Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2011

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2011, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 30 Ιουλίου έως και τις 15 Αυγούστου στην Αγία Ευθυμία, προς τιμήν του μεγάλου Αγιαθυμιώτη λογοτέχνη ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ.
Με ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα, τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2011, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη επιτυχία.
Επί 17 (δέκα επτά) ημέρες συνεχώς, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών, τόσο από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή όσο και από άλλα μέρη. Στις εκδηλώσεις, πέραν των τοπικών εντύπων και ...
δεκάδων blogs, αναφέρθηκαν και οι γνωστές εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Το πρόγραμμα των φετινών ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ διακρίθηκε για την ποιότητα και την ποικιλία του και προσπάθησε να καλύψει τα ενδιαφέροντα όλων με έμφαση στον πολιτισμό, στο περιβάλλον, στην παράδοση, στον αθλητισμό αλλά και στην καλή διασκέδαση.
Οι πολλές εκδηλώσεις για τα παιδιά έχουν καταστήσει την Αγία Ευθυμία τον πιο ζωντανό τόπο του Νομού, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, με την παρουσία εκατοντάδων παιδιών κάθε ηλικίας.
Το βάρος των εκδηλώσεων σήκωσε ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών με την βοήθεια των πολλών εθελοντών και την οικονομική συμπαράσταση των συγχωριανών μας, μέσω της λαχειοφόρου αγοράς, όπως και κάποιων ιδιωτών.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι βοήθησαν, μικρούς και μεγάλους κι ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του χωριού Ανδρέα Σολτάτο που ήταν “πανταχού παρών” και την Ελένη Λαλλά-Δρόλαπα για την άψογη διοργάνωση του παιχνιδιού “Ο μίτος της Αριάδνης”. Τέλος υπόσχεση για οικονομική ενίσχυση 2.500 € έχουμε λάβει από τον Δήμο Δελφών. Αναμένουμε την υλοποίησή της…
Μπορείτε να δείτε κάποια χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2011. Αναλυτική παρουσίαση θα υπάρξει στο προσεχές τεύχος των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.
http://blog.agiathimia.com/?p=586

1 σχόλιο:

  1. παντα τα σκαριμπεια εχουν επιτυχια αποψη μου ομως οτι χρειαζονται ανανεωση .Πρεπει να φυγουν οι παλιοι τραγουδιστες με την παραποιηση του δημοτικου τραγουδιου που κανουν και την θεση τους να παρουν καινουριοι χαρισματικοι πχ λαλαζας λυκειο ελληνιδων μαζι με το χορευτικο της αγ ευθ.Αν ειναι ακριβοτεροι λιγοτερες εκδηλωσεις και ποιοτητα Η καλυτερη για φετος ηταν του αγιου ευθυμιου .Μπραβο στον παπα νεκταριο.Α και λιγοτερες ομιλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή