Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ

Γιάννης Λύτρας
  έχασε με 2 - 0 από τον Αμφισσαϊκό ! Νικητής ο Απόλλωνας Ευπαλίου στη Δεσφίνα με 0 - 1 επί του Ησαΐα

"Λίγος" ο Αστέρας στην Άμφισσα...

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο φιλόδοξος Αστέρας Ιτιάς στην Άμφισσα, από το γηπεδούχο Αμφισσαϊκό 2006 το Σάββατο, υποχρεούμενος έτσι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να σκεφτεί ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στη μάχη του τίτλου.

Η αποτυχία της ομάδας του Γιάννη Λύτρα (ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε από το διαιτητή Ν. Καραπλή, λόγω διαμαρτυρίας σε ένα πολύ κρίσιμο ...
σημείο της αναμέτρησης) είχε να κάνει πρώτιστα με την πολύ κακή εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο και δευτερευόντως με τις απουσίες βασικών στελεχών όπως οι Δελλής και Καρδαράς.

Μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, οφείλει ακόμη και στις άσχημες ημέρες της (που φυσικά θα έρθουν κάποια στιγμή) να διατηρεί ψηλά το φρόνημά της, αγωνιζόμενη αξιοπρεπώς. Δυστυχώς προχθές, το συγκρότημα της Ιτέας ήταν μάλλον απογοητευτικό και αυτό είναι που θα πρέπει κύρια να προβληματίσει τους ανθρώπους του. Ωστόσο, διάχυτη είναι στους περισσότερους φιλάθλους της πόλης η εντύπωση πως επρόκειτο απλά για μια μεμονωμένη παρένθεση, η οποία δεν θα έχει συνέχεια.

  • Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ της Ιτιάς απευθύνει μια έκκληση στο φίλαθλο κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια διοίκησης και ποδοσφαιριστών, ενώ παραμένει ανοιχτό για δηλώσεις παικτών, προπονητή ή διοικούντων του Αστέρα, τις οποίες και θα δημοσιεύει ευχαρίστωςhttp://astiriteas.blogspot.com/
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μόνος πρώτος, έστω και με παιχνίδι παραπάνω, έμεινε ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, που επικράτησε 3-1 του Αετού Λιδωρικίου.
Ωστόσο, η είδηση της 9ης αγωνιστικής στην Α' Φωκίδας είναι η πρώτη φετινή ήττα του Αστέρα Ιτέας από τον Αμφισσαϊκό με 2-0. Η Τολοφώνα Ερατεινή νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Κίρρας εκτός έδρας, ενώ ο Απόλλων Ευπαλίου νίκησε με το ίδιο σκορ τον Ησαΐα Δεσφίνας.

Στο γειτονικό ντέρμπυ ο Δωρικός Μαλαμάτων είχε τα δοκάρια (3) αλλά η Ένωση Γλυφάδας πέτυχε το γκολ και κέρδισε με 1- 0.

Τέλος σημαντική ήταν η εκτός έδρας νίκη με 0-1 της Τολοφώνα Ερατεινής επί του Ολυμπιακού Κίρρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής έχουν ως εξής :
Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της

Ανδρούτσος Γραβιάς - Αετός Λιδωρικίου           3 - 1
Ησαΐας Δεσφίνας - Απόλλων Ευπαλίου               0 - 1
Ολυμπιακός Κίρρας - Τολοφώνα Ερατεινή        0 - 1
Δωρικός Μαλαμάτων - Ένωση Γλυφάδας         0 - 1
Αμφισσαικός - Αστέρας Ιτέας                             2 - 0
 Ρεπό : Φωκίδα 2000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου