Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Η Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιτέας Κίρρας απαντάει στα περι ...λουκέτου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΤΕΑΣ –ΚΙΡΡΑΣ –ΤΡΙΤΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιτέας –Κίρρας- Τριταίας αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να απαντήσει στα πρόσφατα δημοσιεύματα «περί ΛΟΥΚΕΤΟΥ».
Συνεχίζουν φαίνεται μερικοί να παρουσιάζονται σαν «γραφείο τύπου» συγκεκριμένων προσώπων που θέλουν να επιδείξουν ανύπαρκτη παρουσία και να αποκτήσουν «παραγοντικό» ρόλο κατηγορώντας ασύστολα συντρόφους ακόμη και την Οργάνωσή μας .
Είναι πρόσφατες οι ανώνυμες λασπολογίες πού εκκρεμούν με μήνυση πού υπέβαλαν μέλη της ... Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιτέας. Δυστυχώς και τα πρόσφατα δημοσιεύματα έχουν την ίδια στόχευση ,τους ίδιους πρωταγωνιστές και το ίδιο προσβλητικό περιεχόμενο.
Η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιτέας τα απλά μέλη της και οι φίλοι μας προσπάθησαν και προσπαθούν, παρά τις αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, να ενισχύσουν από το υστέρημά τους την λειτουργία και τις δραστηριότητες της Οργάνωσης.
Τόσο στις ευρωεκλογές , όσο και στις βουλευτικές εκλογές όχι μόνον διαφύλαξαν την ενότητα και την συνοχή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά αγόγγυστα και με προσωπικές και οικονομικές θυσίες, έφεραν μετά από πολλά χρόνια την Νίκη στη δημοκρατική Ιτιά. Θυσίες πού έφταναν σε σημεία συγκινητικά από πλευράς μελών αλλά και πολλών φίλων , χωρίς την συνδρομή και την συμπαράσταση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας.
Έπρεπε κάποιοι να σιωπούν και όχι να διαλαλούν ότι : «θα την διαλύσουμε την Οργάνωση της Ιτιάς».Έπρεπε να αναλογισθούν τι παρουσία και τι προσφορά, είχαν όλο αυτό το διάστημα, στη περιοχή μας. Έπρεπε να απολογηθούν, αντί να κρίνουν.
Κάνουν ότι αγνοούν, ότι έβαλαν «ΛΟΥΚΕΤΟ» και έκαναν «ΕΞΩΣΗ»,της Τ. Ο. Άμφισσας από το κτίριο πού συστεγάζονταν, με την Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας, και η Τοπική Οργάνωση Άμφισσας παραμένει έως και σήμερα άστεγη ;
Δεν γνωρίζουν, ότι μετά την έξωση της Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Άμφισσας ,ο μισός και πλέον χώρος των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής, έχει μετατραπεί σε χώρο προσωπικής διαμονής του Γραμματέα ;
Τους διαφεύγει ότι παρά την ενίσχυση των Κεντρικών ,παραμένουν απλήρωτα και σε διακανονισμό, τα τηλέφωνα της Νομαρχιακής Επιτροπής και δυστυχώς πρόσφατα κόπηκαν, λόγω χρέους από τον Ο.Τ.Ε. ;
Ξεχνούν, ότι ακόμα και μέχρι σήμερα δεν «αναγνωρίζουν» και βρίζουν, την νεοεκλεγμένη βουλευτή μας , κ. Αφροδίτη Παπαθανάση ,όταν μετά από 28 χρόνια ,επικράτησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στη Φωκίδα ;
Η Συντονιστική Επιτροπή, της Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιτέας ,δηλώνει, ότι εξάντλησε όλες τις δυνατότητες ανεύρεσης πόρων στέγασης , αλλά και τις οικονομικές δυνάμεις των μελών της, για μόνιμη και σταθερή στέγαση των γραφείων της.
Αλήθεια γιατί η Νομαρχιακή Επιτροπή και ο Γραμματέας αθέτησαν τις υποσχέσεις τους και τις δεσμεύσεις, για κάλυψη του κόστους στέγασης της Οργάνωσής μας ;
Εκείνοι πού θέλουν να λέγονται «στελέχη» του Κόμματος ,πού διαμένουν η γνωρίζουν το χώρο του Δήμου Ιτέας, πρέπει να αντιληφθούν και να αναγνωρίσουν την προσφορά και την παρουσία, όλων αυτών, πού είτε σαν Συντονιστικές Επιτροπές, είτε σαν μέλη και φίλοι , στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και στις Νίκες και στις Ήττες.





Αλίμονο σ΄ αυτούς πού απουσίαζαν , που σχολιάζουν δυσφημιστικά και σ’ αυτούς που υπονόμευαν και συνεργάζονταν, επίσημα ή ανεπίσημα , με τις αντίπαλες παρατάξεις στα Δημοτικά Ψηφοδέλτια .
Η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο.ΠΑ.ΣΟ.Κ Ιτέας πού εκλέχθηκε με την καθολική ψηφοφορία και θέληση των μελών της , καθώς και τα ίδια τα μέλη και οι φίλοι θα διατηρήσουν την ενότητα, την συνοχή , και την θέληση, για μια δημοκρατική Ιτιά και στις Δημοτικές - Νομαρχιακές εκλογές στο ΑΚΕΡΑΙΟ.
Δεν μας αγγίζουν τίτλοι ,όπως «φραξιονιστές» , «Οργάνωση Φάντασμα», «Οργάνωση Σφραγίδα», γιατί αυτές αναλογούν σ΄ αυτούς που αντικομματικά και αντικαταστατικά, προσπαθούν να συγκεντρώσουν υπογραφές, η πολιορκούν και απειλούν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, για παραίτηση ή διάλυση της Τ.Ο. Ιτέας.
Δεν θα τους ακολουθήσουμε , στο δρόμο της κομματικής και πολιτικής παραφροσύνης.
Αφήνουμε πίσω θλιβερά πρόσωπα και θλιβερές καταστάσεις του παρελθόντος και βαδίζουμε στο δρόμο του μέλλοντος και της ελπίδας.

«ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ»


Ιτέα 2 Δεκέμβρη 2009


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιτέας- Κίρρας- Τριταίας

1 σχόλιο:

  1. Ο Γραμματέας Ν.Ε και η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ σηκώνουν το γάντι και απαντούν στις προκλήσεις.
    Ο Νίκος Πέτρου δηλώνει :
    Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση για χάρη της αλήθειας την οποία οφείλουν να γνωρίζουν οι πολίτες της φωκίδας .
    Προς αποκατάσταση της προσωπικής και κομματικής μου αξιοπρέπειας αλλά και της ΝΕ. ΠΑΣΟΚ η οποία σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού είναι το ανώτερο πολιτικό και αποφασιστικό όργανο του κινήματος στον νομό . Αποφασίζει στα πλαίσια του κινήματος για θέματα του νομού και έχει την ευθύνη την εξειδίκευση και υλοποίηση της πολιτικής του κινήματος και των αποφάσεων σε επίπεδο νομού.
    Δηλώνω υπεύθυνα απέναντι στα ψευδή άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα εφημερίδων και του διαδικτύου που φέρουν την υπογραφή Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΙΤΕΑΣ με σκοπό να πλήξουν εμένα προσωπικά αλλά και μέλη της Ν.Ε. OΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ έχουν τα όριά τους .
    Τριάντα πέντε χρόνια υπηρετώ ανιδιοτελώς το κίνημα ΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ γιαυτό μαθήματα κομματικού πατριωτισμού δεν δέχομαι από κανέναν ιδιαίτερα από αυτούς που διορίστηκαν στο δημόσιο χωρίς προσόντα με κομματικά κριτήρια και όχι αξιοκρατικά ως ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ .
    Θέλω να καταγγείλω δημόσια όσους με το ψευδώνυμο και την μάσκα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΙΤΕΑΣ προσπαθούν να κρύψουν το πρόσωπό τους υποκινώντας και καλιεργώντας την εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ .
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ τους ΕΠΕΣΑΝ.
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ τους ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ.
    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ τους ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    Απαντώ υπεύθυνα στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα .
    Η Ν.Ε και εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις όσο καμμία άλλη οργάνωση στην φωκίδα την Τ.Ο. ΙΤΕΑΣ.
    Ουδέποτε δεσμευτήκαμε όπως ψευδώς ισχυρίζονται ότι θα πληρώνουμε όλα τα έξοδα αλλά μέρος αυτών όπως και κάναμε .
    Το αποδεικνύουν σχετικές αποδείξεις υπογεγραμμένες από το μέλος της συντονιστικής Ευθ. Μπουραζάνη ότι παρέλαβαν τα χρήματα !!!
    Οσον αφορά την έξωση της Τ.Ο ΑΜΦΙΣΣΑΣ σας παραπέμπουμε στις δηλώσεις του Αντιδημάρχου και Γραμματέα της Τ.Ο ΑΜΦΙΣΣΑΣ κου Ευθ. Βλαχοδημητρίου ο οποίος προς τιμήν του αποκαθιστά την αλήθεια !!!
    Ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιώ το κτίριο της Ν.Ε. ως χώρο προσωπικής μου διαμονής .
    Είναι αλήθεια το γνωρίζουν οι πάντες και εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ ότι αφιερώνω πολλές ώρες την ημέρα και την νύχτα για τις ανάγκες και την λειτουργία του κόμματος στον Νομό .
    Είναι αλήθεια ότι το τηλέφωνο είναι σε διακανονισμό με τον ΟΤΕ Λόγω της μεγάλης χρήσης του λόγω εκλογών αφού εκείνοι που είναι υποχρεωμένοι βάσει των εγκυκλίων και του Νόμου δεν έχουν καταβάλει ακόμη τις χρηματικές εισφορές των παρόλο ότι κατέχουν δημόσια αξιώματα τα οποία κατήγαγαν με την στήριξη του κόμματος .
    Είναι αλήθεια ότι εδώ και 14 μήνες από 1/11/2009 έως σήμερα μόνοι μας πληρώνουμε το ρεύμα , τηλέφωνο , τις φιλοξενίες στελεχών και γενικά λειτουργικά έξοδα .
    Τα οικονομικά είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε για έλεγχο .
    Οσον αφορά την βουλευτή έχουμε δηλώσει σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την στήριξή μας , ας αναζητήσουν τις δηλώσεις μου σε αυτά
    Ο λαός της φωκίδας επέδειξε πρωτοφανή ωριμότητα δηλώνοντας έμπρακτα ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον θεωρεί δεδομένον.
    Ο λαός της φωκίδας εύκολα τιμωρεί όσους επιδίδονται σε συμπεριφορές έπαρσης και αλαζονίας ή σε συμπεριφορές λάθρα πλουτισμού .

    Η φωκίδα άλλαξε σελίδα.
    Το ΠΑΣΟΚ στην φωκίδα άλλαξε
    Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που έρχονται και όχι σε αυτούς που απήλθαν .
    Το μέλλον ανήκει στην νέα γενιά της πατρίδας μας την οποία εμπιστευόμαστε .
    Τέλος δηλώνω ότι θα τηρήσουμε και θα τιμήσουμε τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις μας .

    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ

    Νικόλαος Πέτρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή