Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Σε πανικό το Μαξίμου για τους Αγανακτισμένους απόψε στο Καλλιμάρμαρο!

Σε πανικό το Μαξίμου για τους Αγανακτισμένους απόψε στο Καλλιμάρμαρο!
Εκνευρισμός που αρχίζει και γίνεται πανικός, όσο πλησιάζει η ώρα της τελετής έναρξης των Special Olympics, επικρατεί στο Μαξίμου.
Η διάθεση και για πολλούς απόφαση να πάνε απόψε στο Καλλιμάρμαρο μόνο και μόνο για να γιουχάρουν τον πρωθυπουργό, έχει μπλοκάρει τους… στρατηγούς του παπανδρεϊκού περιβάλλοντος.
Το μήνυμα το έχουν πάρει ήδη από την πρόβα της τελετής έναρξης, όταν το κοινό αυθόρμητα γιούχαρε στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Παπανδρέου. [Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ το γιουχάρισμα στον Παπανδρέου στην πρόβα των Special Olympics]. Τώρα πραγματικά δεν ξέρουν τι να κάνουν. Όπως αντιλαμβάνεστε, η εικόνα ενός κατάμεστου Καλλιμάρμαρου να αποδοκιμάζει τον Παπανδρέου, την Τρόικα, την Ευρωπαϊκή Ένωση ...
και το Μνημόνιο, θα κάνει το γύρο του κόσμου δίχως ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ να μπορεί να την εμποδίσει! Απ’ ό,τι μαθαίνουμε υπάρχουν σκέψεις ακόμα και να μην παραστεί ο Γιώργος Παπανδρέου, με κάποιο γελοίο πρόσχημα, αλλά τότε θα βρεθεί έκθετος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συγκεντρώσει πάνω του ολόκληρη τη λαϊκή αγανάκτηση και ίσως να είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τι θα σκεφθούν για να γλιτώσουν την παγκόσμια ξεφτίλα!
Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή, οι Αγανακτισμένοι κινητοποιούνται δυναμικά προς το Καλλιμάρμαρο, αν και εδώ που φτάσαμε όλος ο ελληνικός λαός είναι αγανακτισμένος! Με άλλα λόγια, το γιουχάρισμα δεν το γλιτώνουν με τίποτα!

Δείτε το στιγμιότυπο στο 5.39

2 σχόλια:

  1. Δεν τόλμησε τελικά να παρουσιαστεί στην τελετή ο πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη πήγαινε. Πάνε οι εποχές που έβαζε το κολάν και έτρεχε ή καβάλαγε το ποδήλατο. Το επικοινωνιακό του στυλ δεν μετρά πια! Τώρα μόνο τα γιούχα και μούντζες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή