Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Από αναγνώστη-στρια λάβαμε το παρακάτω μήνυμα.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 13.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΗ.
ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΛΑΔΕΡΕΣ ΚΑΦΕ ΚΥΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΩΓΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΙΑΜΙ ΚΑΙ SENSO ) ΡΥΠΑΡΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ...
ΠΟΛΥ ΩΡΑ.
Η ΘΕΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΛΠΙΣΚΟ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΔΕΝ ΣΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΡΙΔΙΖΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΦΙΛΜ ΡΥΠΑΝΣΗΣ.
ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ΑΠΟ ΜΑΙΑΜΙ ΕΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ( ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΙΡΡΑ ΙΣΩΣ ) ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΓΛΥΤΣΑ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ?

Το μόνο που ξέρουμε είναι οτι ο αγωγός που περιγράφετε , είναι αγωγός ομβρίων υδάτων (βροχής κλπ). Δεν ξέρουμε βέβαια αν κάποιος έχει συνδέσει την αποχέτευσή του σε αυτόν τον αγωγό  και δεν το αποκλείουμε.
Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι οι δημοτικές αρχές έχουν παραμελήσει την πόλη μας και οι Γαλάζιες σημαίες δεν ήρθαν ούτε και φέτος,  ο βιολογικός της Άμφισσας συνεχίζει να ρίχνεται στην Σκίτσα και ο βιολογικός της Ιτέας υπολειτουργεί.

2 σχόλια:

  1. Καλά, πλάκα κάνεις ? Αυτός ο αγωγός υπάρχει από όταν ήμουν παιδάκι (είμαι 36 τώρα ). Τώρα τον είδατε τον αγωγό, που παίζουν παιδάκια εκειπέρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποτε πρεπει να απαιτησουμε καλυτερες θαλασσες.Tι σημασια εχει απο ποτε ειναι?Αν ολα ειναι ιδια γιατι τελευταια δεν παιρνουμε γαλαζια σημαια.Και μην μου πεις οτι ειχαμε γνωριμιες....Μπορει και αυτο αλλα τωρα το νερο ειναι πραγματι πολυ ρυπαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή