Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα για πλήρη απομόνωση της τρόικα


Η σύγκρουση μας με τους μνημονικούς δεν είναι για να αλλάξουν απλώς τα πρόσωπα. Δεν θέλουμε να φύγουν αυτοί για να έρθουμε εμείς που θα τα κάνουμε καλύτερα στεκούμενοι κάτω από την ταμπέλα ενός "νέου" ή "ανανεωμένου" ΠΑΣΟΚ. Δεν μας αφορά αυτός ο σχεδιασμός.

Μας ενδιαφέρει και το ξαναλέμε η Εθνική ανεξαρτησία η λαϊκή κυριαρχία και η κοινωνική απελευθέρωση!

Η σύγκρουση μας έχει μεν ιδεολογική πολιτική αφετηρία και στρέφεται κατά του ...
νεοφιλελευθερισμού αλλά αφορά και  βαθιά πολιτικές συμπεριφορές. Αφορά τον βαθμό συνεργασίας των μνημονιακών με ξένες δυνάμεις. Αφορά το βαθμό εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων.
Διότι  αν κάποτε κάποιος σύντροφος ρομαντικά πίστεψε ότι με το μνημόνιο απαρνιέται μεν την ιδεολογία του αλλά εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα ήρθε σήμερα η τραγική αποτυχία του μνημονίου για να βρει ωφελημένους μόνο τους ξένους.
Η συνειδητοποίηση αυτή της κατάστασης και της τραγικής μοίρας που προδιαγράφεται για τους έλληνες οδήγησε συντρόφους του ΠΑΣΟΚ να ιδρύσουν την αντιμνημονιακή με στόχο την πολιτική σύγκρουση τον πολιτικό αφανισμό των μνημονικών όπου και αν βρίσκονται και την πλήρη και ολοκληρωτική απομόνωση της τρόικα.

Μένουμε στις συμπεριφορές και όχι στην ιδεολογία που ίσως κρύβει ο καθένας βαθιά στην ψυχή δεδομένου ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συνεργάστηκαν με την Τρόικα λειτούργησαν σαν στελέχη εταιρείας λήψης και διαβίβασης εντολών ξένων και μάλιστα έμμισθα.

Μένουμε στις πολιτικές επιλογές που ορίζουν τις συμπεριφορές τους γιατί βαθμός συνεργασίας των στελεχών του μνημονίου όρισε και τον τρόπο επικοινωνίας του κάθε κυβερνητικού μέτρου.  Όρισε το πόσο βαθιά και πόσο άδικα μπήκε το μαχαίρι στο σώμα της κοινωνίας. Όρισε το πόσο ύφεση και πόσο καταστροφή έφερε το κάθε μέτρο. Κατά συνέπεια όσο πιο συνεργάσιμος υπήρξε κάποιος τόσο πιο αντίπαλος μας είναι.

Περιμέναμε από το ΠΑΣΟΚ και το ανώτατο καθοδηγητικό σκληρή κριτική και αυτοκριτική. Περιμέναμε  καταδίκη  της Μερκελ και του Σαρκοζί των ευρωπαϊκών παραμάγαζων  του ευρωπαϊκού νεοφιλελευθερισμού, της συμμετοχής της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση.  Περιμέναμε καταδίκης της τρόικα. Καταδίκη του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα. Περιμέναμε προτάσεις για διαγραφές και εκκαθαρίσεις νεοφιλελευθέρων. Περιμέναμε από το  ΠΑΣΟΚ να κατεβεί στο λαό με καθαρή ματιά να μας δώσει  την δυνατότητα να δηλώνουμε φωναχτά ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ  και καθοδηγούμε την χώρα εμπρός ώσπου να φτάσουμε στις εκλογές με αξιώσεις.

Αντί αυτού με εξαίρεση λίγους μη μετέχοντες κυβερνητικού πόστου τα περισσότερα στελέχη στάθηκαν στην διαδικασία εκλογής πρόεδρου και στην καλλιέργεια …εσμών με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση από τυχών αλλαγή ηγεσίας.

Απόδειξαν ότι παραμένουν πολύ μακριά από την κοινωνία και την ψυχή του ΠΑΣΟΚ  και πορεύονται οδηγώντας το κίνημα σε τυφλή εκλογική σύγκρουση με την κοινωνία.

Πολύ ωραία λοιπόν! Εμείς είμαστε εδώ με την κοινωνία. Είμαστε με το 99% που γίνεται πολύχρωμο κίνημα και βγαίνουμε μπροστά.

Κατόπιν αυτού καλούμε τα μέλη τους φίλους και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και των άλλων μνημονιακών κόμματων σε γενικευμένη πολιτική ανυπακοή προς στο κόμμα τους, σε σύνταξη με τις δυνάμεις του αντιμνημονίου παντού, και σε πολιτική μάχη με στόχο την πλήρη απομόνωση της τρόικα.

Μάχη με πολιτικά μέσα μέχρις ότου κανείς μνημονιακός δεν θα έχει δημόσιο αξίωμα και οι τροϊκανοί θα είναι χωρίς εμφανούς υποστηρικτές στην Ελλάδα.

Μάχη κατά του νεοφιλελευθερισμού και της ελέω θεού εξουσίας των αγορών επί της ανθρώπινης ζωής ώστε να δοθεί πολυ δυνατά και καθαρά  η  απάντηση της Ελλάδας στο κόσμο.
Λαμία  16-1-2012
για την Επιτροπή
Συναντήστε την επιτροπή στο Αντιμνημονιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ
και στο aepasok
Γίνεται φίλοι γίνεται μέλη είμαστε το 99%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου