Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ο Μηνάς από τους Δελφούς τώρα και σε ποικιλία γεύσεων!!

        Ο Μηνάς Καρατζόγλης 75 χρονών σήμερα από τους Δελφούς πριν ένα χρόνο κυνήγησε δικαστικά σουηδική εταιρεία που τον «βάφτισε» Τούρκο στο γιαούρτι της. Είχε δηλώσει τότε ο κ.Μηνάς ότι:«Από μικρό παιδί μάζευα φουστανέλες. Μου άρεσαν, όπως μου αρέσει και ο χορός και κατεβαίνω σε εκδηλώσεις. Στον κόσμο που δεν είναι μαθημένος κάνω εντύπωση. Με φωτογραφίζουν». Πού να ΄ξερε όμως ο κ. Μηνάς Καρατζόγλης, ότι μία από αυτές τις φωτογραφίες του όχι απλώς θα ταξίδευε ως τη Σουηδία, αλλά θα γινόταν ετικέτα σε γιαούρτι, η οποία μάλιστα θα τον «βάφτιζε» Τούρκο. Η διαφήμιση που έκανε...
Τούρκο τον κ. Καρατζόγλη έχει ιδιαίτερη ιστορία. 
   

Όλα ξεκίνησαν από έναν Έλληνα, τον κ. Αθ. Βαρζανάκο, ο οποίος κατάγεται μεν από τους Δελφούς, πηγαινοέρχεται ωστόσο για επαγγελματικούς λόγους στη Σουηδία. Σε κάποια από τις επισκέψεις του βρέθηκε σε ένα κατάστημα για να ψωνίσει τρόφιμα. Έκπληκτος μπροστά από το ψυγείο του σουπερμάρκετ αναγνώρισε στην ετικέτα τού κεσέ, «με την παραδοσιακή τουρκική συνταγή» της εταιρείας Lindahl, το πρόσωπο του κ. Καρατζόγλη. Είναι αυτός λοιπόν ο οποίος έσπευσε να τον ενημερώσει. 
       Σουηδικά δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονταν πως αγόρασαν τη φωτογραφία του από διαφημιστική εταιρεία, δίχως να γνωρίζουν ότι ο εικονιζόμενος με το τραχύ μουστάκι δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του- και βέβαια ότι δεν είναι... Τούρκος. Η συνέχεια δόθηκε στα δικαστήρια της Άμφισσας.
       Εμείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της γνωστής εταιρίας με τα γιαούρτια βλέπουμε ότι ο κ.Μηνάς εξακολουθεί να βρίσκετε στα ράφια των super markets αφού πήρε αποζημίωση άνω των 160.000 ευρώ κατέληξε σε συμφωνία, η οποία υπεγράφη και από τις δυο πλευρές να χρησιμοποιείτε η φωτογραφία του σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας.                   

Οι γεύσεις με τον Μηνά είναι οι εξής:

ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ 
 

ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ
ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΣΕ ΚΕΣΕΔΑΚΙ
ΣΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ
Από http://ntefi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου