Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αφήσαν τον ΣΥΡΙΖΑ πιάσαν το ΚΚΕ

Α. Λοβέρδος: Ποιοί Αγανακτισμένοι...To KKE φταίει!

loverdos_b«Άναψαν τα αίματα» κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι το ΚΚΕ «ήταν πίσω» από τους προπηλακισμούς των βουλευτών στην Κέρκυρα χθες.
Παρά τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΚΚΕ και ιδιαίτερα του βουλευτή Κέρκυρας Χ. Χαραλάμπους, ο κ. Λοβέρδος τόνισε: «Όσο και αν φωνάζει ο κ. Χαραλάμπους, αυτός είναι που οργάνωσε...
αντισυγκέντρωση στην Κέρκυρα».
«Το ΚΚΕ όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα επεισόδια αλλά και τα καταδικάζει απερίφραστα. Είναι απαράδεκτα τα υπονοούμενα», είπε παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Χ. Χαραλάμπους και ζήτησε από τον υπουργό «αν έχει στοιχεία να τα αναφέρει».
«Σας πετροβόλησα; Σας χτύπησα;» ρώτησε ο βουλευτής τον υπουργό Υγείας, ο οποίος έδωσε αρνητική απάντηση. «Έχουν δικαίωμα οι Κερκυραίοι να εκφράσουν απόψεις», συμπλήρωσε ο κ. Χαραλάμπους. «Ποιοι Κερκυραίοι; Εσείς ήσασταν. Επίσης το ΠΑΜΕ ήταν που μου πέταξε πορτοκαλάδες στο Ηράκλειο», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.
Ο υπουργός Υγείας μάλιστα κατέθεσε πρόταση να έρθει το θέμα του προπηλακισμού πολιτικών προς συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή. «Συνάδελφοι ψηλά το κεφάλι, δεν φοβόμαστε κανέναν. Υπάρχουν πολιτικοί χώροι πίσω από ορισμένους που προπηλακίζουν και πετούν πέτρες. Πρέπει να έρθει το θέμα στη Βουλή για συζήτηση», είπε χαρακτηριστικά.
Αιχμές για καθοδηγούμενους προπηλακισμούς από πολιτικές δυνάμεις άφησε και ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος.
Δεν φοβόμαστε για τα κορμιά μας, όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που από κάποιους δεν καθοδηγείται, αλλά υποθάλπεται. Θα πρέπει να γίνει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή και οι αρχηγοί των κομμάτων να λάβουν θέση», τόνισε.

Δείτε το Βίντεο 
"...άλλος με την βάρκα μας "

01/06/11 Αγανακτισμένοι κατά βουλευτών! by jvnadr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου