Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δεν χρειάζονται πλέον παρακρατικοί έχουμε χούντα. (βίντεο)

Χωρίς καμία αφορμή, η χουντική κυβέρνηση της Τρόικας απαγορεύει πορεία, ξυλοκοπεί και συλλαμβάνει μέλη του κινήματος δεν πληρώνω.
Δεν χρειάζονται να κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα, δεν χρειάζονται ούτε οι κουκουλοφόροι, ούτε τα επεισόδια, ούτε τα σπασίματα.
Πρώτα συλλαμβάνονται και στην συνέχεια βρίσκονται και οι κατηγορίες, που θα τους φορτωθούν στα τυφλά. "Διατάραξη κοινής ειρήνης, διέγερση για τέλεση αδικήματος, απροκλητες σωματικές βλάβες, φθορές.κ.λ.π."
Η τηλεόραση και τα ψευτο ΜΜΕ θα ολοκληρώσουν το έγκλημα.
Δεν χρειάζονται τα τσεκούρια των φασιστών ακροδεξιών , αυτοί είναι πλέον υπουργοί . Το  ρόλο της ακροδεξιάς και της χούντας θα τον επιτελέσουν οι νεο-γενίτσαροι των ΜΑΤ και των εισαγγελέων...

Συναγωνιστές της επιτροπής αγώνα καλλιθέας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μετά από διαμαρτυρία στη ΔΕΗ της Καλλιθέας, έφυγαν συντεταγμένα για να διαλυθούν στην πλ. Δαβάκη καθώς στη ΔΕΗ είχε ΜΑΤ.
Καθ΄οδόν προς την πλατεία τους επιτέθηκαν πράσινοι αστυνομικοί και τους χτύπησαν, ενώ συνέλεβαν 8 άτομα. Ένας συναγωνιστής με προβλήματα υγείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η επίθεση των αστυνομικών ήταν απρόκλητη και στόχο έχει να τρομοκρατήσει όλο το κίνημα αντίστασης κατά των χαρατσιών.
Η επίθεση αυτή συμπληρώνει τη βίαιη εισβολή στο κτίριο της ΔΕΗ και τη σύλληψη συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.


Related Posts with Thumbnails

2 σχόλια:

  1. Κι όμως το παρακράτος ξαναχτύπησε!!!
    Ντυμένοι με την προβιά του δήθεν κινήματος 'δεν πληρώνω' τραμπούκοι επιτέθηκαν σε αθώους πολίτες (ίσως και ανυπεράσπιστους ΜΑΤατζήδες) με σκοπό να προβοκάρουν το γνήσιο ταξικό αγώνα του ΠΑΜΕ.
    Τους θυμόμαστε να δρουν και στις 20/10 στο σύνταγμα πλάι στους αναρχοφασίστες κουκουλοφόρους με δολοφονικές προθέσεις ενάντια στο ειρηνικό ταξικό κίνημα.
    Ευτυχώς το Κόμμα επαγρυπνεί και στηλιτεύει τους κρυφούς εχθρούς του ταξικού κινήματος ήδη από το '30 με απαράμμιλη επιτυχία:
    "Προβοκατόρικη και τραμπούκικη επίθεση σε βάρος εργαζομένων στο υποκατάστημα της ΔΕΗ ΑΕ στην Καλλιθέα (Αραπάκη και Σκίππης) από 30 - 40 άτομα, που - σύμφωνα με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ - δήλωναν μέλη τού "Δεν Πληρώνω", φορούσαν και κρατούσαν τα σχετικά διακριτικά (καπελάκια κονκάρδες, σημαίες κ.λπ.), έγινε χθες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εργαζόμενοι και μία πελάτης του καταστήματος και στη συνέχεια να διακομιστούν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»."
    http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=26/11/2011&id=13792&pageNo=10&direction=1

    ΥΓ: Διαβάζετε ΜΟΝΟ ριζοσπάστη για να ξέρετε ΟΛΗ την αλήθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικά απίστευτοι στο ΚΚΕ. Τέτοιες κατηγορίες ενάντια στο κίνημα δεν πληρώνω δεν έκανε ούτε ο εισαγγελέας ούτε οι εκπρόσωποι της Τρόικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή