Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Η απάντηση πλυντήριο για τα Αντίκυρα


Από τον ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα .

Σας κοινοποιούμε απάντηση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ σε ερώτηση του Περικλή Κοροβέση για την υφιστάμενη ρύπανση, την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων του Αλουμινίου της Ελλάδας και της πρώτης μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στον ίδιο χώρο, καθώς και την μετατροπή του κόλπου της Αντίκυρας σε ιδιωτικό ενεργειακό κέντρο.

Η απάντηση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, δεν απαντά σε τίποτε επί της ουσίας απο όσα περιλαβάνονται στην ερώτηση. Επίσης δεν υπάρχει απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης στον οποίο είχε υποβληθεί ξεχωριστή ερώτηση για το ίδιο θέμα. Η διάλυση της Βουλής διέκοψε προς το παρόν την δυνατότητα να επανέλθουμε άμεσα.
Τα κείμενα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. αυτή να υποθέσω είναι η ακροτελεύτια παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι κριμα που ενα κομμα που θα μπορουσε να διαδραματισει ενα σοβαρο ρολο στη ζωη μας, με αποδεδειγμενες περιβαλλοντικες ευαισθησιες, κατεληξε να παλευει για το 3%. Και μεταξυ μας, πολυ χλωμο το βλεπω. Οταν όμως σε ολους εσας (συμπεριλαμβάνονται οι διαχειριστες του blog) σας ελεγαν καποιοι οτι διολισθαινετε σε λαικισμους (βλ περασμενο Δεκέμβρη : να τα σπασουμε όλα κ.λ.π.) τους θεωρούσατε ακροδεξιους εχθρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Δεκέμβρη που πέρασε, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του, δεν έλεγαν τέτοια πράγματα "να τα σπάσουμε όλα", ούτε και "τα έσπαζαν"

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μόνο κόμμα που υποστήριξε τις μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις που έγιναν σε ολόκληρη της Ελλάδα αυθόρμητα ( ακόμη και στον τόπο μας) και φτάσανε ακόμα και στο πιο μικρό χωριό.

    Απέναντι σε αυτό το κίνημα που τρόμαξε ολόκληρη την Ευρώπη και σταμάτησε τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις σε μια σειρά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης , όλοι στάθηκαν αντίθετοι.

    Η κυβέρνηση έκλεισε τα σχολεία και τις σχολές για μέρες, για να σταματήσει τις καταλήψεις των μαθητών και σε αυτό είχε την βοήθεια και την στήριξη της αντιπολίτευσης αλλά και του ΚΚΕ που έβλεπε την μαθητική εξέγερση και μιλούσε για σχέδιο "ξένων κέντρων" , μόνο και μόνο για να στηρίξει την Νέα Δημοκρατία.

    Από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ η λάσπη έπρεπε να πέσει στο κόμμα που στήριζε τις κινητοποιήσεις (όχι τα επεισόδια , τις κινητοποιήσεις) ΔΗΛΑΔΉ στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό συνέβη.
    Θέλησαν να συνδέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τα πιο ακραία επεισόδια που έγιναν, παρόλο οτι ήταν φανερό οτι δεν τα προκαλούσε αυτός, ούτε τα μέλη του, παραπλανούσαν τον κόσμο για να κρύψουν την στήριξη τους στην Κυβέρνηση.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να πέσει η Κυβέρνηση με όρους κινήματος γιατί ήξερε οτι σύντομα θα ερχόταν και η δική του ώρα. Το ΚΚΕ, δεν ήθελε να γίνει καμιά ανατροπή γιατί οι μηχανισμοί του έχουν μάθει να λειτουργούν μέσα στο σύστημα, υπερασπίζοντας το σύστημα και όχι προσπαθώντας να το ανατρέψουν.

    Η μόνη ελπίδα που γεννήθηκε εδώ και χρόνια στον τόπο μας, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, χαλάει την σούπα και το μοίρασμα των ρόλων, γι αυτό και πολεμιέται.

    Τα εκλογικά αποτελέσματα θα τα δούμε και θα τα συζητήσουμε και μετά τις εκλογές, όμως αν συμπαθείς τον ΣΥΡΙΖΑ όπως λες, και δεν λειτουργείς για να δημιουργήσεις εντυπώσεις (ήττας και διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ), αν δεις τα ποσοστά των γκάλοπ είναι πολύ πάνω απο 3% και χωρίς να έχει γίνει η αναγωγή στο σύνολο των ψηφοφόρων.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και εκφράζει τις ελπίδες οτι θα γεννηθεί μια νέα αριστερά στον τόπο μας , αν θέλεις σε προσκαλεί να βοηθήσεις και εσύ σε αυτήν την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έλεος πια με αυτόν τον συριζα και τη συνωμοσιολγία εναντίον του.
    θα σας πω εγώ τη φταίει: ο διεθνής σιωνισμός, όπως ευθύνεται και για το τσουνάμι της ινδονησίας, τον τυφώνα κατρίνα και τις επτά πληγές του φαραώ...

    πάρτε το χαμπάρι εκεί στις συνιστώσες, ο αλαβάνος έφτιαξε τον συριζα, ο αλαβάνος νεκρανάστησε μπανιάδες, θεωνάδες, γλέζους, πάντζες και κάτι ξεχασμένους μαοϊστές κλπ, ο αλαβάνος και τον διαλύει.
    για τους λόγους, ρωτήστε τον ίδιο.
    πάντως μην κατηγορείτε τους άλλους για τη δική σας στασιμότητα ή εξαφάνιση.

    ένας τριαντάρης πήγε να βγει μέσα από αυτό το συρφετό, με όλα τα προβλήματα που έχει αυτός και οι γύρω του και έπεσε η γερουσία του συριζα και το συνασπισμού να τον φάει, να τον κοντύνει και να τον φέρει στα μέτρα της. κλασική παθογένεια της ελληνικής αριστεράς, γι' αυτό και μένει μια ζωή μεταπολτευτικά στα ίδια ποσοστά.

    επίσης η φανερή εμπάθεια σας κατα του κκε, δεν καταλαβαίνεται πως σας φέρνει στο ίδιο επίπεδο πολιτικής σκέψης και πρακτικής με το κκε και τον πάγκαλο;
    ποιον να πείσεις μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή