Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Επεσε ανεμοπτεριστής στην Γκιώνα

Επεσε ανεμοπτεριστής στην Γκιώνα
Επιχείρηση οργανώθηκε από την Άμφισσα με επικεφαλής το διοικητή της Πυροσβεστικής, που μεταβαίνουν στο σημείο, ενώ ο φίλος του θα προσπαθήσει να τους κατευθύνει

Στην ορεινή περιοχή πάνω από την Αγία Τριάδα, στη Γκιώνα ψάχνουν οι άνδρες της πυροσβεστικής να βρουν τον ανεμοπτεριστή ...
που έπεσε πριν από λίγο.
Την Πυροσβεστική ενημέρωσε για την πτώση ο φίλος του νεαρού που πετούσαν μαζί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Επιχείρηση οργανώθηκε από την Άμφισσα με επικεφαλής το διοικητή της Πυροσβεστικής, που μεταβαίνουν στο σημείο, ενώ ο φίλος του θα προσπαθήσει να τους κατευθύνει.


Κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή ποια είναι η κατάσταση της υγείας του, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι από την πτώση θα έχει τραυματιστεί.

Πηγή: lamiareport.gr

http://www.imerisia.gr

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Σήμερα ημέρα Πέμπτη και περί ώρας 12.45, ενημερώθηκε η υπηρεσία μας ότι υπήρχε πτώση αιωροπτεριστή με αλεξίπτωτο πλαγιάς σε δύσβατη δασική περιοχή σε Νοτιο - Ανατολική πλαγιά της Γκιώνας, σε υψόμετρο 1500 μέτρων. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Υπηρεσία μας με τρία οχήματα και εφτά άνδρες συμπεριλαμβανομένου ειδικού διασωστικού οχήματος. Παράλληλα ενημερώθηκε η Ε.Μ.Α.Κ. Λαμίας και το Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του τραυματία. Ο αιωροπτεριστής με στοιχεία Ν.Α. ετών 45 κάτοικος Χαϊδαρίου Αττικής εντοπίστηκε μετά από δύο ώρες τραυματισμένος σε δύσβατη πλαγιά και μεταφέρθηκε με φορείο στο πλησιέστερο προσβάσιμο σημείο όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Άμφισσας για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ 150 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όσους βοήθησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή