Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Δρόμοι της Φωκίδας

Καταγγελία από ένα αναγνώστη:
Καλημέρα, ήθελα να καταγγείλω το απαράδεκτο οδικό δίκτυο στον νόμο Φωκίδας.
Ειδικότερα το οδικό δίκτυο από όρια νομού Φωκίδας με Βοιωτία (Δεσφινα) μέχρι όρια με νόμο Αιτωλοακαρνανίας ΙΕυπαλιο) ειναι άκρως επικίνδυνο!
Επικίνδυνες στροφές , στενός δρόμος που δεν μπορείς να προσπεράσεις πουθενά άμα πέσεις σε νταλίκα και ακολουθείς σημειωτών με ρυθμούς χελώνας.
Άμα θέλεις να κάνεις προσπέραση ρισκάρεις την ζωή σου!
Δεν είναι τυχαίο που η <<εθνική οδός>> ,ο θεός να την κάνει είναι αιματοβαμμένη και γεμάτη ... εικονοστάσια!
Ο δρόμος αυτός του θανάτου είχε κατασκευαστεί από την χούντα και από τότε ουδέν έχει γίνει για διαπλάτυνση του δρόμου, ή βελτίωση των απότομων στροφών!
Και να σκεφτεί κανείς ότι είναι η μοναδική αρτηρία που ακολουθεί κάποιος για να πάει Τουρκία κλπ χώρες απο Πάτρα.
Ολα τα χρόνια ακούγονται όλο μελέτες θα γίνουν , χρήματα τρώγονται αλλά τελικά λόγια λόγια ψεύτικα μεγάλα!Οι δε πολιτικοί του νομού Φωκίδας, βολευταδες επαναπαύονται στις πολυτελής λιμουζίνες τους και στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα..και ο δρόμος ματώνει και τα εικονοστάσια πληθαίνουν..κρίμα για την όμορφη Φωκίδα...κρίμα.

3 σχόλια:

  1. Δρόμοι καρμανιόλα . Ακομα και άθεος να εισαι κάνεις την προσευχή σου για να κάνεις προσπέραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χειρότερο κομμάτι είναι το Γαλαξίδι-Ιτέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για μένα το χειρότερο είναι οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους.

    Από τη μια "καυλογκαζάκηδες" κάγκουρες που κανανε το αμάξι τούμπανο με τα πρώτα λεφτά που πιάσανε στο χέρι και νομίζουν ότι οδηγούν μόνοι τους, ενώ οι άλλοι είναι διακοσμητικά στοιχεία ή ακόμη χειρότερα κάνουν τη φιγούρα τους σφηνόντας το αυτοκίνητό τους ανάμεσα σε σένα και τον μπροστινό σου. Σου παίζουν τα φώτα διότι πως να το κάνουμε με τέτοιο αμάξι οι τύποι αυτοί θα περιμένουν μέχρι την επόμενη ευθεία για να προσπεράσουν;; Ε όχι δα! Σε προσπερνούν λοιπόν και άμα εσύ δε μείωνες ταχύτητα θα είχαν κολλήσει με τον απέναντι που παρεπιπτόντως είανι επίσης "καυλογκαζάκιας" και πετάχτηκε από την ερχόμενη στροφή με 200...από πάνω σε βρίζουν κιόλα.

    Από την άλλη είναι κάτι οδηγοί που πάνε με 50 σταθερά λες και φοβούνται μη σπάσουνε τ'αυγά. κολλάς λοιπόν από πίσω στα 10μ απόσταση και περιμένεις τη στιγμή για προσπέραση. Ο τύπος σε κάθε στροφή κόβει απότομα στα 30 παίζοντας με την υπομονή σου. Στην πολυπόθητη ευθεία που περίμενες αυτός γκαζώνει και πάει και μες τη μέση. Έχεις βγεί από τα ρούχα σου με το μ****α που έμπλεξες, έχεις χάσει την υπομονή σου οπότε και συ στην επόμενη μικρή ευθεία σε διπλή γραμμή κάνεις 50 σταυρούς πατάς το γκάζι και προσπερνάς. Ίσα που προλαβαίνεις να χωθείς μέσα γιατί από την απέναντι στροφή πετάχτηκε με 200 ο μ*****ς της 1ης περίπτωσης. Στη στροφή σε σταματάει και η τροχαία για προσπέραση σε διπλή γραμμή. Τι να κάνουμε ρε φίλε αφού είσαι επικίνδυνος....Οι άλλοι φταίνε;;

    Πιο επικίνδυνοι από τους δρόμους φίλοι μου είμαστε εμείς που τους οδηγούμε. Όχι ότι θα με χάλαγαν καλύτερη δρόμοι. Ευκαιρία για μερικούς μερικούς μας δείξουν πως τρέχουν και με 300!

    ΑπάντησηΔιαγραφή