Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Προκήρυξη 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς.

Με την παρούσα σας γνωρίζουμε ότι δια ομοφώνου αποφάσεως του Δ.Σ. της Π.Ο.Υ.Ε.Φ., αποφασίστηκε να προβούμε σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη και την Πέμπτη 26 και 27 Οκτωβρίου 2011 αντίστοιχα καθ’ όλο το νόμιμο ωράριο εργασίας.
Κατόπιν τούτου και με το παρόν έγγραφο, σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο μας θα συμμετέχει στην 48ωρη απεργία την Τετάρτη και την Πέμπτη 26 και 27 Οκτωβρίου 2011 αντίστοιχα.


Η απόφαση για συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων είναι μονόδρομος μετά ...
την ψήφιση του νέου μισθολογίου και βαθμολογίου στο οποίο οι εξωτερικοί φρουροί αν και ένστολοι και ένοπλοι αντιμετωπίζονται σαν υπάλληλοι γραφείου.

Προσωπικό ασφαλείας της υπηρεσίας εξωτερικής φρούρησης σ’ όλα τα καταστήματα κράτησης της χώρας, ορίζεται το σύνολο του παρόντος προσωπικού, καθώς λόγω της ελλείψεως προσωπικού (60% κενές οργανικές θέσεις) δεν δύναται να μειωθεί περισσότερο.

Τις ημέρες της απεργίας, δεν θα εκτελεστεί καμία μεταγωγή κρατουμένων στα δικαστήρια εκτός αν συντρέχει παρέλευση 18μήνου καθώς και στα νοσοκομεία, εκτός αν κινδυνεύει η ζωή του κρατούμενου. Επίσης δεν θα συμμετάσχουμε σε καμία μορφή φρούρησης κρατουμένων στα δικαστήρια, πλην της παρέλευσης 18μήνου. Τέλος, δεν θα πραγματοποιούνται επισκεπτήρια στα νοσοκομεία (ούτε συγγενών, ούτε συνηγόρων).

Το διοικητικό συμβούλιο, είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.


- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ -



ΚΑΘΑΡΑΚΗΣ Ευθύμιος
- Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ -



ΝΟΤΗΣ Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου