Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων στην Ιτέα


photo credits Dimiris Koumaras
Για μια ακόμα φορά οι μικροί ιστιοπλόοι των optimist έχουν συγκεντρωθεί στην Ιτέα για το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 2011 που διοργανώνεται από την ΕΙΟ, σε συνεργασία με με το Ν.Ο. Ιτέας, το Δήμο Δελφών και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Η συμμετοχή όπως πάντα στην κλάση των optimist είναι μεγάλη με περισσότερους από 250 αθλητές από 57 ομίλους όλης της χώρας να έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 16 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 18 Ιουνίου για τους αθλητές που είναι από 11 χρονών και κάτω και στη συνέχεια από τις 20-25 Ιουνίου στο ίδιο μέρος θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist.

Με τον αέρα να απουσιάζει από την Ιτέα οι διοργανωτές δυσκολεύτηκαν εχτές να ...
βγάλουν τις ιστιοδρομίες που είχαν προγραμματίσει.
Παρόλα αυτά η επιτροπή αγώνα κατάφερε να βγάλει δυο κούρσες σε κάθε από τα δυο γκρουπ που έχει χωριστεί ο στόλος και να θέλει μονάχα μια κούρσα ακόμα για να θεωρηθεί έγκυρο το Κύπελλο των 11χρονων.
Στο κόκκινο γκρουπ προηγείται η Ταμβακίδου Ναταλία του Ο.Φ.Θαλάσσης με 8 βαθμούς και ακολουθούν με 16 βαθμούς οι Τρίμη Ευαγγελία του Ν.Ο.Αίγινας και Μαρδύρης Απόστολος του Ν.Ο.Καβάλας.
Στο κίτρινο γκρουπ πρώτος είναι ο Κωνσταντίνος Βαρδαλής του Ι.Ο.Πειραιώς με 4 βαθμούς, δεύτερος είναι ο Αθανασόπουλος Τέλης του Ν.Α.Ο.Βούλας με 7 βαθμούς, και τρίτος ο Καραγιαννίδης Νικόλαος του Ν.Ο.Κ.Βουλιαγμένης με 9 βαθμούς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στα παρακάτω λινκ στο micro-site που έφτιαξε η Ε.Ι.Ο. για τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου