Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

«Άλωσε» και την Άμφισσα η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μετά τη Φυλή, η Αναγέννηση Γιαννιτσών «άλωσε» και την Άμφισσα, καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Φωκικού, o οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Φούτμπολ Λιγκ.
Το συγκρότημα του Σπύρου Μπεξαβάνου καταγράφει στο ενεργητικό του δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και δείχνει ότι έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα. Πολύ καλά στοιχεία, όμως, φανέρωσαν και οι γηπεδούχοι ...
καθώς διατήρησαν την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τους έλειπε όμως η ουσία και το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
Η ομάδα της Άμφισσας ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο το γκολ ήρθε από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, στο 43′ ο Μπέκα εκτέλεσε φάουλ και ο Κυζιρίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Βαλσαμάκη.
Στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα του Μιχάλη Κασάπη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ενώ οι Μακεδόνες έπαιξαν αμυντικά προκειμένου να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους.
Ο Φωκικός απείλησε και είχε ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική αυτή του 77′ όταν ο Ταμπάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι αλλά τελικά η Αναγέννηση κράτησε την πολύτιμη νίκη.
ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Στόικος, Ταμπάκης, Δήμας (61′ Βαβάτσικος), Φροξυλιάς (53′ Σκαρίμπας), Νικόλτσης (81′ Καλλέργης), Σιάκκας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (66′ Αλμπάνης), Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Παπαδόπουλος, Μπέκα, Τσίλης.
Επιμέλεια: Κώστας Φόλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου