Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Ποδηλατικό Κύπελλο Δελφών


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό 7ο Ποδηλατικό Κύπελλο Δελφών που διοργανώθηκε στο σαββατοκύριακο 11&12 Ιουνίου 2011 στους Δελφούς και την Φωκίδα με ευθύνη της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών και την υποστήριξη του Δήμου Δελφών.


Ήταν ένα κοπιαστικό αθλητικό διήμερο που όμως άφησε στο τέλος του ένα χαμόγελο ...
ικανοποίησης σε κάθε συμμετέχοντα/συμμετέχουσα. Οι καιρικές συνθήκες στάθηκαν στο πλευρό των αθλητών που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες του χρονομέτρου ανάβασης και του δρόμου αντοχής 110χλμ.

Οι απονομές των νικητών έγιναν από την εκπροσωπούσα τον Δήμαρχο Δελφών, Αντιδήμαρχο Δελφών κα Λέλα Μπακολουκά στο Δημοτικό κατάστημα Δελφών σε μία όμορφη γιορτή για όλους τους συμεμτέχοντες. 

Για την διεξαγωγή του αγωνιστικού αυτού διημέρου, η Δημοτική Ενότητα Δελφών θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εθελοντές υποστηρικτές Γιάννη Καψιμάλη & Κων/να Μπόζα, τον συμπαραστάτη-υποστηριχτή και φίλο της ποδηλασίας Γιάννη Παπαθανασίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, το Α.Τ. Δελφών, το ιατρικό προσωπικό που τέθηκε σε εγρήγορση και φυσικά όλους όσους στήριξαν πράξη και έργο την σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση που σαν θεσμός στηρίζει την αθλητική παιδεία και ανάπτυξη του τόπου μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου