋπόθεση ότι θα δεσμευτείτε απέναντί μας, με τρόπο που θα μας καλύπτει νομικά, στα πιο κάτω:
Δεν θα μειωθούν οι θέσεις εργασίας στην εταιρεία σας.
Η εκμετάλλευση του κοιτάσματος στην περιοχή αυτή "ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗ Α7» θα είναι η τελευταία επιφανειακή εξόρυξη στη Γκιώνα.
Σαν αντισταθμιστικά οφέλη για τον Νομό μας θα υλοποιήσετε τα εξής αναγκαία έργα σε δύο περιοχές της ορεινής Γκιώνας:
1. Στην περιοχή Καρούτων με άμεση εκκίνηση των έργων και ολοκλήρωση τους εντός έτους από σήμερα:
Την ασφαλτόστρωση του δρόμου Καρούτων - Αργομοίρας.
Την ανακαίνισή και επισκευή του Σχολείου των Καρουτών.
Την ολοκλήρωση του έργου υδροδότησης των Καρουτών από τον Μόρνο.
2. Στην ευρύτερη περιοχή του Φαραγγιού της Ρεκκάς Πλατuβούνας - Λαζορέματος με χρονοδιάγραμμα εκτέλεσής έργων εντός τετραετίας από σήμερα:
Την επισκευή και ολοκλήρωση της κατασκευής του ορειβατικού μονοπατιού της Ρεκκάς και των μονοπατιών του Λαζορέματος και της Πυραμίδας.
Την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής για την προώθηση και ολοκλήρωση από τους αρμοδίους δημόσιους φορείς της θεσμοθέτησης και εφαρμογής της ζώνης προστασίας και του φορέα διαχείρισης της ευρύτερης περιοχής του φαραγγιού της Ρεκκάς - Λαζορέματος - Βαθειάς Λάκας στην Γκιώνα.
Την προώθηση και κατασκευή νέου ορειβατικού καταφυγίου εβδομήντα θέσεων στην Πλατυβούνα .
Την υλοποίηση των παραπάνω έργων ζπτάμε προκειμένου να προωθεί η ήπια οικοτουριστική ανάπτυξή της Γκιώνας που θα ωφελήσει το σύνολο του Νομού Φωκίδας
και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
Το βουνό πάσχει από κάθε είδους σχετικής υποδομής λόγω της έντονης δραστηριότητας των εταιριών βωξίτη.
Όλα αυτά φυσικά προϋποθέτουν συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, που δεν μπορεί να επιτευχθεί, παρά με την απόλυτη τήρηση των νόμιμων διαδικασιών και με ενυπόγραφες δεσμεύσεις των νόμιμων εκπροσώπων αλλήλων
Ο Σύλλογός μας, αλλά και πολλοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες του τόπου, αγωνιζόμαστε καθημερινά για το καλύτερο αύριο.
Καλούμε την εταιρεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να δουλέψουμε μαζί σ' αυτόν τον κοινό σκοπό.
Ο Πρόεδρος Κων/νος Παπαγεωργίου
Η Γεν. Γραμματέας Βαρότση Μαρία


Απο το Λιδορίκι όμως που οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν για το θέμα υπάρχουν αντιδράσεις

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ..ΓΚΙΩΝΑ ;;
ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ;
ΠΟΙΟΙ
ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ…ΔΩΡΙΕΩΝ ;;;


Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η

Τ Ω Ρ Α !!!

Κάποιοι , αδέρφια , μας περνάνε , εμάς τους Δωριείς , για..αγέλη αδέσποτων…γελαδιών ..και καιρισκοπούν , αλλά και…κερδοσκοπούν , παίζοντας..μαύρο – κόκκινο , στη ρουλέτα των…” ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ “…
..είναι όμως , ΜΑΚΡΙΑ..ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ , αν πιστεύουν , οι διάφοροι..παζαρτζήδες , πως θα “ παζαρεύουν “ για λογαριασμό μας , μπορεί να ..ξεκίνησε έτσι η ιστορία του “ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΟΥΜΑΤΟΣ “ , αλλά δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη..συνέχισή της…
Α Ρ Κ Ε Τ Α ….
Πληροφορούμαστε , πως υπάρχει ..” μεγάλη..κινητικότητα “ , τελευταία , από ανθρώπους που , μπορεί , ίσως , να ενδιαφέρονται πραγματικά για την τύχη της ΓΚΙΩΝΑΣ , μπορεί..επαναλαμβάνουμε , αλλά εκείνο που δεν…ΜΠΟΡΕΙ , είναι να αναλάβουν…ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ , ΕΡΗΜΗΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ , ΤΩΝ..ΔΩΡΙΕΩΝ ΦΥΣΙΚΑ , ΤΗ…ΔΙΕΚΠΕΡΑΊΩΣΗ του κοινού μας προβλήματος .
Αυτές οι..περίεργες , κατά καιρούς , συναθροίσεις , καθ’ ομάδας , δίκην..τεκτονικών στοών , πρέπει ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ..

ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ…ΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ , ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ
Π Α Ν Ω Σ Τ Ο Τ Ρ Α Π Ε Ζ Ι

Σε κανένα , δεν έχουν εκχωρηθεί ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ , τα δικαιώματά μας , ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ , ΤΟΥΣ..ΔΩΡΙΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ , εκτός αν το..σχέδιο..προβλέπει σύγκρουση εκ των…έσω , για ..επίτευξη του..ΠΟΘΗΤΟΥ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ…
ΑΣ…ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ….

ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ..
Οι φωτογραφίες είναι πρόσφατες απο την περιοχή
Από το lidoriki.com

12 σχόλια:

  1. Εξοχα,

    κι εμεις αυριο οποιο εργο βγει στη Φωκιδα θα το μπλοκαρουμε στο ΣΤΕ και θα ζηταμε ασχετα ανταλλαγματα (όπως κοτερο, διακοπες δωρεαν κλπ.) ωστε να συμπληρωσουμε μεροκαματο.

    Για όνομα του Θεού. Να επεμβει εισαγγελεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια πως η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατειας με τα ανταλλάγματα της επιστολής ειναι πραγματα ασυμβατα. Το αν ειναι ποινικα κολασιμα ειναι αλλο θεμα.

    Το προβλημα ειναι πως το Μεταλλειο εχει στρεψει τους προαποφασισμενα απολυθεντες εναντιον του Ορειβατικού που προσπαθει να καλυφθει με τετοιου τυπου επιστολες.

    Για μενα οι πραγματικοι υπευθυνοι ειναι οι Διοικούντες το Μεταλλειο και οχι οι ορειβάτες. Απ'αυτους να ζητησουν το δικιο τους οι εργαζομενοι. Κι αν ειναι μεγαλη και τρανη εταιρεια ας το αποδειξει κρατωντας παραπανω προσωπικο για τρια χρονια.

    Φιλικα
    Ο Μεταλλωρυχος της Δωριδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί Κυριοι της S&B,

    Εμεις μενουμε στο Παγκράτι και ειμαστε μελη ΕΟΣ στην Αττική.

    Μαθαμε ότι μοιραζετε χρημα και απαιτούμε για να μην σας μπλοκαρουμε το προσεχες κοιτασμα (αν το βρειτε, που να το βρειτε που τα φαγατε ολα!!!!) στο ΣΤΕ τα ακολουθα:

    1. Πέντε αεροπορικα εισητηρια μετ'επειστροφης για Νέα Υορκη (business class παρακαλώ μια και το αφεντικό ειναι αμερικανοθρεμενο).

    2. Διάθεση με χρονομισθωση ενος σαλε στο Σαλτ Λεικ Σιτυ (αφου θα παμε που θα παμε).

    3. Την ασφαλτόστρωση του μονοπατιού Πεντελης Νταμαρια - Σπηλια Λησταρχου Νταβελη (οποιοσδηποτε συσχετισμος ειναι αστοχος και συμπτωματικός)

    4. Βελτιωση της αφετηριας παραπεντε στον Κιθαιρωνα (για να θαυμαζουμε τη Γκιώνα από ψηλά)

    5. Δημιουργια πιστας μοτο κρος στο Πικερμι.

    Ανωφελο να ελθουμε σε διαπραγματευσεις κατοπιν εορτης. Στην περιπτωση προκαταβολης σας κανουμε και εκπτωση 20%.

    Στην περιπτωση που δεν εχει κοιτασματα η Φωκιδα, δεχομαστε να εμπλακουμε και στη Μηλο.

    Σας προειδοποιούμε οχι τσιγγουνιές, μάθαμε πως ειστε large.

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
    Ορειβατες με Οραμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Ανώνυμε,

    Αν και εισαι αρκετα διασκεδαστικος η κατασταση για εμας τους εργαζομενους του Μεταλλείου ειναι μαλλον για κλαματα.

    Υπάρχει μία απιστευτη δολοπλοκια σε κατι που ειναι πολυ απλο και που θα οδηγησει στο χασιμο τοσων θεσεων εργασιας.

    Μπειτε κυριοι Σανουδοι και Βιδαληδες να δουλεψετε απο κατω στον Βλαχοθαναση, να υσηχασουν και οι ορειβατες και οι λιδωρικιωτες και εμεις.

    Γιατι εμεις την ποναμε την εταιρεια πολυ περισσοτερο απο σας. Κι αντι να ταζετε δεξια κι αριστερα λαγους με πετραχηλια δουλεψτε λιγο περισσοτερο, προγραμματιστητε, αποδειξτε μας πως αξιζετε. Γιατι το μεταλλειο θελει εργα για να ζησει οχι λογια και διαπλοκη.

    Ουφ τα ειπα και ξεσκασα

    Ο Μεταλλωρυχος της Δωριδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου φιλε ανώνυμε εισαι χιουμοριστας παραθετω αυτούσιο σχολιο που αναρτηθηκε σε αλλο μεταλλευτικο μπλογκ - αντιγλολντ για τον βλαχοθαναση

    "Παιδιά για να γελάσουμε και λιγο αυτο που εχει ακουστει στην περιοχη ειναι η συγχρονη εκδοχη του παραμυθιου της Κοκκινοσκουφιτσας με Κοκκινοσκουφιτσα πτωχη νεαρα Λιδωρικιωτισσα βοσκοπουλα και Κακο Λυκο τον Σανουδο με τα δωρα.

    Φανταστειτε τον Σανουδο μεταμφιεσμενο σε γιαγια με μπερτα και γυαλιά να παραπλανει την Κοκκινοσκουφιτσα για να την φαει.

    Τρελλη φάση…΅"

    Εγω αντιθετα πιστευω πως ο Διευθυντης αδικειται:Ετσι διαχυτικος που ειναι αγκαλιες, φιλιά και μπατσακια σε ολο το κοσμο, επιπλεον ταζει δεξια και αριστερα θα μπορουσε ανετα να ειναι βουλευτης. θα ειχε μαζεψει ολους τους ψηφους της Παπαθαναση με την τελευταια να παιζει την Κοκκινοσκουφιτσα (αν και ειναι λιγο ανοστη για τον ρολο)και τον διευθυντη Κακο Λυκο.

    Μηπως τα δεινα του μεταλλείου αναδεικνύουν ενα μεγιστο πολιτικό άνδρα?

    Φιλικά και πάλι Μεταλλωρυχος της Δωριδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνδυαζονται καρριέρα ηθοποιού και βουλευτή. Τόσους έχουμε

    Τρεμε Παπαθαναση. Ο Γκόρτσος Σανούδος είναι εδώ

    Γκόρτσος - Γκόρτσος (θυμηθειτε τον Παπαγιαννόπουλο στο εργο με τη μαγκούρα.

    ΥΣ: Παρέχεται και ασυλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι, μα ολοι ,φωναζουν "σωστε την Γκιωνα " καλα κανουν.
    Οι επιφανειακες αποκαλυψεις ειναιοι
    πιο ευκολες και ανεξοδες το μονο σημαντικο εξοδο ειναι η μετεπειτα αποκατασταση του τοπιου.Η S@B εκβιαζει με μειωση θεσεων,οι εργαζομενοι διεκδικουν τις θεσεις εργασιας και καλα κανουν,ερχομαστε
    τωρα στον συμβιβασμο και λεμε,καλο το περιβαλλον αλλο προεχει η θεση εργασιας (να το χ..σ..
    το περιβαλλον αν χασω την δουλεια μου !!).
    Αρα...κραταμε τα επιφανειακα,αφου ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ πρωτα τις θεσεις δουλειας και ΠΙΕΖΟΥΜΕ και για ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ για την περιοχη.
    Αρα....ο Ορειβατικος εχει δικιο !!!

    Ενας βιομηχανικος εργατης
    Υ.Γ
    Οσον αφορα το παραπανω σχολιο απο
    ...δηθεν μελη ορειβατικου Αττικης
    ...ουδεν σχολιο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω απολυτα με Βιομ.εργατη.
    πρωτα επιβιωνουμε , και μετα ζουμε !
    Με γεματο στομαχι λεω και εγω αμπελοφιλοσοφιες,οταν χανεις την δουλεια σου ομως τι γινεται ?
    Οσο για τους ΓΙΑΛΑΤΖΙ ορειβατες απο
    το Παγκρατι,ενταξει κανατε την πλακιτσα σας,
    τωρα παρτε τα κουβαδακια σας
    και(ουστ) σε αλλη παραλια για να παιξετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν πάνω από όλα έχουμε τις θέσεις εργασίας, υπάρχει μια σοβαρότατη πρόταση που θα προσφέρει θέσεις εργασίας σε όλους και θα είναι απο αυτές που σχεδόν κάθεσαι σπίτι και κάθε μήνα πληρώνεσαι. Θα σκάβουμε τάφρους ανάμεσα στις ελιές σε όλο τον ελαιώνα ,θα βάζουμε εκει μέσα κάτι ανοξείδωτα βαρέλια με όλες τις επίσημες προδιαγραφές ότι δεν θα ανοίξουν ποτέ και θα τα θάβουμε .Ούτε Δελφικό Τοπίο θα ταράξουμε ,ούτε φύση θα καταστρέψουμε. Αυτά τα βαρέλια έχουν μέσα..πως το λένε...κάτι που το λένε ,νομίζω ,κατι σαν "τοξικά απόβλητα" αλλά τι μας νοιάζει αφού τα βαρέλια δεν θα ανοίξουν ποτέ. Αρκεί που κάτι βλάκες φοβητσιάρηδες δεν τα θέλουν στον τόπο τους και πληρώνουν όσα όσα να τα ξεφορτωθούν. Η Μαφία στην Ιταλία βγάζει τρελά λεφτά. Σκεφτείτε πόσα βγάζει, που αγοράζει παλιά καράβια, τα φορτώνει με τέτοια βαρέλια και τα βυθίζει.Σε όλο το κόσμο τα θάβουν, συνήθως, σε τόπους που δεν κάνουν για τίποτα άλλο ,όπως πρώην μεταλλευτικές περιοχές. Γιατί να χάσουμε την ευκαιρία;;; Για τα παιδιά μας ρε γαμώτο. Η πρόταση είναι σοβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κύριος που λεει οτι ο Ορειβατικος έχει δικιο λαμβανει την εξης απαντηση:

    Δουλεια μπορει να έχουν και οι υπάλληλοι της Μαφίας μονο που κανουν εγκληματικες πραξεις.

    Αρα, η Σ και Μπι να μπει υπογεια στον Βλαχοθαναση για να δουλεψει και καλα, να υπάρξουν και περισσοτερες θεσεις εργασίας (εκτος αν ο γραφων το σχολιο ειναι ο Κυριακοπουλος η ο Σανουδος) που νοιαζονται για την τσεπη τους) ωστε να φαει περισσοτερος κοσμος.

    Για τον φιλο που νομιζει πως οντως ειμαστε απο το Παγκρατι ουδεν σχολιο, απο χιουμορ μηδεν.

    Οσο για το θεμα των αποβλητων αστεια αστεια θα μπορουσε να γινει κατω απο προυποθεσεις σωστης διαχειρησης. Ειναι βεβαια αντιοικολογικο και τα ασβεστολιθικα δεν προσφερονται λογω υδροπερατοτητας θα μπορούσε παραυτα να εξεταστει το θεμα γενικοτερα για τα βιομηχανικα αποβλητα οπως προβλεπεται απο την νομοθεσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ανωνυμο 16 Απριλίου 2010 7:08 μ.μ.

    "Για τον φιλο που νομιζει πως οντως ειμαστε απο το Παγκρατι ουδεν σχολιο, απο χιουμορ μηδεν."

    ....εχεις δικιο τελικα νομιζα πως ειστε απο το Παγκρατι....και τα γραφατε στα σοβαρα.......πως την πατησα ετσι !!! sorry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορεί ο καθένας να το παιζει ή να είναι πράγαμτι οικολόγος όταν δεν κρέμεται απόλυση ή διαθεσιμότητα πάνω από το κεφάλι του . Γιατί και η ιδεολογία θέλει προϋποθέσεις για να την υπηρετήσει κανείς σήμερα!!
    Παρόλα αυτά , απ' ότι μάθαμε μετά από μια ενεπίσημη συνάντηση των μελών του ΟΣΑ , ίσως τα πράγματα να είχαν τελείως άλλη τροπή άν το προεδρείο του συλλόγου είχε καλέσει γενική συνέλευση των μελών να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Βλαχοθανάση και την S&B αντί να αποφασίζουν μόνοι τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή